Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ehliyeti aldık.Artık motor seçim zamanı.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    24 Haziran 2016
    Şehir
    İzmir
    Aslında konuyu açarkan linç edilebilirmiyim diye düşünmedim değil,Sürüsüyle ne alsam başlığı var ama sonunu düşünen kahraman olamaz diyip açtım konuyu.
    Ehliyetimi aldım (A sınıfı),Uzun dönem Kanuni Trex 150 scooter ardında mondialin z one 150 kullandım,ehliyetinde gazıyla artık gerçek bir motora binmenin zamanının geldiğini düşünüyorum.
    Boyum 1,83 kilo 90 .Tarzımı soracak olursanız da açıkçası onda da net bir kararım yok,ss gibi bir naked istiyorum hatta arada enduro da olsun)
    Şu an içim gözüme kestirdiklerim, KTM duke 390 rc ve naked olanı, honda cbr 250 yada en uç mt 07. Tarafsız bir gözle şu tercihlere bakınca bir acemi için fazla iddialı bir ikinci adım mı sizce bunlar? Böyle sürüş tarzı olarak hiç agrasif değilim ve heybetli motorları seviyorum hani varsa öneriniz onuda değerlendirmek isterim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    barismanco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2016
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250R
    Ss-Naked-Enduro ? Sürüş tarzın agresif değil ve heybetli motorları seviyorsun mmmmm

    Dostum bence sen önce bi tarz belirle kendine sonra bir bütçe belirle sonra gözüne kestirdiğin motorların videolu incelemelerine bak sonra seçeceğin motorlar ile ilgili zaten motosiklet.net üzerinde bir sürü konu açılmıştır onları oku en son yine birş ey sormak istersen gel burada konu aç.


    Beni yanlış anlama " neden konu açıyorsun " filan dediğim yok. Sadece ön araştırma yap bütçe belirle tarz belirle ve muhakkak ama muhakkak videolarını izle forumda yazılanları oku ondan sonra kafana bir şey takılırsa gel sor yada kıyaslama öner o önemli değil ancak;

    böyle lang diye ss gibi naked olsun birazda enduro koyun içine ama agresif sürmeyeceğim ona göre ve birde heybetli olsun diyerek böyle yemek tarifi verir gibi bizden motor tavsiyesi isteme
    Yağmurda kullanmıyorsan motosiklet kullanıyorum deme.

  3. #3
    MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mart 2011
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Biraz croos biraz endro biraz ss biraz naket biraz chopper biraz cruiser birazda scooter olmasa olmaz he birazda atv unutmadan birazda utv unutum sandım demi bisiklet olsun tmm dır
    zangiff bunu beğendi.
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)