Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Çorum Yamaha Bayi hakkında.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kırşehir
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R25
    Yaklaşık 2 ay önce Çorum Dostlar Yamaha bayinden R25 aldım ve bununla ilgili yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. alırken birkez daha düşünün diye.

    Kırşehirde oturuyorum bulunduğum şehirde bayii olmadığı için Yamaha Baydar / Ankara bayisinden alacaktım fakat orada istediğim rengi yoktu bende biraz araştırdım Ankaradan sonra en yakın Çorum dostlar Yamaha bayiisi vardı. Aradım istediğim motor için kapora yatırdım ve yola koyuldum. Heycanlı heycanlı motor almaya gittim. Daha sonra Dostlar Ticarete geldik ama içeri girdim motosiklet falan yok hertaraf buzdolabı , çamaşır makinası... 2 Dükkanları varmış bizi beyaz eşya dükkanlarında misafir ettiler. Ama ilgi alaka sıfır. Almadan önce motoru bir göreyim diyorum arkadaşlar hazırlasınlarda diyor. Yahu benim yanımda hazırlasınlar

    Neyse dediğim gibi ilgi alaka sıfır derken motorumu satın aldım parasını verdim kağıtları imzaladım diğer dükkanlarına geçtik motoru arabaya yükleyecektik bu sırada ben faturayı aldım. 16.700 tl vermeme rağmen 14.600 tl'lik fatura kesilmiş. Orada satış yapan kişiye söyledim bunu güldü tamam motoru yükledikten sonra gel düzeltelim yanlış olmuş dedi.Sanki sakız alıyoruz yanlışlığa bakarmısınız....

    Neyse motoru yükledik yola çıkacağız faturayı düzelttik dediler o anki heycanla hiç bakmadım eve geldiğimde aradaki farkı aksesuar olarak eklediklerini gördüm e tabi ötvden falan kaçıracak adamlar zekii Hemen Yamaha Türkiyeyi arayıp şikayet ettim. ardından 2 saat sonra Dostlar Yamahanın sahibi aradı ve haberi yokmuş gibi "Arkadaşlar sizin faturayı yanlış kesmişler sanırım bende şimdi farkettim, siz bize kargo ile gönderin düzeltelim" dedi. Hemen gönderdim düzelttiler. Ayrıca faturada yazan ünvan ile Yamahanın yetki verdiği ünvanda uyuşmuyor. 2 günde onlarla uğraştım.

    Ve ayrıca yine eve geldiğimde farkettim ki "Kullanım kitapçığı yok" hemen tekrar aradım elimizde kalmamıştı biz zaten gönderecektik bende arkadaşlara söylemiştim falan filan Nasıl kalmaz kitapçık her motor için ayrı bir kitapçık gelmiyor mu ? saçmalığa bak. Ayrıca rodaj nasıl yapılır vs. ona bakcam rodaj bittikten sonra mı göndereceksin kitapçığı be adam.

    Ayrıca kaçta bakıma gelcem, rodaj hakkında vs. hiçbir bilgi verilmedi.


    Siz siz olun hangi bayiden alırsanız alın faturanızı vs. orada kontrol edin. Malum bayiiden alıyorsanız iki kere kontrol edin
    Ultraviolet bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    mustafa_325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2010
    Şehir
    istanbul-kocaeli
    Motosikleti
    Pulsar RS 200 - Thriumph TİGER 800
    Bildiğin şark kurnazlığı işte.

  3. #3
    korkmazunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Nisan 2017
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CBF150
    Yamaha'nın bu duruma el atması lazım demek ki artık. Frençaysink işini bitirip kendi işin başına geçmeli ki tüm kadroyu değiştirmeli.
    Salurbey bunu beğendi.

  4. #4
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    keşke istanbuldan alsaydınız

  5. #5

    Üyelik
    23 Mayıs 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pulsar200NS-MT25-Honda NC750X
    ulan o kadar eleştirilen bajaj bayileri/servisleri yapmıyor bunu :D

  6. #6

    Üyelik
    20 Mart 2017
    hacım
    eski faturalar duruyor ise fotokobi çektir sen bunu güzel bir dilekçe(yukarda bize yazdıklarını oldugu gibi dilekçene yaz) zorla ötv ödettim falan de, mali polise ver bunlar devleti soyuyor hırsızlık yapıyor işte belgeleri de ,bunlar hırsız ugursuz vergi kaçakcısı yaz..

    Nok olarak bunlar fetö cü dersin..

    Sonuç şu olur ;
    Hırsızlık dan ceza meza almazlar ne de olsa bu memleket de çalmak serbest hatta ne kadar çok çalarsan o kadar yüksek makama çıkarsın halkın yarısı da hırsız'ı sever hatta çok iyi yalancı ve hırsızı-san sana aşık olup zevce olmak isteyen kadınlar bile olur .

    Not a yazdığın fetöcü kısımından sorgu sual yapmazlar ordan moku yerler... sonuçta hak yerini bulmuş olur..

  7. #7
    Salurbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2016
    Motosikleti
    Triumph Streettriple 765
    Serif ne güzel yazmış. Ulkemin geldiği son durum bu,"hukukun üstünlüğü" ,hukuk kalmış mı üstünlüğü olsun. Üzülüyorum..

  8. #8
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2016
    Şehir
    papua yeni gine
    Mükellefin bağlı olduğu vergi dairesine ve maliye bakanlığı'na şikayette bulunursan müfettişler gereğini yapacaktır.

  9. #9

    Üyelik
    04 Kasım 2014
    Bunu birçok bayi yapıyor. Geçen haftalarda motoru alırken faturayı düşük kessek sorun olur mu diye sordular. Bende muhasebeye vereceğim tam olsun deyince bir tripler, bir tafralar görmeniz lazım.
    Daha önce KTM almıştım, o e düşük kesmişti sonradan fark etmiştim.

  10. #10

    Üyelik
    06 Nisan 2009
    Çorum bayisine has bi durum değil maalesef.Olay Türkiye'de geçiyor son derece normal. Türkiye'nin en büyük ve en çok satış yapan bayileri bile malesef buna tenezzül ediyor. Gözümün içine baka baka benim paramı cebine atıyor. Hırsızlık karakterine işledi milletimin yazık


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)