Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

MOTOR KİTLENDİ ACİL YARDIM

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    28 Mart 2017
    Şehir
    İSTANBUL FATİH
    Motosikleti
    KYMCO AGİLİTY 125(2007)
    Herkese iyi sabahlar arkadaşlar.
    Bu foruma yeni üye oldum benim scooter'ım var. Kymco Agility 125 (2007) 5 gün önce yolda giderken kitlendi kaldı stop ettikten sonra ilk denememde çalıştırdım ama gazı kesince gitti.ve gidiş o gidiş bi daha çalışmadı tık yok marşdan o her zaman ki ses gelmiyor onun yerine tık tık diye bi ses geliyor o kadar ama akü yeni. Lambalar çalışıyor.
    Bakın ben sağ sola bildiğim tamircilere sordum bana ya parçası yok bulunmaz dediler yada 1000₺ dan fazla tutar dediler. Bu doğru mudur bilen arkadaşlar bi yardımcı olsun lütfen. 5 ay oldu alalı 1200₺ ye aldım en Aşağı 450-500 civarında masraf yaptım bi motoru sıfırlamadım yani onun haricinde karbüratör frenler lastikler akü hava filtresi kayış buji değiştirildi motor yağsız kaldı büyük ihtimalle ama kitlenmeden 2 hafta önce de traktör gibi ses çıkarmaya başlamıştı bi ustaya sordum krank artık bitmişti dedi ve 400₺ çekti bunlar yani bu fiyatlar doğru mudur lütfen yardımcı olun..!!


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Kasım 2015
    Şehir
    İstanbul - Memleket: Manisa
    Motosikleti
    Kymco People S200
    https://www.dokuyucu.com.tr/asp/bran...co-Yedek-Parca
    şu siteden fiyatlarla ilgili biraz bilgi sahibi olabilirsin. parçaların orjinal olanları var bi de daha ucuz versiyonları. en azından fikir verir belki.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

  3. #3

    Üyelik
    28 Mart 2017
    Şehir
    İSTANBUL FATİH
    Motosikleti
    KYMCO AGİLİTY 125(2007)
    Eyvallah sağ olasın valla baktım gayet uygun fiyatlar ama işte toplamda işçiliğiyle 450₺ 500₺ gibi.bi fiyata tamir ettirebilsem süper olur ama ne bileyim şöyle adam gibi adam bi usta yok galiba piyasada.. Yada bize denk gelmiyor ��


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)