Honda ve Yamaha fiyatları açıklansın bakalım neler olacak
271,800 tl fiyatıyla H2R a bu parayı verip alacak adam varmıdır türkiyede acaba,,eğer varsa adamın kendisini yakından bir görmek isterdim
Nc750X'in 32 bin liralık ön sipariş fiyatı, Kawasaki'de 500cc üzeri motorlarda giriş fiyatı (eski Er6n, yeni Z650).
Honda'nın Nc750s'in 28 bin liralık fiyatı da tahminen piyasadaki 500cc üzeri en ucuz motosiklet olabilir.
Mt-09'a rakip diye yaptıkları Z900'ün 42 bin liralık fiyatı ondan fazla olarak quickshifter, A-b modları, çekiş kontrol ve kaydırmalı debriyaja sahîp yeni mt-09'un fiyatının kaç olabileceği hakkında fikir veriyor.
Yine Suzuki ve Kawasaki'de giriş çıplakları olan Sv650 ve Z650'nin 32 bin lîralık fiyatları, Yamaha'nın girîş çıplağı olan Mt-07'nin de 30-32 arası olabileceğini gösteriyor.
Bu sene Doğan grubu da dahil pek çok firma döviz kurunu örneğin euroyu 3,9-4,2'den hesaplayıp bütün sene aynı tl fiyatla devam etmeyi planlıyormuş.
Beyler, Honda geçen hafta "ocak sonuna " kadar geçerli olacak fiyatlarını açıkladı. Suzuki ve yamaha yi bekliyoruz.
başımız sağolsun....
alım gücümüz artık yok nese ülke kalkınıyor sıkıntı yok
Versy 300 düşünüyordum ama malesef sanırım.Son umut vstrom 250.Onda da hayal kırıklığına uğramayız inşallah
Ekonomi biraz kötü olsa dediğiniz doğru. Hele hele biraz durgunluktan sonra düzelme ihtimali olsa kesin izlenecek yol bu. Ama durum bayağı, bayağı kötü. İşsizlik arttı, ihracat düştü, ekonomi yüzde 2.8 küçüldü, savaşa girdik, ülkenin her tarafında bombalar patlıyor, paramızın değeri her geçen gün eriyip yok oluyor, hukuk yok, rejim değişti değişecek. Fiyatlarda oynamayla durumu kurtarma noktasında değiliz gibi geliyor bana. Bir sürü şirketin başına gelen Z-Moto'nun da başına gelecek, ve küçülmek zorunda kalacak.
İnsanların alım kararlarını etkileyen en önemli faktörlerden birisi " beklentileri " dir. Kişinin gelecek ile ilgili beklentileri olumsuz ise tüketim kararlarını erteler ve önceliklendirme
yaparak ihtyaclarini karşılar. Bu yıl maalesef zor geçecek,birçok şirketi sıkıntılar iflaslar bekliyor. Ekonomide geçişkenlik diye bir süreç vardır. Yaşanan sıkıntıların etkilerini görebilmek için zaman gerekir. Krizin varlığını 3 yıldır söylüyordum, sadece zaman ve süreç meselesiydi etkileri görebilmek. Maalesef 2017 ve sonrası için iyimser birşeyler söylemek mümkün gözükmüyor.
Firmaların fiyatlarını değerlendirirken euro veya usd üzerinden dgerlendirirsek gerçek anlamda zam oranına ulaşabiliriz. Tl bazindaki fiyatlar tuketicileri yanıltıyor. 2 yıl once 10.000 euro olan motor su an 10.200 euro fakat tl nin doviz karşısındaki değer kaybı tuketiciyi yanıltıyor. Maalesef gelişmekte olan ülkelerin problemi şu, gelirimiz local para biriminden fakat harcamalarımiz doviz ve dovize bagli mallar uzerinden. Büyük resimde yani ülke ölçeğinde "cari açık " yol açan yapısal sorunun sebebi budur.
Bilgisiz olunca böyle oluyor. Alacak paran olmasa ben seni görürdüm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Muhatap olma bu adamla.. Saçma sapan taraflı yorumlarıyla bıktırdı artık. Ona göre parası olmayan motor almasın. Muhtemelen ya kendisinin ya da ailesinin birilerinin Japon motor bayiliği var.
Versys 650 ile Versys 650 limited edition farkı sadece renkten mi ibaret?
Yahu muhatap olunmayacak bişi yok, o kişinin de bize fanatik gelebilecek farklı bir bakış açısı var. Bu kişiye bişileri anlatıp düşündürmek lazım belki? O da bizim forum arkadaşımız dışlamak diye bişi zaten mümkün değil. Bize göre belki olaylara farklı açıdan bakamıyor olabilir. Farklı bir bakış açısı her zaman iyidir, bunu anlatmaya çalışıyorum.
Farklı bir boyut daha var ve bu gerçekten hoş değil fanatizm. Sempatizanlık ve Fanatizm sonucu fanatik yaklaşımlar hayatın her alanında insanları birbirine düşman eder. Mühim olan bize göre olan hakikati, bizi anlayabilmesi için karşıdaki kişiye aktarabilmektir.
Saygı herşeydir ve saygı gösterebilmek bir erdemdir. Huzur için birbirimize her daim saygılı olalım.
Bu kur dalgası rx3u niye vurmadı acaba. 1 versy 300 parasına 2 tane rx3 aliriz.
Fiyatlar çok yüksek. Tabi birinci sebep vergi dilimleri. Adamlar tabiki TR için özel motor üretmeyecek ama tüketici de buna göre marka seçmeye devam edecek. Yani yine Japonlarda daha fazla ürün gamına sahip Honda-Yamaha..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Çin'den ithal olduğu ve nispeten daha kötü malzeme kullanıldığı içindir diye düşünüyorum ama tabi herkesin kendi zevki, tercihi. Umarım alanlar memnundur.
2017yi motosikletsiz geçirecem gibi bu gidişle. Motoru sattık ama fiyatlar böyle devam ederse sadece baktıracak bana
fiyatlar çok yüksek almayarak tepkimizi gösterebiliriz bende 2017 de ninja 650 düşünüyodum 35 bin TL fiyat çekmişler yanından bile geçmem o motorun ben artık abartmanın alemi yok
Kawasaki ; Kol gibi fiyatlarla siz değerli müşterilerimizi plazamızda öpmek için sabırsızlıkla bekliyoruz!!!
Versys 300 28 Bin Lira yuh derler adama,300 cc lik motora o kadar para istenirmi el insaf!!!
Versys 300 için artık bi 3 sene falan bekleyeceğiz anlaşılan, ikinci elde ancak alabiliriz, ya da gider 7-8 bin daha ucuza 2012-2013 versys 650 mi alsak?
300 lük motora 28 bin lira isteyen firmanın Allah belasını versin demekten başka bir çaremiz var mı (:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)