- Konu Yazar
Geçtiğimiz temmuz ayından bu yana motosikletlere karşı aşırı ilgi duymaya başladım. Bu ilgi yeri geldi tutku , yeri geldi hedef oldu. Ama... Ama şu son zamanlarda meydana gelen döviz piyasasındaki artışlar , benzine zamlar , sigorta şirketlerinin fiyatları zirvelere çekmesi en sonunda hayallerime koca bir duvar ördü. Ben öyle sığ düşünceli biri değilim. İşte bazı arkadaşlar var 3 binlik motorum var 1 liralık kask mı alacağım diyen. Ben ekipman parasından , motosiklet parasından değil sonrasını düşünmekten yıldım.
Geçen bir yerde okudum motosiklet 2500 lira sigorta 1500 lira gel de çıldırma. Benzin , yedek parça , servis , kasko , sigorta , kilit , alarm diye diye en sonunda motosiklet alma hayallerime bir ara verdim. Son zamanlarda foruma da pek bakmıyorum bu yüzden. Sizce bu hayali askıya almam gerekir mi ? Yoksa siz motosikletlerinizi ekledikçe off be keşke benim de olsa deyip her defasında bir kaç saatimi motosikletlere bakarak geçirmeye devam mı edeyim ?
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı forumlar
Geçen bir yerde okudum motosiklet 2500 lira sigorta 1500 lira gel de çıldırma. Benzin , yedek parça , servis , kasko , sigorta , kilit , alarm diye diye en sonunda motosiklet alma hayallerime bir ara verdim. Son zamanlarda foruma da pek bakmıyorum bu yüzden. Sizce bu hayali askıya almam gerekir mi ? Yoksa siz motosikletlerinizi ekledikçe off be keşke benim de olsa deyip her defasında bir kaç saatimi motosikletlere bakarak geçirmeye devam mı edeyim ?
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hayırlı forumlar