Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

bugün ilk kez çevrildim

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    can_dosay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    mondial 150hs
    ya superdude senin sorunun var kardeşim ehliyetsiz kullanıp kullanmayacağımı sana soracak değilim bu birincisi.
    ayrıca ben ehliyetsiz kullanmayı bir meziyetmiş gibi anlatmıyorum buda ikincisi.
    eğer yazdıklarımı okusaydın bu konuyla ilgili övünmediğimi görürdün ama anlayışında ve algılamanda bir problem varsa benim yapabileceğim birşey yok.
    ben ehliyetsiz kullanmayı onaylamıyorm ayrıca buna özendirmiyorum,ne yani ben bu yazıyı yazdım diye herkes ehliyetsiz mi kullanacak motoru yapma dostum,ben ehliyetsiz kullanmayın desem herkes beni mi dinleyecek bence söylediğin laflara biraz dikkat et ve diğer sayfaları okuduktan sonra yorum yaz.
    Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    alalalalaaaaaa ihale bıze kaldı yıne yav bı sor bakıyım benım ehlıyetıme yasım yetıyomu daha 3 ayım var ehlıyet sınavına gırmeme
    ayrıca ehlıyetın var dıye burda herkese catamazsın ve herkez sana karsı bırlık olur ve bu sıtede sevılmezsın
    Yeni yine yeniden

  3. #43
    can_dosay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    mondial 150hs
    ya anlamıyorum tamam ehliyetli kullanmayı kimseye önermem ama birinin benim hakkımda bu şekilde konuşmasınada izin vermem.
    ayrıca modlar nerde anlamıyorum bu şekilde konuşan birini niye uyarmıyorlar adam ağzına geleni söylemiş tamam uyarmak olur ama hakaret içeren laflar var eğer serbestse bende konuşurum
    Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]

  4. #44
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    nese boswer arkadasım
    Yeni yine yeniden

  5. #45
    koyulacivert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul / Kozyatağı
    Motosikleti
    Dorado V5
    vay anasını iyi yırtmışsın... bende bu korkuyla motoru çıkartamıyorum. neyse 2 -3 hafta sonra özgürce yollardayım
    Dorado V5

  6. #46
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    2-3 hafta kullanma motoru ozman sakata fılan gelırsın basın yanar
    Yeni yine yeniden

  7. #47
    can_dosay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    mondial 150hs
    ya super dude forumdasın sanırım ne demek istediğimi anlamışsındır umarım ben ehliyetsiz kullanmayı savunmuyorum ama senin konuşma ve uyarma şeklin çok yanlış bence sözlerine dikkat ederk konuş.
    Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]

  8. #48
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Can_dosay, bak sevgili kardeşim, ben konuşma ve uyarma şeklimin doğru veya yanlışlığını ayırt edemeyecek yaşı çoktan geçtim, ne dediğmi ve nasıl dediğimin farkındayım. Bıktım bu kazalardan ve ehliyetsiz sürücülerin pişkinliğinden. Benim konuşma ve uyarma tarzım kanunlara uymamakta ısrar edenlerin ve hala bunda bir mahsur olmadığını iddia edenlerin hakettikleri tarzdır. İsteyen üstüne alınır, kanunlara uyanlar zaten rahatsız olmaz bu söylemden. Umarım sen de benim ne demek istediğimi anlamışsındır. Beni modlara şikayet edeceğine uyarılara kulak ver de hem senin hem yanılgı içinde olan başka cesur(!) ehliyetsiz sürücülerin başına bir iş gelmesine engel olmaya çalışan bu SuperDude mesajlarından faydalan.

    ************************************************** **
    BAZI GAZETELERDEN ALINTILAR:

    Edirne’de ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, motosikletiyle şehir içi hattında çalışan halk otobüsünün altında girdi.

    Edinilen bilgilere göre, İl Özel İdare binasının önünde meydana gelen kazada Nurettin Kaya (51) yönetimindeki 22 HV 280 plakalı motosiklet, ters yöne girmesi sonucu 22 M 0224 plakalı halk otobüsünün altına girdi. Çevredeki vatandaşların yardımıyla otobüsün altından çıkartıldı. Kaya, Edirne Belediyesi’ne ait ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı ve kafatasında çatlak, sol bacak ve kaburgalarında kırıklar olduğu bildirildi.


    Ehliyetsiz sürücü dehşeti!
    Adana'da polisin "dur" ihtarına uymadığı iddia edilen ehliyetsiz sürücünün, kırmızı ışıkta bekleyen 4 araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.


    Ehliyetsiz genç sürücü dehşeti ! (Motosiklet veya araç, farkı yok)
    Bandırma'da ehliyetsiz sürücünün kullandığı bir kamyonet, aşırı sürat sebebiyle virajı alamayınca kaldırımda yürüyen anne ve oğluna çarparak yaraladıktan sonra okul bahçesine uçtu. Yaralanan anne ve oğlu, Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan ehliyetsiz sürücü H.K. polis tarafından gözaltına alınırken, araçta şoförün yanında bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kişi ise kazanın ardından kayıplara karıştı. (06.15.2006)


    Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, daha önce aşırı ses yapan ve plakasız olan motosikletleri topluyordu. Ekipler, bu kez hızla artan ehliyetsiz motosikletlilere karşı uygulama yapmaya başladı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehrin muhtelif yerlerinde belirli saatlerde uygulama yapmaya başladı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Müdürlüğü'nün motosikletlere karşı başlattığı denetimler son sürat devam ediyor. Şehrin muhtelif bölgelerinde günün değişik saatlerinde denetlemelerini artıran trafik görevlileri, ehliyetsiz sürücüleri ve eksik evrakı olan motosikletlere cezai işlem uyguluyor. İlginç görüntülerin yaşandığı denetimlerde sürücüler trafik görevlilerini görünce motosikletlerini ana caddeler üzerinde bırakarak kaçıyor. Durumu fark eden trafik görevlileri motosikletleri yoldan toplayarak yasal işlem yapıyor. Ehliyetsiz ve evrakı eksik olan motosiklet sürücüleri trafik görevlilerine ceza kesmemeleri için saatlerce dil dökmelerine rağmen ceza almaktan kurtulamıyor.

    Ehliyetsiz sürücü küçük kızı öldürdü

    Konya'da babası tarafından kamyonla süt toplamak için gönderilen 17 yaşındaki ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı. Marketten dönen ilköğretim okulu öğrencisi 7 yaşındaki Hatice Kübra Çetin ile 3 yaşındaki M. Ç.'ye çarpan F. Ç., küçün kızın ölümüne, kardeşinin de ağır yaralanmasına neden oldu. Hatip Mahallesi, Nilüferli Sokak'ta dün sabah meydana gelen olayda, direksiyon hakimiyeti kaybeden sürücü iki küçük kardeşe çarptı. Kamyonun altında kalan küçük Hatice Kübra olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan kardeşi hastanede tedavi altına alındı. Çocukların babası Orhan Çetin ve annesi Havva Çetin ile yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerinden kaçan ehliyetsiz sürücü F.Ç. daha sonra babası Hasan Ç. ile birlikte gözaltına alındı.



    Motorlu bisiklet sürücülerinin A1 sınıfı , motosiklet sürücülerinin ise A2 sürücü belgesi almaları zorunludur.sürücü belgesi olmadan trafiğe çıkan kişilere kanunun 36. maddesi gereğince mahkemeye sevk edilerek 658.00 YTL sürücüye, sürücü mal sahibi değilse 206.00 YTL ruhsat sahibine cezai işlem uygulanmaktadır
    Son günlerde bu konu üzerinde hem il genelinde ve ilçe genelinde yapılan denetimlerin yanı sıra , ilan ve broşürler ile sürücüler uyarılmakta.Bu konuda trafik ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Hersanlıoğlu bundan sonra özellikle, ehliyetsiz sürücülerin takibe alınarak gerekli işlemler yapılacaktır", dedi.
    Yine bu konuda İlçemizde faaliyet gösteren sürücü kursları ile yapılan toplantıda; Motorlu Taşıt Sürücüleri Yönetmeliği gereğince kursiyerlerin ders saatlerine uymaları ve gerekli eğitimlerinin tam manasıyla verilmesi noktasında, kursiyerlerin uyarılarak derslere katılımın sürekli olmasının sağlanması konusunda görüş birliğine varılmıştır,”dedi. Bisiklet, Motosiklet ve Motorlu Bisiklet sürücüleri için çeşitli uyarı broşürleri dağıtan İlçe Emniyet Müdürlüğü şu uyarılarda bulunuyor;
    -İLÇEMİZDE MEYDANA GELEN TRAFİK KAZALARI İNCELENDİĞİNDE BİSİKLET VE MOTOSİKLETLERİN ÇOK SAYIDA KAZAYA KARIŞTIĞI GÖRÜLDÜĞÜNDEN, KUSURU BULUNAN DİĞER SÜRÜCÜ VE YAYALARA UYGULANDIĞI GİBİ KARAYOLLARI TRAFİK KANUNU ÇERÇEVESİNDE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KURAL İHLALLERİNDEN DOLAYI CEZAİ İŞLEM GÖREBİLECEĞİNİZ UNUTULMAMALIDIR.
    -KUSURU BULUNAN DİĞER SÜRÜCÜ VE YAYALARA UYGULANDIĞI GİBİ KARAYOLLARI TRAFİK KUNUNU ÇERÇEVİSİNDE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ KURAL İHLALLERİNDEN DOLAYI CEZAİ İŞLEM GÖREBİLECEĞİNİZ UNUTULMAMALIDIR.
    TÜM VATANDAŞLARIMIZIN TRAFİK KURALLARINA UYMADA DUYARLI OLMALARI, SÜRÜCÜ VE YAYALARIN BİRBİRLERİNE KARŞI DAHA SAYGILI OLMALARI TEMENNİSİYLE, KAZASIZ GÜNLER DİLERİZ.
    MOTORLU BİSİKLET VE MOTOSİKLET SAHİPLERİNİN DİKKATİNE!
    -FATURALI OLARAK SATIN ALINAN MOTORLU BİSİKLET VE MOTORSİKLETLERİN, FATURA TARİHİNDEN İTİBAREN 3 AY İÇERİSİNDE TESCİL İŞLEMİNİN YAPILMASI KARAYOLLARI TRAFİK KANUNUNU GEREĞİNCE ZORUNLUDUR, TESCİL İŞLEMİNİ YAPTIRMAYAN ARAÇLARA KANUNUN 25. MADDESİNE GÖRE 101.00 YTL PARA CEZASI UYGULANARAK TESCİL İŞLEMİ YAPILINCAYA KADAR TRAFİKTEN MEN EDİLİR
    -MOTORLU BİSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN A1 SINIFI , MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN İSE A2 SÜRÜCÜ BELGESİ ALMALARI ZORUNLUDUR.SÜRÜCÜ BELGESİ OLMADAN TRAFİĞE ÇIKAN KİŞİLERE KANUNUN 36.MADDESİ GEREĞİNCE MAHKEMEYE SEVK EDİLEREK 658.00 YTL SÜRÜCÜYE, SÜRÜCÜ MAL SAHİBİ DEĞİLSE 206.00 YTL RUHSAT SAHİBİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANMAKTADIR.
    -MOTORLU BİSİKLET VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN KASK TAKMASI KANUNUN 78/1-B MADDESİ GEREĞİNCE ZORUNLUDUR.KASK TAKMAYAN SÜRÜCÜLERE 49.00YTL PARA CEZASI UYGULANMAKTADIR.
    -İL TRAFİK KOMİSYONUNUN 14/12/2004 TARİH VE 2004/15 SAYILI KARARINA GÖRE KAZALARIN EN AZA İNDİRİLMESİ VATANDAŞLARIMIZIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI İÇİN , TÜM MOTORLU BİSİKLET, MOTOSİKLET VE BİSİKLETLERİN İLİMİZ ATATÜRK BULVARININ YAN YOLLARINI KULLANMALI GEREKMEKTEDİR,
    -TÜM MOTORLU BİSİKLET VE MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNİN EKSOZU AÇIK, AŞIRI SES ÇIKARTARAK ÇEVREYİ RAHATSIZ ETMEMESİ, SEPETLİ MOTOSİKLETLERİN İSE FAZLA YOLCU VE AYIRI YÜK YÜKLEYEREK TRAFİKTE TEHLİKE OLUŞTURMAMASI, HERKESİN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ VE HUZURLU BİR TOPLUM İÇİN GEREKLİDİR.
    TÜM VATANDAŞLARIMIZIN TRAFİK KURALLARI UYMADA DAHA DUYARLI OLMALARI TEMENNİSİYLE,
    KAZASIZ GÜNLER DİLERİZ.
    İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ
    (14 Temmuz 2006)


    İzmir'in Buca İlçesi'nde ehliyetsiz bir sürücünün neden olduğu trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.
    Buca İlçesi'nde bir galericide çalışan 17 yaşındaki genç, Gediz Semti Otokent girişindeki bulunan otobüs durağında bekleyen yayalara çarptı.


    Kırmızı ışıkta durmayan ehliyetsiz şoför bir genç kızı öldürdü, ötekinin beli kırıldı
    İstanbul Fatih'te kırmızı ışıkta durmayan ehliyetsiz minibüs şoförü karşıya geçmeye çalışan 19 yaşındaki Aylin Camcı'yı savurup belkemiğinin kırılmasına neden oldu.
    10 METRE SÜRÜKLENDİ
    ŞEYDANUR Sayın ise aracın altına sıkışıp 10 metre minibüsle birlikte sürüklendikten sonra can verdi. Şeydanur'un cesedi minibüsün bazı bölümleri kesilerek çıkarılabildi. Sürücü Halil Ş. tutuklandı.


    Minik Rabia ağlattı
    Ehliyetsiz motosiklet sürücüsünün çarparak ölümüne neden olduğu küçük Rabia, herkesi gözyaşlarına boğdu.

    Eskişehir'de Ali Osman Özden adlı ehliyetsiz sürücünün yol açtığı Rabia Hazal Coşkun (8), okul arkadaşlarının da katıldığı bir törenle toprağa verildi. Rabia her zamanki gibi okul çıkışı evine gitmek üzere arkadaşlarıyla birlikte yola koyuldu.

    Ancak sürat denemesi yapan Ali Osman Özden (35) adlı ehliyetsiz sürücü, motosikletiyle küçük öğrencilerin arasına daldı. Kanlar içerisinde yere yığılın Rabia hemen hastaneye kaldırdı. Talihsiz Rabia, tam 14 saat yaşam mücadelesi verdi. Ancak küçük bedeni acıya daha fazla dayanamadı ve önceki sabah saat 08.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

    Rabia'nın öldüğünü öğrenen vatandaşlar kazanın olduğu yeri trafiğe kapattılar. Rabia'nın 2-C sınıfındaki sırası çiçeklerle donatıldı. Babası Astsubay olan küçük Rabia'nın Hava Lojmanları'ndan alınan cenazesi memleketi Afyon'da toprağa verildi.



    Ben sana daha ne diyim arkadaşım... Sana bunlar gibi yüzlerce haber sıralayabilirim ama sen gene bildiğin yoldan git... Ama uluorta konuşup millete kötü örnek olma, özendirme. O zaman sana söylenecek herşeyi hakedersin. Ne kadar iyi motor kullandığın beni ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren şey kanunsuz bir şekilde motosiklet kullanıyor olman. Umarım bir gün sen de gazetelere bu şekilde manşet olmazsın. Kendine dikkat et. Kendine etmiyorsan, başkalarına dikkat etmek ve yasaları uygulatmak herkesin vatandaşlık görevi. Ben de bunu yapıyorum.
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

  9. #49
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    A2 ehliyetsiz Ankaralılar ,

    Motora bineceksiniz Kızılay Ulus ve Sıhhıyeden uzak durun !
    Saat sabah 10 ile akşam 6 arası motora binmeyin !
    Bineceksenizde çevreyoluna çıkın ! İn-cin top oynuyo !
    Özellikle Pursaklar-Gölbaşı arası dakikada 4-5 araba anca geçiyor !

    İncek mahallesine gidin ordada hiç polis yok ! Mahallede bomboş zaten !
    Yollar üç şeritli kaymak asfalt , mahalle içinde son hız denemesi yapıyorum
    Hiç takan yok !İncek mahallesi Ümitköyün üzerinde ,
    Gölbaşından otoyola girip Eskişehir yönüne dönersinizde az ilerde sağda
    İncek mahallesi çıkışı var !

  10. #50
    SuperDude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2005
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS 650A
    Sevgili Ankara'lılar, kör cahil tavsiyelere kulak vermeyin, ehliyetsiz mahalle içlerinde sürat denemesi yapmayın ki ne sizin canınız ne de başkalarının hayatı kararsın. Zaten Pursaklar-Gölbaşı arası ve İncek mahallesi, Ümitköy mevkii ile ilgili, 21 Temmuz sabahı itibarıyla bu mesajla ilgili yapılan ihbar değerlendirilecek, vatandaşın güvenliğini tehlikeye atmak için uğraşan provakatör zihniyetler Polis'i salak yerine koyduğunu zannetse de yarın ilgili tedbirler alınacak, emin olabilirsiniz. İnternette kimliği belirsiz kişlerin yazdığı kışkırtma ve sataşma amaçlı akıl yoksunu tavsiyelere kulak asmayın, gidin ehliyet alın. Allah akıl vermiş, aklı olan zaten neyin doğru neyin yanlış olduğunun ayrımını yapabiliyor, arada da böyleleri kendine kendince eğlence arıyor...

    Sabah Gazetesi'nde Fatih Altaylı'nın bugünkü köşesinde yazan yazıyı da buraya yazayım; (tabi anlayana...)

    NE ZAMAN ADAM OLURUZ?
    İyi niyeti öldürmenin en kolay yolunun iyi niyeti sömürmek olduğunu anladığımız zaman...


    Hatta tavsiyelere kulak vermeden önce şu azete haberini tekrar okumanızda fayda var;

    Minik Rabia ağlattı
    Ehliyetsiz motosiklet sürücüsünün çarparak ölümüne neden olduğu küçük Rabia, herkesi gözyaşlarına boğdu.

    Eskişehir'de Ali Osman Özden adlı ehliyetsiz sürücünün yol açtığı Rabia Hazal Coşkun (8), okul arkadaşlarının da katıldığı bir törenle toprağa verildi. Rabia her zamanki gibi okul çıkışı evine gitmek üzere arkadaşlarıyla birlikte yola koyuldu.

    Ancak sürat denemesi yapan Ali Osman Özden (35) adlı ehliyetsiz sürücü, motosikletiyle küçük öğrencilerin arasına daldı. Kanlar içerisinde yere yığılın Rabia hemen hastaneye kaldırdı. Talihsiz Rabia, tam 14 saat yaşam mücadelesi verdi. Ancak küçük bedeni acıya daha fazla dayanamadı ve önceki sabah saat 08.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

    Rabia'nın öldüğünü öğrenen vatandaşlar kazanın olduğu yeri trafiğe kapattılar. Rabia'nın 2-C sınıfındaki sırası çiçeklerle donatıldı. Babası Astsubay olan küçük Rabia'nın Hava Lojmanları'ndan alınan cenazesi memleketi Afyon'da toprağa verildi.


    Görünen o ki Mengu16 ile Ali Osman Özden 'in motosiklet ve kanun anlayışı birbiriyle çok örtüşüyor, ikisi iyi arkadaş olup çok iyi anlaşabilirlerdi herhalde... Birbirlerine verecekleri tavsiyelerden faydalanıp güzel güzel anlaşırlardı... Ne de olsa benimle ve benim gibi düşünenlerle anlaşamayacağı ortada...
    Havalı tiplerin içi boştur çünkü "hava" boşlukları doldurur. Balonun içinde de hava vardır...

  11. #51
    electricsky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Kasım 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Suzuki Burgman AN 400 K7
    Superdude kişisinin,bu konudaki duyarlılığına diyecek bir şeyim yok ama,kendisine bu olayı bu kadar misyon edinmiş olması tuhaf geliyor bana..bir de yanlış anlamadıysam ihbarmı ediceksin polise?yada şu fahri müfettişlerden filanmısın?beni kıllandırdı biraz bu olay...
    Olayı bu kadar dramatik hale getirmek çok gereksiz bence..minik rabia yı öldüren,hız denemesi yapan arkadaş,ehliyetli olsa hız denemesi yapmayacakmıydı?
    Ehliyetli olmak olayın tamamını halletmez,öncelikle kişinin eğitimli olması gerekir..bu kadar polisçilik oynamanda acaip rahatsız ediyor beni..tavrın reha muhtar - show haber le flash tv ana haber bülteni lezzetleri arasında gidip geliyor..

  12. #52
    okan4037 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Haziran 2005
    Şehir
    Mersin
    Motosikleti
    2013 Yamaha WR 125 R
    superdude bak sana bır lafım var 2 sattır susuyorum ama senı ılgılendırmez kımın ehlıyetlı kımın ehlıyetsız oldugu belkı maddı durumu yok belkı yası yetmıyor sen bıraz ılerı gıtmeye basladın bu kadar uyarı bıze yeter
    Yeni yine yeniden

  13. #53
    can_dosay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mayıs 2006
    Şehir
    TÜRKİYE
    Motosikleti
    mondial 150hs
    Alıntı electricsky adlı üyeden alıntı
    Superdude kişisinin,bu konudaki duyarlılığına diyecek bir şeyim yok ama,kendisine bu olayı bu kadar misyon edinmiş olması tuhaf geliyor bana..bir de yanlış anlamadıysam ihbarmı ediceksin polise?yada şu fahri müfettişlerden filanmısın?beni kıllandırdı biraz bu olay...
    Olayı bu kadar dramatik hale getirmek çok gereksiz bence..minik rabia yı öldüren,hız denemesi yapan arkadaş,ehliyetli olsa hız denemesi yapmayacakmıydı?
    Ehliyetli olmak olayın tamamını halletmez,öncelikle kişinin eğitimli olması gerekir..bu kadar polisçilik oynamanda acaip rahatsız ediyor beni..tavrın reha muhtar - show haber le flash tv ana haber bülteni lezzetleri arasında gidip geliyor..
    Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]

  14. #54
    aiqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul/Göztepe
    Motosikleti
    Hyosung GT250R
    Bu arada Şanlıurfa'da motosikletlere günde yaklaşık 20 bin YTL para cezası kesiliyor. 25 bin civarında motosikletin bulunduğu Şanlıurfa'da trafik polisleri motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor.

    Trafik polisleri motosiklet üzerinde günü birlik uygulamalarında ehliyetsiz, plakasız ve kapkaç gibi benzeri olaylarda kullanılan araçlara el koyuyor.

    Kazaların yüzde 90'nına da motosiklet sürücülerin sebep olduğu bildirildi.
    Life, in itself is just a fraction of being, a game of time on the material.

  15. #55
    serdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Temmuz 2005
    Şehir
    Üsküdar-Kadıköy/İst
    Motosikleti
    CBR600F/05
    Alıntı aiqa adlı üyeden alıntı
    Bu arada Şanlıurfa'da motosikletlere günde yaklaşık 20 bin YTL para cezası kesiliyor. 25 bin civarında motosikletin bulunduğu Şanlıurfa'da trafik polisleri motosiklet sürücülerine göz açtırmıyor.

    Trafik polisleri motosiklet üzerinde günü birlik uygulamalarında ehliyetsiz, plakasız ve kapkaç gibi benzeri olaylarda kullanılan araçlara el koyuyor.

    Kazaların yüzde 90'nına da motosiklet sürücülerin sebep olduğu bildirildi.
    Eğer doğruysa orda ciddi bir eğitim vermesi gerekiyor kurumların !!!
    [B]34 TK 2701 / A(RH)+ / 2005 CBR600F [/B]

  16. #56
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2005
    Şehir
    İzmir
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı
    A2 ehliyetsiz Ankaralılar ,

    Motora bineceksiniz Kızılay Ulus ve Sıhhıyeden uzak durun !
    Saat sabah 10 ile akşam 6 arası motora binmeyin !
    Bineceksenizde çevreyoluna çıkın ! İn-cin top oynuyo !
    Özellikle Pursaklar-Gölbaşı arası dakikada 4-5 araba anca geçiyor !

    İncek mahallesine gidin ordada hiç polis yok ! Mahallede bomboş zaten !
    Yollar üç şeritli kaymak asfalt , mahalle içinde son hız denemesi yapıyorum
    Hiç takan yok !İncek mahallesi Ümitköyün üzerinde ,
    Gölbaşından otoyola girip Eskişehir yönüne dönersinizde az ilerde sağda
    İncek mahallesi çıkışı var !
    Eeee yuh artık bu kadar da pişkinlik olmaz...Sanırım bu mesaja da aranızda destek verecek yoktur Bu arada belkide bu başlığın kitlenmesi en mantıklısı olacak çünkü herşey bir yana kendini bilmez insanların bu denli saçma konuşmalarının bu kadar elit bir forumda işi yok!

  17. #57
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Türkiye dede dünyanın her yerinde olduğu gibi bu tip uygulamalar yapılmaktadır vede yapılacaktır ...Evrakları tam olan herkes göhsünü gere gere gezmektedir ..Hem suç işleyip hemde suçu işleyecek olanlara aman dikkat edin demek mantıklı olmadığı kadar şuçada teşviktir...Açtığınız başlıklarda daha mantıklı konulara değinmeniz dileği ile
    Saygılar
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler