Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hero Dash VX yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Aralık 2016
    Yeni başlayacağım her şeyim tamam geriye sadece motor kaldı. Hero Dash VX yeni başlayanlar için uygun mudur? Bu motor nasıl hakkında bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok güzel olur. Şimdiden teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Bır ara bayagı arastrmıstım fp acısında guzel bır model ve 5 yıl garantısı avantaj zaten hero yıllarca honda fason uretım yapmıs tecrubelı ve dahası saglamlıgıyla nam salmıs bır marka,kullanan bır tanıdıgım oldu gayet memnundu,ben 30 km kadar kullandım,fıyatına gore hem malzeme kalıtesı guzel hemde sele konforunu ben cok begenmıstım,yakıtda cok cımrı ,ılk scooter ıcın kotu secım olmaycaktır usb ve kombıne fren gıbı guzellıklerı var,tıpıde honda spacy gıbı degıl daha yuzune bakılır duzeyde,tabı tasarım kısıye gore degısır.Kısacası ben servıs yaygınlıgı,parca fıyatı,kalıtesı ve parca temınınde 72 saat (bazı arkadaslarım farklı modellerde sırf yedek parca sıkıntısından yazın haftalarca motorlarına bınemedıler) sure temın etmelerı heronun guzellıklerı,sana yardımı dokunabılecek kaynak vereyım.

    https://www.facebook.com/HERODASHTurkiye/?ref=bookmarks

    https://www.facebook.com/groups/HERO...?ref=bookmarks

  3. #3

    Üyelik
    12 Aralık 2016
    Bu motor ile uzun yol yapabilir miyim? Ve yokuşlar da sıkıntı yaşar mıyım? Bulunduğum yer yokuşlu. (85 kilo)

  4. #4

    Üyelik
    25 Ocak 2016
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    -
    Valla dashın uzun uzadıya kullanamadım,fakat sunları soylebılırım gurpınar yokusunu ıkı kısı cokta kasmadan cıktık,ben 82 kg yum,arkadasta sanırım 70 cıvarıdır.

    uzunyol ben yapmadım,fakat arkadasımın tekırdag sultanköy de yazlıkları vardı, gecen yaz gürpınardan yazlıga devamlı haftasonları gıtmıstı onu bılıyorum,kac kmdır bılemem ama yıne 50-60 km den az degıldır.Bır sıkayetını yada soylendıgını gormedım.Yani çinlierdense cok daha keyifliydi bizim için

  5. #5

    Üyelik
    12 Aralık 2016
    Acaba arkadaşına danışma şansım var mı? Çünkü maddi olarak sıkıntıdayım alıp uzun süre gidicem hatasız olmalı...

  6. #6

    Üyelik
    18 Temmuz 2014
    Bayiyle görüşüp bende siparişini verdim. Garaj problemim olduğu için daha almadım kışı geçirdikten sonra alıcam. YBR'yi sattıktan sonra arkadaşın kymco agility 125'i çok güzel gelmişti. O yüzden bende bir tane scooter almak istedim ve sınıfının en donanımlı, uygun, sağlamı dash'ı tercih ettim. İnşAllah yanılmam. Size de sürüş hakkında bilgi veremiycem maalesef sadece 1 kere bayii'de seleye oturdum o kadar. Planlarım doğrultusunda 3.ayın sonu 4. ayın başlangıcı gibi bir tarihte gidip teslim alıcam. O zamana kadar genel bilgiler edinebiliyorum sadece

  7. #7
    arda4 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2014
    Şehir
    Çankırı
    Alıntı ErayEge adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motor ile uzun yol yapabilir miyim? Ve yokuşlar da sıkıntı yaşar mıyım? Bulunduğum yer yokuşlu. (85 kilo)
    Ortalama 50-60km ile yaparsın sorun olmaz. Bundan fazlası motora ciddi zarar verebilir. Bir de uzun yola gitmeden önce kaliteli bir yağ ile yağ değişimi ve hava filtresi değişimi yapmak faydalı olur.

    Yokuşlar hiç problem olmaz. Çok çok 5-10km kadar hız düşebilir o kadar. Ben senden daha kiloluyken 125cc sukuter ile 60 ile epeyce dik yokuşları çıkıyordum.

  8. #8

    Üyelik
    18 Temmuz 2014
    Motosiklet.net'de fazla Hero dash vx kullanıcı göremedim maalesef

  9. #9

    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Yamaha D'eligt
    ben tanıtımını izlemiştim. güzel bir motor. benim de hoşuma gitmişti. Uzun yol falan ne kadar yapar öyle bilgiler vermediler. şehir içi çok pratik oluyor böyle scooterler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)