forumda türeyen yeni nesil trolleri beğeniyor musunuz?

yeni nesil troller?

• Kullanılan toplam oy
    71
eskiden ybr mi r1 mi trolleri vardı, şimdi çeşitler çoğaldı. 2-3 aydır ara ara çok acayip trollerle karşılaşıyorum, bir kısmı çok eğlenceli bence. sizin bu konudaki görüşleriniz nelerdir?

Herşey tadında güzel.

Çok çok eski konulara bakınıyorum sürekli, aradaki muhabbetler gerçekten çok farklıymış..

hele şu ikide bir sitem konuları açan çeşidi var ki bunların...

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
genel olarak sıkıcılar çünkü bazılarının konuları eğlenceli oluyor yani

Artık üzücü olmaya başladı. Sevip saydığımız insanlar bile trolluk yapmaya başladı.
Örneğin birçoğumuzun tanıdığı "zileliorhan" nickli beyefendi... Ben bu şahsı ciddi ciddi akademisyen falan sanıyordum. Meğer diğer üyeliğinde belirttiği gibi, boş gezenin boş kalfasıymış. Eğer gerçekten öğretim görevlisi ise yazık bu ülkeye, gençliğe.
Orhan Bey 55 yaşında olduğunu her fırsatta vurgulamasına rağmen, konu dominar olunca ergen bir çocuk edasıyla savunmaya geçiyor. Tabi bunu neredeyse 1 yıl önce oluşturduğu fake üyelik ile yapıyor çok enteresan.

Uyduruyorsun diyenler içinde buyurun kanıt linktedir:

http://www.motosiklet.net/forum/coklu-uyelik-ihlalleri/180484-pulsar-400cs-adli-kullanici-icin-coklu-uyelik-uyarisi.html

Git gide forumda harcadığım zamanı sorgular oldum...

Bunların birde mütevaziliği bile kibir kokanları var ki evlere şenlik. Başlığın altında ki 2. giri muhakkak onlarındır , ironik şakaları , 3. sınıf eğlenceli esprileri ile yüzümüzü güldürürler.

Üçmak istiyorum ama üçamıyorum acaba uçuyorum da uçmuyorumu zanediyorum bilemedimki :wiinkk:

2010dan once forumda olanlariniz bilir. O zamanlar buralar dutluktu, kimse kuba cita mi 1000RR mi diye sormazdi. Sadece fren sivisini dot4 mu koymak lazim dot5 mi diye seyler konusurduk, sambriyelli lastik degistirme tekniklerinden bahsederdik, karburator temizligi icin falan toplanirdik.

Organize olur, hanimi esi dostu artci selesine atar 250 motor gezerdik, gole falan girerdik.

Simdiki hal ise lunaparkla kreş arasi bisey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Takıntılı iyiydi.
Cesaretliydi...
Samimiydi...
Noktalama işaretlerine dikkat ederdi...
Gereksiz yazmazdı...
Ön yargılı değildi...
Doğuştan yetenekliydi...
Çok iyi fren yapardı...
Ama en iyi tekeri yapamadan gitti...
Sıradan bir trol değildi...
Atılmadı. Kendi bırakıp gitti...

trollerin gitgide artmasinda sizin payiniz büyük. basliga baktiniz ya da içeriği okudunuz troll olduğuna karar verdiyseniz hiçbir sey yazmadan kapatin. siz cevap yazdikca bunlar cogalmaya devam edecek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar