arkadaşlar önce ehliyet,ehliyet,ehliyet.sonra mı yine ehliyet.
arkadaşlar önce ehliyet,ehliyet,ehliyet.sonra mı yine ehliyet.
saol can_dosay çok çok iyisin valla bu mesajı okuyunca içimden *ayyy canım ne kadar iyi insan* dedim ama yanlış anlama yanii.valla çok iyisin ama maalesef istanbul yedikuledeyim.ne yapalım ama yinede çok saol valla çok etkilendim bu davranışından ötürü.can_dosay adlı üyeden alıntı
arkadaşlar başka öneriler de bekliyorum lütfennn
bak kardeş ben motoru nası aldım : benim ailemde karşı çıktı hatta babam kırarım dedi balyozla ama ben yılmadım alıcam dedim sonra iki hafta motoru aldım otoparkta dedim (ama daha almadım)inanmadılar kask aldım her akşam eve getirdim yani alıştırma yaptım sonra her akşam motoru getiricem dedim birazda abilerim sagolsun onlarda yardım ettiler almam için babama dil dökerek ama motoru kendi paramla aldım yarısını peşin yarısını 6 ay taksitle sende benim gibi yaparsan bişey olmaz... heee hani babam motoru kırarım demişti ya motoru aldıgım akşam eve geldim annem kapıda imiş babam yukardan dogru bağırıyo (motoru içiri koy ) diye dışarda çalarlarmış 3 tane zincirle bagladım 1 ay motoru ben den bu kadar arkadaş kendine güven motorsuz kalma sakın... mondial 151 rs ci cihan ...mondial 151 rs ci adlı üyeden alıntı
eyvallah cihan abi bunları uygulardım ama bana izin veriyolar. bu sene borçları var diye alamıyolar yani sorun para ben nasıl para bulupta motor alıcam, ona çare bulmam lazım iddaa oynasam 1.850 çıkar mı
1 yıl bakırköy tatili kulağa çok da fena gelmiyor hani. 1 yıl sonra çıkıp motorunu alırsın
Valla insan isteyince acayip sabrediyor. Ben kaç senedir eceli bekliyorum, gelmiyor bir türlü
May the Force be with McLaren Mercedes
watercolours adlı üyeden alıntı
önce ehliyet al ben mootor aldım da noldu
1 senedir ehliyetsiz kullanıyorum keşke ilk ehliyet alsaydım 1 senedir gönlümce bir yere gidemedim 6 km lik yol için kullanıyom sadece git - gel
bu sene yasım tutuyor ama sırf B+a2 için seneye almak zorunda kaldım bu da ayrı mesele
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
herkese çok teşekkür ederim.ehliyeti bekleme fikri hoşuma gitmedi ama 1 senelik bakırköy tatili çok hoşuma gitti çok makara yaaa neyse en iyisi bi sene sabırla beklemek allah hepimize kazasız belasız sürüşler nasip etsin benzinimiz bol olsun inşallah.
Yaw arkadaşlar şu B+A2 işini biraz açarmısınız bende ehliyet almayı düşünüorum ama nasıl olacak biriniz anlatın bea
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
evet şanslısın en azından seneye hayırlısıyla bir motorun olacağını biliyorsun bence bu süreyi inceleme yaparak geçir gerçi çoktan inceleme yapmış ve almak istediğin motora karar vermişsindir o zaman motoru alacağın günü hayal et kısa bir süre inş biran önce istediğin motora kavuşursun kazasız belasız sürüşler dilerim melekler seni korusun
saol chooper_meleği hepiniz çok sağolun arkadaşlar bana ii moral verdiniz gelecek seneyi sabırla bekleyeceğim inşallah hayırlısıyla mondial 151 rs em olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)