Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Cbr250R vs Yamaha Mt25

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    sali@com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mayıs 2008
    Slm
    Ucuz diye içine sinmeyen beğenmediğin motoru kesinlikle alma, bekle tam olarak istediğin beğendiğin motoru al. Amaç ve ihtiyaçlarını iyi belirle ona göre motor seç derim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Xavosa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Şubat 2015
    Şehir
    Muğla/Fethiye
    Motosikleti
    Yamaha R25
    Konuya dahil olmus madem koruma takozu konusunda bir iki kelam edeyim. Arkadasin bahsettigi resmi bayide satilan orjinal koruma setidir. Uc dort parcadan olusuyor sanirim. Ben motorumda aydin kardeslerden aldigim iki takoz basligini kullandim. Verdigim para 150 tl idi. Birer kez yattim ve motor hic cizik almadi. Elbette ust taraflar ya da kuyruk bolumu yatista hasar aliyor ancak yan grenajlarin cizik almamasi icin en azindan r25 de iki takoz basligi yetecektir. Hic oyle takim falan isine girmenize gerek yok. Butceniz de yeterli ayrica. Prosev mont falan alin idare edin bir sure. Insanlarin sevkini kirmaktan ne zevk aliyorlar anlamiyorum.

  3. #23
    sali@com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mayıs 2008
    bu arada ikisinide kullandım cbr 250 mi R25 mi dersen kesinlikle racing makina tadı R25 de var derim. Kesinlikle R25 alın.CBR ile arkasından el sallamak istemiyorsanız. Kalite ve servis bakımından eşdeğerler buna emin olabilirsin.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)