Aliekspress ten gelmeyen ürünler ( PTT ciler mi haciliyor )
Reklamlar
-
23 Aralık 2016, 10:46
MazhaRR adlı üyeden alıntı
Aliexpress'e giriş yapamıyorum bu sorunu yaşayan var mı şu sıralar veya nasıl çözerim? Id şifre girdikten sonra tekrar aliexpress ana sayfası çıkıyor hesabım gözükmüyor giriş yap kaydol normal anasayfa açılıyor.
Gizli sekme açıp öyle dene hocam, ben de bu sorunu yaşıyorum son zamanlarda.
Şimdi ahali dinleyin ucuz bir tüyo vereceğim size; PTT şubelerinde posta kutuları oluyor. Başta bir 10 lira depozito veriyorsunuz bir de yıllık 10 lira kira ödüyorsunuz, takipli-takipsiz tüm paketlerinizin adresini de posta kutusunu yazıyorsunuz. Öyle apartmana bıraktık, biri almıştır, acaba gelmedi mi derdi olmuyor. Merak ettiğinizi sorabilirsiniz.
Reklamlar
-
23 Aralık 2016, 10:54
kaanklky adlı üyeden alıntı
Gizli sekme açıp öyle dene hocam, ben de bu sorunu yaşıyorum son zamanlarda.
Şimdi ahali dinleyin ucuz bir tüyo vereceğim size; PTT şubelerinde posta kutuları oluyor. Başta bir 10 lira depozito veriyorsunuz bir de yıllık 10 lira kira ödüyorsunuz, takipli-takipsiz tüm paketlerinizin adresini de posta kutusunu yazıyorsunuz. Öyle apartmana bıraktık, biri almıştır, acaba gelmedi mi derdi olmuyor. Merak ettiğinizi sorabilirsiniz.
Hocam sağol denedim oldu.Şimdi ben alışveriş yapayım mı yoksa 3-4 ocak gibi mi yapayım?Noel vs. sıkıntı çıkar mı?
-
23 Aralık 2016, 11:23
Hocam sağol denedim oldu.Şimdi ben alışveriş yapayım mı yoksa 3-4 ocak gibi mi yapayım?Noel vs. sıkıntı çıkar mı?
Şu an alışveriş yapmamanız için nasıl bir sebep var? Özel bir durum varsa benim bilgim yok ancak yılbaşı yoğunluğundan bahsediyorsanız o 3-4 ocak gibi de bitmez. Yılbaşı diye görevliler daha hızlı çalışıp durumu tolere de edebiliyor bilemedim.
-
23 Aralık 2016, 11:26
kaanklky adlı üyeden alıntı
Şu an alışveriş yapmamanız için nasıl bir sebep var? Özel bir durum varsa benim bilgim yok ancak yılbaşı yoğunluğundan bahsediyorsanız o 3-4 ocak gibi de bitmez.
Yılbaşı diye görevliler daha hızlı çalışıp durumu tolere de edebiliyor bilemedim.
Yılbaşı noel vs diye çok yoğun olursa diye dedim.Yapayım ozaman hocam sağol.
-
23 Aralık 2016, 11:39
Aliexpress'e giriş yapamıyorum bu sorunu yaşayan var mı şu sıralar veya nasıl çözerim? Id şifre girdikten sonra tekrar aliexpress ana sayfası çıkıyor hesabım gözükmüyor giriş yap kaydol normal anasayfa açılıyor.
Bunun sebebi çerezler anasını sattığımın çerezleri yüzünden.Ctrl H yap tarama verilerini sil kısmına tıkla üst kutucuk en baştan seç çerezler ve diğer site verileriyle olanı sadece seç tarama verilerini temizle de bu kadar her girmediğinde bunu tekrarla giriyor.
-
23 Aralık 2016, 12:31
pompei adlı üyeden alıntı
Bunun sebebi çerezler anasını sattığımın çerezleri yüzünden.Ctrl H yap tarama verilerini sil kısmına tıkla üst kutucuk en baştan seç çerezler ve diğer site verileriyle olanı sadece seç tarama verilerini temizle de bu kadar her girmediğinde bunu tekrarla giriyor.
Sağol hocam çok yardımcı oldun.
-
Aliexpressten yaklaşık 300 ürün sipariş de hiçbir problem yaşamadım. Şu haziran ve temmuz ayında sipariş verdiğim 7 parça ürün halen gelmedi. Gümrükçüler mi ptt görevlisi mi alıyor. Sonuçta takipsiz geliyor. Üşenip de getirmiyorlar mı. Adamlar dünyanın bir ucundan gönderiyor. Bizim çakallar hep şerefsizlik peşinde
-
o nasıl bir mantık öyle takipsiz ürünleri getirmemek? Gidip PTT'den almak sorun değil de takipsiz ürünü nasıl takip edip PTT'ye geldiğini anlayacağız? Bizim kurumların çalışma zihniyeti de süper yani.
-
bursagsli adlı üyeden alıntı
Aliexpressten yaklaşık 300 ürün sipariş de hiçbir problem yaşamadım. Şu haziran ve temmuz ayında sipariş verdiğim 7 parça ürün halen gelmedi. Gümrükçüler mi ptt görevlisi mi alıyor. Sonuçta takipsiz geliyor. Üşenip de getirmiyorlar mı. Adamlar dünyanın bir ucundan gönderiyor. Bizim çakallar hep şerefsizlik peşinde
Öyle bir şey yaptıklarını sanmıyorum. Ancak takipsizlerde kapı çalmadan dışarı bırakıyorlar. Ve bu sıra bayramdı tatildi derken çok fazla yoğunluk oldu. Takipsizlerin ulaşması 2-3 ayı bulabilir. Yani 2 aydan önce pek beklemeyin. İsterseniz takip numaralarını verin bir de ben bakayım .
-
Ben de 5 aydır bekliyorum ürünü, satıcı gönderdim diyor ben göndermedin diyorum hala adamla kavga ediyorum. Şimdi bu yazılanları okuyunca şüphelendim bizimkiler mi sahtekarlık yapıyor Adamın günahını mı alıyorum yoksa! Bilemedim
-
valla ben hep kargocuların hacıladığını düşünüyorum.
25 kuruşa aldığım küpe gelip de 60 liraya aldıgım mont gelmeyince delirdim
-
pttnin elindeki mal hertürlü gelir. Ya gümrükte takılmıştır yada kaybolmuştur. Takipsiz kargolarında üzerinde numaraları vardır. Ayrıca gönderen adama söyleyin tekrar gönderim yapabilir. Aliexpres bu tip durumlarda 3 4 kez paramı iade etti.
-
1 bıçık sene önce dolar baya düşükken
Sony A7ii için aliexpressten ahandabu ürünü almıştım
o zaman 750 liraya denk gelmişti bana
hem almadan önce hayyamda dolaşıp fiyat aldığımda sadece tek tepe flaşı için 1500 lira fiyat çekmişlerdi hemde daha dandiği için.
onun haricinde gelmeyen ürünlerim oldu. onlarda göndericinin göndermediği ürünlerdi
bitaneside küçük bişeydi arada kaybolmuş olmalı 3 - 4 dolarlık bişeydi.
hiç sıkıntı yaşamadım ben pahalı ürünlerimde hepsi geldi bana.
-
rebeka adlı üyeden alıntı
Ben de 5 aydır bekliyorum ürünü, satıcı gönderdim diyor ben göndermedin diyorum hala adamla kavga ediyorum. Şimdi bu yazılanları okuyunca şüphelendim bizimkiler mi sahtekarlık yapıyor Adamın günahını mı alıyorum yoksa! Bilemedim
Takip numaranı ver bir bakalım istersen. 5 ayda gelmiş olması lazım. takipsizse kapıdan biri hacılamış da olabilir. Satıcının günahını almayın hemen. Ancak bu durumlarda koruma süresi diye bir şey var. ürün gelmedi diye dispute açıp paranı iade alabilirdin.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Takip numaranı ver bir bakalım istersen. 5 ayda gelmiş olması lazım. takipsizse kapıdan biri hacılamış da olabilir. Satıcının günahını almayın hemen. Ancak bu durumlarda koruma süresi diye bir şey var. ürün gelmedi diye dispute açıp paranı iade alabilirdin.
Takip numarası bu : 88639659754943
Dispute açamıyorum ilk siparişim olduğu için bilmeden aldım diye onayladım sonra adam gönderiyi iptal etti,bende dispute açtım ondan sonra satıcı tekrar göndereceğim diye mesajlar attı bende disputeyi anlaştık diye onayladım. hala da atıyor ama gelen giden yok.
-
Dispute açamıyorum ilk siparişim olduğu için bilmeden aldım diye onayladım sonra adam gönderiyi iptal etti,bende dispute açtım ondan sonra satıcı tekrar göndereceğim diye mesajlar attı bende disputeyi anlaştık diye onayladım. hala da atıyor ama gelen giden yok.
bu takip numarası değil sipariş numarası bu.
takip numarasında başında ve sonunda harfler olur.
-
Bu sipariş numaranız olsa gerek, takip numarası takipsiz ise başında LP olur veya hepsi rakamsa 11 hane olur.
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
bu takip numarası değil sipariş numarası bu.
takip numarasında başında ve sonunda harfler olur.
Bana şöyle bir mesaj attı Çinli satıcı -
dear,sorry to take your trouble ,this is the right tracking no: or for the order:88639659754943,you can check it in:http://global.cainiao.com/?spm=5261.8168187.0.0.Cb5h2u,any questions contact us first thanks.
Takip numarası diye bu da sitesi kontrol etmi diyor ne diyor anlamadım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:25 ----------
Bu da eski takip numarası bunu iptal etti 08025491190 __ zaten 5 tllik bir şeydi peşine düşmedim. Ama adam arasıra mesaj atıyor sen malı aldın diye bende aldım diye tartışıyoruz şimdilik.
-
Benim de gelmedi. Türkiye’ye ulaştı görüneli de çok oldu. Aliexpress ürüne onay da verdi ama gelen giden yok. İlk kez oldu böyle bir şey. Bir çok sorunsuz alışveriş yapmıştım halbuki...
-
Yapcak bir şey yok bekleyeceksin. Bazen çok uzun sürüyor. Ayrıca PTT nin dağıtımı kötü olabilir sizin ordaki semt de. Biriktirip çıkıyorlar bazen. Gidip sor, takip no olmasa da y.dısından gelen vardı bakarmısınız diyip öğren. Bende bir keresinde dağıtıma çıkmamış adam günü geçti yollayacam diye aradı öyle öğrendim gittim aldım..
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)