- Konu Yazar
herkeze selamün aleyküm ben cemil 3 gün önce sıfır motor aldım ve sizlere tanıtmak istiyorum artık çin mi dersiniz kore mi dersiniz bilemem ama 125 cc karbüratörlü yamahaya 7 bin 500 vermektense şekli şemali yerinde enjeksiyonlu 200cc motora 7 bin lira vermeyi tercih ettim şu anda 26 km deyim 5 bin deviri geçmiyorum rodaj süresinde olduğum için ama teknik serviste benimkinin aynısı vardı adam bakıma getirmiş 3000 küsür km de dyno testine soktular gözümün önünde 12 bin rpm de 6.viteste kesiciye girdi 180km/h gösterdi bilgisayarLı ekranda tabi sonuca yolda giderken ulaşmak imkansız biliyorum fizik kuralları müsade etmiyo malesef ama makina güzel gidiyo özellikler şehir içinde 6.viteste 40km/h ile 6.viteste giderken bi anda gazı kökledim ne öksürme ne tekleme ne yığılma ne titreme vardı direk ivmelemeyi hissediyosun bu arada göstergeler elektronik bu motorun rakibi pulsar 200ns onun 3 bujili olması haricinde neredeyse aynılar iki motorda hafif meyilli yolda 155 160 km/h görüyo bulunduğum yerde 200ns var çünkü ordan biliyorum. kısacası ben motorumun 7 bin liraya fiyat performans ürünü oLduğunu düşünüyorum sonuçta izmirde üretiLiyo bu motor herkese kazasız beLasız günLer diLerim http://www.motosiklet.net/forum/customprofilepics/profilepic130225_1.gif