Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Yazlık mont üzerine reflektörlü yelek önerisi

Motovento
    REKLAM ALANI

merhabalar,

Yamaha yazlık mont aldım. yolda farkedilmeyi arttırmak için mont üzerine bir reflektörlü yelek almayı düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz ya da yeleğe alternatif önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

tşk.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Ben fosforlu yeşil yelek aldım. Montun üstüne giyiyorum. Hatta hep montun üzerinde duruyor. Önü fermuarlı. Cırtlı olanlar çok dandik. Yanlarda ve göğüste cepleri falan var.

İş elbiseleri satan yerden 20 liraya aldım. 1 sene bindim, yıprandı, eskidi. Yine gittim aynısından 25 liraya aldım. Revit'in falan saçma sapan fiyatlara ürünleri var. Para verene acıyorum. 20 hadi ilemedin 30 liraya halledersiniz. Mutlaka da almanızı öneririm. Montlar koyu ve pastel renklerde oluyor hep. Farkedilmeleri çok zor. Asfalta kamufle olmuş şekilde yolalınıyor. Bu yelekler çok önemli bir güvenlik ekipmanı.

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    iş güvenliği malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin dostum.

kolay gelsin.
    Kızıl pars ve İhsan34 bunu beğendiler.

cevaplarınız için teşekkürler.

motor için özel yelek olabileceğini düşünmüştüm ama söylediklerinize göre iş güvenliği yelekleri işimi görecek.
    muhtemelen yeleğin bol olmaması gerekiyordur üzerimde dalgalanmaması için. motor montumu giyip üzerinde deneyerek alayım.

fosfor yeşil daha dikkat çekiyor diyorsanız ben de bundan alayım bi tane.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Ben fosforlu yeşil aldım. Dediğim gibi fermuarlı model alın. Yanlarda cepler falan var. Cırtlılar iyi değil. Fiyat 20-30 tl falan

diablof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1998 Honda CMX 250 Rebel | X max 250
    Alıntı İhsan34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cevaplarınız için teşekkürler.

motor için özel yelek olabileceğini düşünmüştüm ama söylediklerinize göre iş güvenliği yelekleri işimi görecek.
    muhtemelen yeleğin bol olmaması gerekiyordur üzerimde dalgalanmaması için. motor montumu giyip üzerinde deneyerek alayım.

fosfor yeşil daha dikkat çekiyor diyorsanız ben de bundan alayım bi tane.
    dostum git gör bak. reflektörü fazla olan (özellikle gece görünürlüğü yüksek olan) ve en cart duran (tabiri caizse senin gözünü tırmalayan renk hangisi ise) onu al ki görünürlüğün fazla olsun.

kolay gelsin.

Motosikleti
    Honda Cbr250R -> Yamaha MT-07
    Reflektörlü yelekler sanki aday sürücü gibi göründüğü için hiç hoşuma gitmiyor. Reflektör şeritler alıp kendi montuna yapıştırmak daha mantıklı bence.
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

Revit athos yelek diye bir aratın.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Alıntı EmirŞengezer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Revit athos yelek diye bir aratın.
    :D

Abi 200 lira ya. Komedi.

O paraya iş malzemeleri satan yerden 2 yelek, 100 liraya çakarlı sis bir de arkaya led lamba alınır.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    https://tr.aliexpress.com/item/High-...4-65434a4d9feb

ben memnunum tavsiye ederim. Sıkmıyor da yanlardan tak çıkar cırtcıtla
    İhsan34 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    http://urun.n11.com/uyari-ve-ikaz-ur...tail_crosssell

20 liraya bunu al giy. Konuyu da kapat artık.

Alıntı alp010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://tr.aliexpress.com/item/High-...4-65434a4d9feb

ben memnunum tavsiye ederim. Sıkmıyor da yanlardan tak çıkar cırtcıtla
    tşk. şimdilik bundan sipariş verdim. umarım 1 aydan önce gelir.

Motosikleti
    Hyosung GV650
    merhabalar,

Yamaha yazlık mont aldım. yolda farkedilmeyi arttırmak için mont üzerine bir reflektörlü yelek almayı düşünüyorum. Bunun için önerebileceğiniz ya da yeleğe alternatif önerebileceğiniz bir şey var mıdır?

tşk.
    dostum motosiklet mağazalarına gidersen en aşağı 80-90 lira kitlerler. bunun yerine iş elbiseleri satan yerlerden 15-20 liraya alabilirsin.

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Keşke daha ucuz, daha hızlı eline ulaşabilecek, daha fazla görünür olan, montundan da düşmeyecek tipte ve cepleri de olan benim gönderdiğim yelekten alsaydın.

Güle güle kullan.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    iyi yapmışsın. Diğerlerinde kendini gs ci amcalar gibi hissediyor insan ya da yol çalışmasında çalışan amcalar gibi. Bu daha spor ve amaç odaklı
    İhsan34 bunu beğendi.

Alıntı Öz_Musti adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke daha ucuz, daha hızlı eline ulaşabilecek, daha fazla görünür olan, montundan da düşmeyecek tipte ve cepleri de olan benim gönderdiğim yelekten alsaydın.

Güle güle kullan.
    bunun bedenini mont üzerine giymeden anlamayacağım için internetten sipariş vermek istemedim.

çarşıda birkaç yer gözüme çarpmıştı iş elbisesi satan. onlarda dediğiniz gibi fermuarlı ve cepli modelleri bu hafta sonu deneyip alacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Alıntı alp010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi yapmışsın. Diğerlerinde kendini gs ci amcalar gibi hissediyor insan ya da yol çalışmasında çalışan amcalar gibi. Bu daha spor ve amaç odaklı
    Aynı zamanda bisiklet de kullanıyorum, bazen geceleri de. tişört üstüne de basitçe giyilebilir düşüncesi de geldi aklıma ve sipariş verdim.

ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx
    Gece Floresan Yüksek Görünürlük Yansıtıcı Güvenlik Yelek Elastik Kayış Floresan Gece Koşu Sürme Donanımları ücretsiz kargo
    http://s.aliexpress.com/Qr6NVzyA
    (from AliExpress Android)

Arkadaşın linkini verdiği yeleğin aynısı daha ucuz fiyata. Arkadaşın satıcı biraz Türk esnafla takılmış galiba Ürün kargolanmadıysa iptal edin buradan alın.
    İhsan34 bunu beğendi.

Alıntı ernaltnts adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gece Floresan Yüksek Görünürlük Yansıtıcı Güvenlik Yelek Elastik Kayış Floresan Gece Koşu Sürme Donanımları ücretsiz kargo
    http://s.aliexpress.com/Qr6NVzyA
    (from AliExpress Android)

Arkadaşın linkini verdiği yeleğin aynısı daha ucuz fiyata. Arkadaşın satıcı biraz Türk esnafla takılmış galiba Ürün kargolanmadıysa iptal edin buradan alın.
    öyle yaptım. onu iptal ederek buradan sipariş verdim. tşk.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 200 NS 2017
    ben fiyata hiç bakmadım ya ben de aynısından var sadece modeli gösterme niyetiyle attım linki

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------

ben de sizin attığınız fiyata almışım :D

Motosikleti
    Yamaha Tenere XT660ZA
    Yelek arayışı olan arkadaşlar için ileteyim. Sahibinden sitesinde 50 TL'ye çok güzel yelekler satan bir yer var.
    O fiyata hem kaliteli malzeme, hem de model şık. İmlatını da kendisi yapan düzgün bir arkadaş. İhtiyacı olanlar için fırsat. Bir bakın derim.

Link: https://goo.gl/VGrrGX

REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)