Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Antalya Süpermoto'yu Nasıl Bilirsiniz?

REKLAM ALANI
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Selamlar arkadaşlar, Antalya Süpermoto mağazasını nasıl bilirsiniz? Sanırım Muratpaşa'da yerleri. Bilgi sahibi olan var mı?
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Çok profesyonel çalışıyorlar sonuna kadar güvenebilirsin.

kuzan14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600RR
    Ben ordan sony kask kamerası aldım, aparatı 3 güne gelicek diye kandırdılar beni. Kamerayı alıp 2 ay kaska takamadığımı bilirim. Arayıp sorduğumda 3 güne gelicek şu bu, e kardeşim gelmiycek madem başka yer öner ordan alıyım demi? Başka yerden de aparatını aldım artık. Aldığım bütün ürünleri ya yırtıldı ya sağı solu açıldı, götürüp değiştirtmek için veriyorum 2 hafta sonra gelen ürün yine aynı şekilde sorunlu çıktı. Lanet olsun diyip başka yere gittim ve ordan aldım herşeyi, şuan gayet sağlamlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Ben begendim genel olarak.cok fazla marka yok ama cogu yerde satilmayanlar satiliyor alpinestars ve hjc kask.ayrica motomax ve motovento olarakta geciyor.mont ve sirtlik aldim sikinti yok.hatta mont ufak geldi magaza burdaymis şaşirdim gittik yenisini elden aldik.enteresandir magaza fiyatlari internet fiyatindan daha pahali.dile getirmedim bunu ama böyle.n11 magaza adi RAM ordan bak magaza fiyatiyla kiyasla

Bende eldiven aldım. 3 gün sonra dikişi açıldı. Götürdüm ikiletmeden değiştirdiler.
    Mont falanda aldım tavsiye ederim.

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Teşekkürler, 2. el araç alımı gündemde de 2. el işi malum tedirgin oluyor insan...

altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Bahsettiğiniz yer sanırım Harput motor .ktm marka motosikletleri en uygun alabileceğiniz yerdir.

Motosikleti
    Mondial Zn125(2007)- Ktm Duke 250 (2017)
    Alıntı altayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğiniz yer sanırım Harput motor .ktm marka motosikletleri en uygun alabileceğiniz yerdir.
    harput motor kızılarıkda supermoto yörükoğlu kavşağından zeytinköye doğru giderken sol tarafta kalıyor.Supermoto hakındada hiç bir bilgim yok :D

altayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BAJAJ DOMİNAR 400
    Bende süpermotoyu hiç görmedim Harput motor sandım ktm bayisi olduğu için

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)