Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni motoru aldım bazı sorunlar :)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Mart 2016
    Şehir
    İstanbul/Artvin
    Motosikleti
    Pulsar 200NS-Yamaha R25-Xmax 250-Fz6 Fazer
    Arkadaşlar selamlar 2 ay kadar ara vermiştim en son pulsar 200ns'i 6 bin kmde sattım 2016 model .
    Şimdi sym gts 250 scooter aldım Sabah satışı yaptık aldım üzerime , sigortada endişeliydim çünkü hiç hasarsızlık indirimim yok aynı sene içinde 3. aldığım motor oldu her sene yenilendi sigorta ve şaka gibi 353 tl rakam çıktı 34 plaka hemde çok sevindim Araca 530 liraya yaptırmıştım çünkü 39 plaka olmasına rağmen..

    Velhasıl gelelim konuya motoru aldım kapıya çektim 10 dk yol gelip baktım radyatörden su damlıyor pıt pıt... Motor 67 bin kmde 2009 model dedim haydaaa inşallah hortumun kelepçesidir felan derken radyatörden kaçırdığıda belliydi.. Tabi çok temiz motorda almadım uğraşıp toplayacağım zamanla daha binmek kısmet olmadı işe arabayla gittim , geldim depoda söktüm motorun kafa kısmını , radyatörü çıkardım radyatörden çamur aktı resmen sanki ilk fabrikanın koyduğu su içinde o derece pis. Temizledim bir güzel sabah sanayide ustama gidip kaynak yaptırıcam radyatöre bir güzel şişleticem gelip iş başı yapmadan toplayacağım.

    Şuan problem olarak görsel dışında pek sorun yok , ön siperlik sararmış baya pleksi güneşte kalmaktan onu ya siyaha boyayacağım yada ucuza bulursam değişeceğim . Yağını değiştirtmem lazım bence nolur nolmaz bakımsız biraz motor .
    Gaz kolu çok sert sanki yarım tur açılıyor gibi çok çevrilmiyor ve gaz kolu oldukça ağır açıp kapatırken. Ya telleri söküp içini wd40 ile yağlayacağım yada değişeceğim 2 tane tel var biri gaz açma diğeri kapama . yavaş yavaş toplayacağım bakalım


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    18 Mart 2017
    Hayırlı olsun. Motoru da görseydik iyiydi.

  3. #3

    Üyelik
    05 Mayıs 2017
    hayırlı olsun kardeşim. keşke toplusunu alsaydın ama olsun zamanla içine sinecek şekilde toplatırsın. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)