Arkadas teknigi zor olsada bulmus, buyrun ölüm freni tekniği
Arkadas teknigi zor olsada bulmus, buyrun ölüm freni tekniği
ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM BEN SENİN İÇİN YAŞAMAYI GÖZE ALMIŞIM
bu kanalı izlemeyin izlettirmeyin gitti yarım saatim
saçmalık ötesi :D adamın balatalar bitmiş 100 de 100 sık dıyo brembo fren merkezli bi motorun giderken kökle bakıyım sonra ne oluyo :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:36 ----------
Bunun frenleri Motor freninden daha gevşek. Motor freni ile daha çabuk duruyoruz.
Islaktaki videosunu biraz izlemiştim de, freni yok ki adamın? Sık sıkabildiğin kadar kimse yok zaten.
Umarım kimsenin malına canına girmez bu anlattıklarıyla.
Kaval kemiğine taşlamı vurdu ? beni aydınlatın
kafamı yaktı adam
bide adam yapamadığı freni asrın icadıymış gibi anlatmış
ıslakta da kuruda da çok düştüm diyo ya
ondan mı oldu acaba, kafasının üstüne falan mı düştü
arkadaşlar lütfen denemeyin. akıllı ve düzgün sürmeye devam edin. lastiğiniz düz bassın.
yüzde on tutan freni yüzde yüz sıksanda yağmurda düşmezsin elbette
Video yo izleyip buju deneyecek genc arkadaşlar olabilir. Videodaki cahil eğitimsiz biri,sakın böyle birseyi denemeyin ve itibar etmeyin. Aşağıda bir link veriyorum,profosyonellerin yaptığı gerçek bir test. İzleyin ve videodaki kişi gibi fren yapılırsa sonucun ne olacağını görün.
https://youtu.be/dJ_UkAFW6cA
Adını da yazmış zaten vatandaş. Denerseniz aniden ölürsünüz demiş.
kaval kemiğine kaldırım taşıyla mı vuruyo lan o ? sebep ?
Ahahah adam resmen demis böyle sıkarsan ölürsün diye "ölüm freniii"
O degilde o videoda hic o 120 ye çıkmadı ki , yada benim motorum hiz gostergesinde gosterdiginden daha hizli gidiyor
Birileri okuyup ya sakat kalacak yahut tahtali koye..
Ayaklarını yere koysa daha çabuk durur, kaç metre gitti hala tam duramadı
abs li motor al düşme kardeşim
acil durumda panik fren yaptığında bunların hiç biri aklına gelmez,arkayı az önü tam gibi dozaj ayarlamak gibi mantıklı düşünmeye zamanın olmuyor
Motor dururken bile 40la gidiyor.
https://youtu.be/inOjVffGz_I?t=2m44s
İlk mesajdaki ölüm freni ise bu videodaki ne motor asfalta çakıldı resmen. Abs de yok motorda.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)