motosiklet kasko

Iyi günler
motoruma kasko yaptirmak istiyorum 2016 model cbr 125r fakat bazı yerler 250cc altındaki motorlarda kapalı garajda kilitli durması şartıyla hırsızlığa teminat veriyor full teminat veren 1 2 yer var onların da adını ilk defa duydum bilindik sigorta sirketi degiller bu bir kanun mu yoksa değişkenlik gösterebiliyor mu tam teminat veriyoruz deyip başımıza is gelince yan cizmesinler hangi kaskoyu önerirsiniz daha önce yapan bilen kullanan varsa bilgilendirmesini bekliyorum iyi forumlar.

otomobile kasko yaptırıyorum. bişey olur tedirginliğinden kurtulup, rahat kullanmak için.
ikitekerlide en büyük riski ben alıyorum. ikitekerlide sigorta masal. Allah kaza vermesin

Selam, 0 km r 25 ime nısan sonu somko japon dan full kasko yaptırdım. 1900 tl. 34 plaka yaş 35, ehliyetim 10 yıllık A. Tavsiyem sigortam net ile başla onlar birçok sirketten fiyat alıyor. Birde sigorta denetim gözteim merkezinin sitesinden şirketlerin prim fiyatlarına bak. Ben generali ve somko arasında kalmıştım,somkoyu tercih ettim. Kasko hizmetini şöyle değerlendiriyorum, bir , kaskonun kapsamı şirketin kalitesi geçerliliği ,iki, kaza yaptığında işlemler ve süreçlerde sana ne kadar sahip çıktığı işleri ne kdr kısa sürede halletmesi. Arabamda olduğu için kasko tecrubem var epey :) şirketler arasında buyuk farklar var, bana 3500 fıyat verende vardı sonunda 1900 buldum.

Şair sigortayla iletişime geçebilirsin. Nmax 125cc motorum kendileri tarafından full teminatlı bir şekilde kasko yapıldı.

Bir motosiklet kullanıcısı olan şahin şairle iletişime geç bence. Kendisiyle tanışamamıl olsak da cok sıcak kanlı biri. 250 cc altı diye birşey yok. Ben pcx'ime yaptırmıştım.kilit şartı, otopark şartı falan filan yok. Ara konuş fiyat al. Bi tür anket doldurursun ona göre fiyat cıkar.
Not: Bir kurumdan eğitim aldıysan belirt indirimi var :)

F54

kasko şart arkadaşalr
lhem çalınma anında hemde kaza anında emin olun çok işinize yarar
bu işin cc ile alakası yok
100 cc cup için bile kasko teklifi aldım :)

şair sigorta bana unico'dan teklif verdiydi, yaptırmıştım. garaj-kilit şartı falan yok. anahtarı üzerinde bırakırsan %80 ödeme, diğer durumlarda %100 bedel karşılaması var.

gerçi ben kaza yaptım, kaskoyu bozdum. onda da bi arıza çıkarmadılar.

şair sigorta bana unico'dan teklif verdiydi, yaptırmıştım. garaj-kilit şartı falan yok. anahtarı üzerinde bırakırsan %80 ödeme, diğer durumlarda %100 bedel karşılaması var.

gerçi ben kaza yaptım, kaskoyu bozdum. onda da bi arıza çıkarmadılar.

Motor çalınıp bulunmazsa anahtarın üzerinde bırakıldığını nasıl anlıyorlar

Çalınınca yedek anahtarları ile kullandığın anahtarı istiyorlar.Yedek anahtarınız yoksa kasko sırasında bunu belirtin sonra sıkıntı çıkarırlar.

Şair Sigorta eski motorum PCX 125'e Aviva üzerinden %100 teminatlı sigorta yapmıştı.

Her kasko firmasının ek ücret alıp terör kapsam muhabbetinide kapsıyor. Terör, egzozdan su girme, kemirgen hayvan, çalınma, 2 bin tllik aksesuarınız baya birşeyler varda aklımda kalmadı. Hojdur yani.

Ben de Şair sigortadan yaptırdım. Tavsiye ederim. Birkaç firma sorarsanız onların fiyatlarını da verebiliyorlar artık sigorta şirketleri diye biliyorum.

cevap yazan herkese çok teşekkür ederim bugün itibari ile şair sigortadan motorumu kaskolatmış bulunuyorum yönlendirme ve bilgi için teşekkür ederim. 2016 model sıfır Honda cbr 125r 1985 doğumluyum üzerime kayıtlı 2. motor ilki 50cc scooter ve halen var kasko geçmişim temiz 1000tl fiyat çıktı kapalı garaj ve kilit zorunluluğu yok 2500tl ekipman teminatı var alabildiğim en iyi fiyat buydu

cevap yazan herkese çok teşekkür ederim bugün itibari ile şair sigortadan motorumu kaskolatmış bulunuyorum yönlendirme ve bilgi için teşekkür ederim. 2016 model sıfır Honda cbr 125r 1985 doğumluyum üzerime kayıtlı 2. motor ilki 50cc scooter ve halen var kasko geçmişim temiz 1000tl fiyat çıktı kapalı garaj ve kilit zorunluluğu yok 2500tl ekipman teminatı var alabildiğim en iyi fiyat buydu

ekipmanları sözleşmeye işlettir! yok işletmedin, sonra kaza yaptın, kırıldı/yırtıldı üzerindekiler diyelim, sözleşmede açık açık belli edilmediyse önceden, ekipman zararını karşılamıyorlar; aklında olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

Anahtarin yedegi kayip dersin sonra yedegini sigorta sirketine verirsin :D

onu en başta söyleyeceksin işte. iş bittikten sonra bi kıymeti yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar