Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Sürücü kursu Ohal nedeniyle eğitim veremediği söylüyor

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    msafacan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mayıs 2014
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Sizin gittiğiniz kursu nereye şikayet etmeniz gerektiğini arkadaşlar söylemiş. Zaten artık şikayet etmek çok kolay. Cimer, Bimer, İlgili bakanlığın ihbar hattı, ilgili il müdürlüğü vs. Yasayı yönetmeliği iyi bilirseniz bu tarz kurumlar far görmüş tavşana benzer. Bursa'da motor ehliyeti alacaksanız birkaç kurum bu işi hakkıyla yapıyor. Benim tanıdığım Setbaşın'daki Burak Sürücü Kursu motosiklet ehliyeti işini eğitimiyle birlikte hakkıyla yapan bir kurumdur. Bu ve benzeri kurumları tercih ediniz. Kolay gelsin.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    07 Mayıs 2017
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 ABS 2017
    Bahanesi komikmiş. Sürücü kurslarının sürücü eğitimi vermesi lazım ama bizde sınava girmek için haraç ödemen gereken yerler olarak çalışıyor. Devletin de sürücü kurslarına eğitim yaptırabilecekleri kapalı alan göstermeleri lazım. Nadiren kullanılan stadyumlar ile basketbol sahalarının otoparklarına güvenliği dikiyorlar aman kimse motorla çalışmasın, araba kullanmasın, model araçlarını sürmesin. Betonu mu koruyorsun anlamak mümkün değil.

  3. #23

    Üyelik
    15 Kasım 2016
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha Crypton
    Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim. Yer Bursa Hazar Eğitim Merkezi. Özel güvenlik görevlisi olduğum için ikisini bir arada çıkartayım istedim. Yoksa bildiğim birkaç yer vardı. Şimdi direksiyon sınavı 9 Temmuz'da. Bu adamlar biz sana teorik eğitim verdik ben senden bunun parasını alırım. Gerisi şu kadar yapar diyip çok az bir meblağ mı verir acaba? Bu arada B sınıfı ehliyetim var. Yazılı sınava girmiyorum...


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)