Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

kuba razore 150 Bilgisi olanlar biraz acilll yardım

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    08 Ocak 2017
    Beyler kuba razore 150 çok hoşuma gitti ama cup model motorlarda var sizce hangisini almalıyım?
    Kuba razore 150 hakkında sorularım;
    kuba xcg 150 den farkı nedir?
    Yakıt tüketimi nasıldır?
    Debriyaj var mıdır?
    Rahat mıdır?
    Titreme ne kadardır?
    Sizde bildiğiniz iyi veya kötü yanlarını lütfen yazarmısınız?
    Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Saygılarımla...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2015
    Acil deyince yolda kaldın sandım! Daha motoru görmemişsin herhalde vitesli olduğunu sorduğuna göre, bugün işyerleri kapalı alamazsın

    -Xcg 150'den farkı yoktur, ismi değişti.
    -2.5-3.00 litre yakar 100km'de.
    -Debriyaj var.
    -Rahatlığı kişiden kişiye değişir, hafif titreşim vardır.

    Öğrenmek için alabilirsin, o kasaya 150 cc fazla bile geliyor.Plastik malzemesi biraz zayıftır, yedek parçası
    ucuzdur.Km göstergesi biraz fazla gösterir.Pek sorun çıkarmaz.Selesi alçaktır ve hafiftir,kolay öğrenebilirsin (dur-kalk-debriyaj vs.sini).Benzer başka makineler de var onlara da bakabilirsin..

    Cub hakkında bilgim yok.

    Kolay gelsin..

  3. #3

    Üyelik
    08 Ocak 2017
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Acil deyince yolda kaldýn sandým! Daha motoru görmemiþsin herhalde vitesli olduðunu sorduðuna göre, bugün iþyerleri kapalý alamazsýn


    -Xcg 150'den farký yoktur, ismi deðiþti.
    -2.5-3.00 litre yakar 100km'de.
    -Debriyaj var.
    -Rahatlýðý kiþiden kiþiye deðiþir, hafif titreþim vardýr.

    Öðrenmek için alabilirsin, o kasaya 150 cc fazla bile geliyor.Plastik malzemesi biraz zayýftýr, yedek parçasý
    ucuzdur.Km göstergesi biraz fazla gösterir.Pek sorun çýkarmaz.Selesi alçaktýr ve hafiftir,kolay öðrenebilirsin (dur-kalk-debriyaj vs.sini).Benzer baþka makineler de var onlara da bakabilirsin..

    Cub hakkýnda bilgim yok.

    Kolay gelsin..
    Fazla gosterir derken gittigi hizi mi fazla gosteriyor yoksa gidebilecegi hizdan mi daha fazla ibre var.Bide debriyaj varmidan kastim cup modellerde vites var ama debriyaj yok gazi birak at vitesi devam sorumu cevaplarsaniz cok sevinirim iyi gunler.

  4. #4
    kefkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2015
    Gittiği hızı fazla gösterir dedim, bi çok motosiklette olur ,sorun etme. Göstergesi sanırım 160'tı.O da fazla,öbürü de.Debriyaj var,vites değil sadece yani. Muadil olarak ta mondial superboy, ya da rks rk125 falan da bakabilirsin, xcg 150 sayfasında yeterince bilgi vardır.

  5. #5

    Üyelik
    08 Ocak 2017
    Alıntı kefkes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gittiði hýzý fazla gösterir dedim, bi çok motosiklette olur ,sorun etme. Göstergesi sanýrým 160'tý.O da fazla,öbürü de.Debriyaj var,vites deðil sadece yani. Muadil olarak ta mondial superboy, ya da rks rk125 falan da bakabilirsin, xcg 150 sayfasýnda yeterince bilgi vardýr.
    Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkur ederin fazla cesit motorla kafami karistirmak isime pek gelmiyor.Zaten benim amacim motor hevesimi almak beni idare eder heralde diger motorlara gore daha saglam.

  6. #6

    Üyelik
    18 Ağustos 2016
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    (Şuan Motorsuz)
    Aman kardeşim kübadan uzak dur. eski bi küba kullanıcısı olarak söylüyorum (XCG150) yedek parçasını bulmak için 40 takla atıyordum servisi bile parça getirmiyordu öyle söyliyim.
    Parçaları pahalı internette gördüğün parçaların çoğu uymuyor ve yan sanayi uysa bile renk farkları çok bariz.
    (Örn sakal ve depo yanı plastik aksamları Tonu 2 ise size gelen renk tonu ya 3 yada 0,25 oluyor motor bi değişik duruyor)
    Alım ve satımı zor bir motor gidişi çok güzel rahatlıkla km saatindeki 160ı görebiliyorsun ama motor 30km aralıksız yol yaptımı şişiyor bi bakmışsın 80 km'den yukarı çıkamıyorsun.
    Şöyle söyliyim bir gün bursaya giderken evimden tam 25 km geçti sigara molası verdim durduğumda çakmağım yoktu benzin deposunun altında bulunan motor blogundan sigaramı yaktım =) ne kadar ısındığını böyle söyliyim sen anlarsın. evimden bursa merkez 60km ve en az 3kere mola veriyordum motor ısındığından dolayı. Bir diğer eksisi ise Benzin göstergesi yok yolda kalma ihtimalin yüksek.
    Sorularına gelirsek kardeşim
    1-Bi farkı yoktur sadece isim değişikliği
    2-Şukadar yakıyor diyemiyicem ama 20tl ile 175km yapıyordum bundan 1 sene önce (benzin fiyatları bayağı arttı)
    3-Debriyaj mevcut
    4-Rahat ama sadece 60km hıza kadar 60tan sonrası eziyet ve titreme
    5-Titreme senin motor kullanmanı etkileyecek kadar zangır zangır değil ama. yeni sıkılmış civatalarını bile atıyor belli bi süre sonra
    Bonus: Frenlemelerinin iyi olduğunu söylemiyicem arka lastiğin kanpana olmasından dolayı ani frenlerde direk arka lastik kitleniyor kardeşim.

    Edit: Yedek parça pahalı derken motorun fiyatına göre pahalı.. Yanlış anlaşılmalar olmasın. Benim sana motor olarak önerimse Ybr125 Rks150 Veya Kanuni Gt170 Özelden ulaşırsan motor bulmandada yardımcı olabilirim elimde fazla bir adet motor var aynı şehirdeysek gelip görmeni isterim belki işine yarar

  7. #7

    Üyelik
    08 Ocak 2017
    Alıntı RulingMoto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aman
    kardeþim kübadan uzak dur. eski bi küba kullanýcýsý olarak söylüyorum (XCG150) yedek parçasýný bulmak için 40 takla atýyordum servisi bile parça getirmiyordu öyle söyliyim.
    Parçalarý pahalý internette gördüðün parçalarýn çoðu uymuyor ve yan sanayi uysa bile renk farklarý çok bariz.
    (Örn sakal ve depo yaný plastik aksamlarý Tonu 2 ise size gelen renk tonu ya 3 yada 0,25 oluyor motor bi deðiþik duruyor)
    Alým ve satýmý zor bir motor gidiþi çok güzel rahatlýkla km saatindeki 160ý görebiliyorsun ama motor 30km aralýksýz yol yaptýmý þiþiyor bi bakmýþsýn 80 km'den yukarý çýkamýyorsun.
    Þöyle söyliyim bir gün bursaya giderken evimden tam 25 km geçti sigara molasý verdim durduðumda çakmaðým yoktu benzin deposunun altýnda bulunan motor blogundan sigaramý yaktým =) ne kadar ýsýndýðýný böyle söyliyim sen anlarsýn. evimden bursa merkez 60km ve en az 3kere mola veriyordum motor ýsýndýðýndan dolayý. Bir diðer eksisi ise Benzin göstergesi yok yolda kalma ihtimalin yüksek.
    Sorularýna gelirsek kardeþim
    1-Bi farký yoktur sadece isim deðiþikliði
    2-Þukadar yakýyor diyemiyicem ama 20tl ile 175km yapýyordum bundan 1 sene önce (benzin fiyatlarý bayaðý arttý)
    3-Debriyaj mevcut
    4-Rahat ama sadece 60km hýza kadar 60tan sonrasý eziyet ve titreme
    5-Titreme senin motor kullanmaný etkileyecek kadar zangýr zangýr deðil ama. yeni sýkýlmýþ civatalarýný bile atýyor belli bi süre sonra
    Bonus: Frenlemelerinin iyi olduðunu söylemiyicem arka lastiðin kanpana olmasýndan dolayý ani frenlerde direk arka lastik kitleniyor kardeþim.

    Edit: Yedek parça pahalý derken motorun fiyatýna göre pahalý.. Yanlýþ anlaþýlmalar olmasýn. Benim sana motor olarak önerimse Ybr125 Rks150 Veya Kanuni Gt170 Özelden ulaþýrsan motor bulmandada yardýmcý olabilirim elimde fazla bir adet motor var ayný þehirdeysek gelip görmeni isterim belki iþine yarar
    Abi ilk basta cevabin icin tesekkur ederim.Ben zaten motoru sehir ici kullanmak yani zevk almak icin kullanicam uzak yola gitmem cunku araba var.istersen numarani ozelden veya buraya yaz whatsapp araciligiyla goruselim.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)