Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Tex 298 Rüzgar ve Su Geçirmez Tulum Alan Kullanan Var Mı?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    ...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    Arkadaşlar Dechatlon'dan kayak pantolonu alıp üzerine dizlik takmak ya da bu Tex ürü arasında gidip geliyorum. Bu ürünü alıp kullanan yorum yapabilecek olan var mı acaba? Boyuna aklım ermedi çünkü ayarlanabilir yazıyor heryerde ama 120 kilo biriyle 65 kilo birine göre ortalama ne dikmiş olabilirler de herkese göre ayarlanabilsin? Benim boyum 1,74 kilo 74. Git yerinde gör diyeceksiniz haklısınız da öyle bir internet alışverişçileri olduk ki hakkaten kullanıp olumlu olumsuz yorum yapabilen olursa çok minnete geçer. Saygı hürmet ederim.
    yürekçe bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul sarıyer / tarabya
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    tex in ürünleri aslında güzel oluyor fakat tek beden olayı gercekten komikmiş .

  3. #3

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Tulum size kullanım zorluğu yaşatmayacaksa ve tam yağmur koruma ise aradığınız şey , Bering eco tulum , 2 sene kullandım , kendi terinizden gayrı sağanak yağmur vs vızz gelir , ebatlara bişey diyemem, İstanbul cumhuriyetinde'siniz gidin test edin , biz taşra ahalisi ne edek?
    yürekçe, ...garip... ve efendy06 bunu beğendiler.

  4. #4
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı ...garip... adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar Dechatlon'dan kayak pantolonu alıp üzerine dizlik takmak ya da bu Tex ürü arasında gidip geliyorum. Bu ürünü alıp kullanan yorum yapabilecek olan var mı acaba? Boyuna aklım ermedi çünkü ayarlanabilir yazıyor heryerde ama 120 kilo biriyle 65 kilo birine göre ortalama ne dikmiş olabilirler de herkese göre ayarlanabilsin? Benim boyum 1,74 kilo 74. Git yerinde gör diyeceksiniz haklısınız da öyle bir internet alışverişçileri olduk ki hakkaten kullanıp olumlu olumsuz yorum yapabilen olursa çok minnete geçer. Saygı hürmet ederim.
    link var mı
    ...garip... bunu beğendi.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  5. #5
    ...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    link var mı
    var üstadım buyur:

    http://urun.n11.com/diger/tex-298-motosiklet-ruzgar-ve-su-gecirmez-tulum-koruma-P125608802

  6. #6
    Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ekim 2015
    Şehir
    Kastamonu
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    HepsiBurada kullanıcı yorumları:
    Sadece koruyucu değil ,bu bir kıyafet. (14.04.2015)
    Bu ürünü yapan acaba hiç giyip de motorsiklet kullanmaya kalktı mı ? Hiç sanmam.XL ebadı aldım, bacakları nerdeyse dizlerime geldi (boyum 1.85). Hele motora otursam herhalde kısa pantolun gibi olurdu.Kısaca ürünün kesimi çok kötü askılar-ağ-bacak mesafelerini anatomiden anlamayan birisi yapmış galiba.Ayrıca kumaş o kadar kaba işlenmiş ki komedi filiminde gibi oluyorsunuz giyince.Cordura kumaş ziyan edilmiş.

    Erkek (50) KADIKÖY - İstanbul - Türkiye

    tam amacına uygun (25.02.2015)
    ürünü hiçbir gecikme yaşamadan aldım . kullanmaya başladım . çok gösterişli bir ürün değil tabi ama giyip çıkartması çok kolay. soğuk hava testinden 10/10 verdim yağmur altında denemedim ama gerek te yok o şartlar da yeterinde güzel koruyor. tulum çeklinde olması kullanım alanını da genişletiyor. mesela göğsüm için ayrıca fazladan bir tedbire gerek kalmadı. aldım memnunum. fiyatıda güzel . taksit imkanıda var. hiç gezöeye gerek yok bence.

    Erkek (38) YILDIRIM - Bursa - Türkiye
    http://www.hepsiburada.com/tex-298-c...ma-pm-ottex298

  7. #7
    oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2012
    Şehir
    Tekirdağ
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Hepsiburada yada decatlondanda alsan şartsız geri iade yada değişim şansın var,çekinmene gerek yok
    Ama hepsi buradanın kullanıcı yorumlarına fazla güvenmeyin,kullanmayanlar içinde bu yorumlar açık bildiğim kadarı ile
    (üretici yada satıcı bu yolla ürünü allayıp pullayabiliyor)

  8. #8
    ...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    Arkadaşlar konu hakkında yeniden merhabalar,
    Bir iki kelam yazmak istedim çünkü hem memnuniyetimi belirteyim hem de bir iki kelam edeyim de vebal almayayım dedim
    Ürünün XL bedenini kullanıyorum iki gündür. Dizlerim ve yukarısı donuyordu geçenlerde gittim n11 den ürünü indirim kuponuyla aldım 106 liraya geldi kargo dahil. Dün İstanbul yağmurları başlayınca hadi dedim deneyim nasıl bişeymiş. İçinde dizlik kullanabileceğim kadar alan var ve ince dizlik almıştım Letgo da bir arkadaştan 40 liraya. 1,74 boya 74 kiloya göre genişliği biraz potuk ama saçma durmuyor. İşyerinde arkadaşlar mont sırt çantası ve bununla görünce hangi dağa çıkıyosun diye takıldılar dün Genişliği daha geniş olmamalı bu bolluk benim ebatlarıma çok uygun. Lakin boyu 1,60-1,70 olanlara bence harika olur. Motora yürürken boyu tam ayak bileğimde harika oturuyor boydan. lakin motora binince tabiki ayaklarla dizlerle motoru sarınca arkadaş yukarı toplanıyor ve tam diz ile ayak bileği ortasına kadar sıyrılıyor. Dizlerim sıcak olduğu için ve ıslanmadığım için ben bunu kullanırım. ya da ileride oradan çok soğuk gelirse ayak önlerine belki 5-10cm sunni deri felan bişey yapıştırırım/diktiririm belki, belki böyle devam ederim çünkü botum orta boy idare ediyor. daha uzun boğazlı bot olsa muhtemelen hiç rahatsızlık vermezdi. ama ayakkabı ile giyerseniz ordan serin gelir ince ince zannımca.
    Kumaşı dikişleri felan gayet güzel. Hee bacaktaki cırtcırtları biraz daha kaliteli olabilir miydi? olabilirdi ancak işin içine motor adı girince ürünler 200-300 liranın üstüne çıkınca herşeyi ekliyorlar. bu fiyata bu kadar olur ben memnunum. İlerde sanmıyorum ama sıkıntı çıkarırsa gider bi terzi abide kalın bir cırtcırtla değiştirttiririm. bana göre mesele değil yani. belki dediğim gibi bir ek yaptırıp 5-8cm sadece öne boyunu da uzattırabilirim. en skymdirix marka yağmurluk kaç paradan başlarken bu içinde termal katman felam bişey varken soğuğu baya güzel kesti. tabiki bir de tam kışın ortası ve cevval şartlarda giyelim bakalım negatif birşey olursa yazarım. Pozitif yanlarını da yazarım
    Dediğim gibi 5-10 santimcik uzun olsa paçaları var ya bulunmaz nimet. ozaman uzun boylu arkadaşlar da seve seve giyebilirdi özellikle benim gibi diz örtüsü sevmeyenler. şu hali ile XL bedenini 1,70 boya kadar olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirsiniz bu şekil bi ürün arayan arkadaşlar.
    Sabah serinliğinde içimde kalmasın dedim.
    Herkeslere saygılar hürmetler.
    fazil bunu beğendi.

  9. #9

    Üyelik
    01 Ekim 2016

    Tex tulum hakkinda

    Hocam mrb bende sizin aldiginiz tulumdan almayi dusunuyorum lakin suan elimde LBC marka kislik pantolon var fakat onu giyince xmax uzerinde hareket kabiliyetiniz cok kisitlaniyor ve saganak yagmurda su aliyor benim boy 165 kilo 95 siskoyuz yani sizce bana olurmu yada cok soguarda altina bisey giyebilirmiyiz
    ...garip... bunu beğendi.

  10. #10
    ...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    Üstadlar konu hakkında tecrübeyle sabit yeni bir merhaba

    Bu sabah ilk defa tam anlamıyla yağmurda deneme fırsatı şansı yakaladım, yakalamaz olaydım dedim bi an sonra da başıma gelenleri aktarayım
    Sabah 7 gibi FSM köprüsüne çıktım, köprüye girerken biraz yağıyordu bende bir özgüven bir mangal yürek nasıl olsa yağmur işlemez adam yollarda. Ben bi yandan rüzgarla cebelleşiyorum, köprünün tam ortasına geldiğimde artık rüzgar iyice belirginleşti yaktım 4lülerimi 35-40 a düşürdüm hızımı en sağ şeritte ufak ufak salına salına gidiyorum. Hem rüzgar hem yağmur çıldırmış iki dakka içinde. Arkadan küfür yemiyorum çünkü köprü boş beni yavaş görenler sollayarak geçebiliyorlar ve sellektör korna hiçbir taciz yemeden devam ediyorum. Sağolsunlar bu arada rüzgarda yalpaladığımı gören araç sürücüleri heralde acıdılar benim paytak paytak sürüşüme ki zaten acemiyim
    Neyse dedim yavaş yavaş geçicez el mecbur, hafif de uykuluyum. Köprünün ortasını tam geçtim sayılır ama sanki kovayla su döküyolar tepeme. Sen bi anam anam bi lan nooluyo bi vaay derken apışarası tabir ettiğimiz cenahtan bi su yürümeye başladı. Lan oğlum bi dakka rüzgar yağmur vizör ıslandı derken bi baktım dışarda kovadan leğenden boşalırcasına ama apşarama çay bardağından boşalırcasına yağmur yemekteyim. Serin su bende bir sıcak kumlarda gevşenen bir yaz tatili esnasında sprite beyaz kolasıyla serinlik hissi ile kendime bi geldim. Evet ağalar beyler bu tulumun içinde fırtınalar olmasa da ince bir sağanak esiyordu Ulan ağlasam mı gülsem mi ne yapsam kafalar olaylar derken maslak üzerinden mecidiyeköye gitmek planım bi anda durdu. Dedim ineyim Baltalimanına sahilden gideyim hem bu yağış devam ederse hastaneye girer düşünürüm bi hal çare. Ben hastaneye varmadan yağmur bitti. Ayak aramda böyle biraz da aşağı bacağa doğru inen akıntı durdu. Dedim devam et beşiktaş felam derken işe geldim. Tulumu bi çıkardım paçalar hafif ıslak o yandan geçen arabalardan az biraz botla tulum arasından su yemişim ona can feda orası amenna bu beklenen bi durum.
    Ama pantolonun hali altıma yapmışımdan da öte göl gibiydi. Dizlerden Apşa kadar önlü arkalı göl. Lakin dizden ayak bileğine kadar kuru Ben kesin inmiştir diyodum demekki belden aşağısı hislerimiz sinir hücrelerimiz yaşlanmış onu kestirememişim

    Gel gelelim N11 sitesindeki firmayı aradım. Dedim bu ne menem bir iştir. Su geçirmezdi hani abeysinin bu durum nedir. Dedi ben satıcıyım abi firma ile görüşeyim sana bir geridönüş yapalım ne yapılabilir diye bir iki saat bekle bi dedi.
    Usta dediği gibi tam bir birbuçuk saat sonra bir üstad aradı. Tex üretim yerinden arıyorum dedi. Hem tedarikçisi hem üreticisi hepsi benim söyle anlat durum nedir dinliyorum dedi.
    Anlattım dedim üstad durum beyleyken beyle. Ben sabah serinledim baya bi eylenceli dakikalar yaşadım ürün su geçirmez diye aldık lakin sular seller şelale dedim.
    Dedi ki ben musluğun altına tut su geçirmez, koy bir yere yağsın yağmur su geçirmez bunu sağlarım, rüzgarı simmehaşa zaten geçirmez.
    Dedim ben zaten rüzgarda memnunum hafif yağmurda çisede memnunum.
    Dedi ği sağanak yağmurda üzerine oturduğunda selede ezildiğinde ya da gerildiğinde yani basınca maruz kaldığında su geçirmezlik garantisi vermiyorum ki öyle bir iddiam yok dedi. Rüzgara karşı bunu kullanın diye satıyoruz kumaş olarak da normal suyu geçirmiyor bunu belirtiyoruz ama biz üreticiyiz , satıcı firmalar satabilmek için bu detayları irdelemeden satış yapabilir ya da yapmayabilir ama ben onlara basınç altında su geçirmez diye bir garanti vermiyorum dedi. Öyle de babacan tatlı dilli bir abi ki 20-25 dakika anlattı ben söyledim o söyledi. Ben de yağmurluk giyiyorum sağlam yağmurda buna güvenemezsin ki neticede bu cordura kumaş bir gore-tex değil dedi. Abi dedim sen de haklısın. Ama alışveriş yaptığım sitede basınç altında su geçirir yazsa ben almazdım dedim.
    Gel yolun düşerse yerimiz belli çayımı iç dedi. Çayı da duyunca zaten samimiyetli muhabbetli abi ne diyim neyse abim dedim ben rüzgarda giymeye devam, hafif yağmurda devam ama dedim bi de yağmurluk alıcaz anlaşıldı
    Şimdi sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama dedim durumu anlatayım ki almak isteyenler daha önce yaptığım yorumlarla gaza gelip vebal almayayım.

    Durum bu üstadlar, sağanak yağmurun şidddetini alıyor bu şiddeti azaltarak ince ince geçiriyor meret, ama ben bunu giyerim üşüme derdimi diz örtüsünden daha estetik şekilde kesiyor. Bu sefer bir de iş-mont a felam uğrayıp bir de yağmurluk bakmak lazım heralse.
    Sonuna kadar da ben olsam okumam ama okuyan olursa teşekkürü borç bilir küçükleri büyükleri (büyüğün eli küçüğün gözü derken o öpücükler uzar gider sıkıntı olmasın) öpmem. neticede adam adamı öpmez şiarında biri olarak hepinize saygı hürmetlerimi sunarım.
    Tekerinize taş değmesin

  11. #11

    Üyelik
    01 Ekim 2016
    hocam bilgilendirme için çok teşekkürler çok geçmis olsun ben senden sonra gidip xmax ıma tex diz ortusu aldım bende sagnak yağmurda denemedim ama rüzgar olarak gayet başarılı ureticiyle gorustum demişşiniz teli hala duruyorsa adamlara diz ortusuyle alakalı bikaç girdim olucak isterimki türk firmaları yürüsün gitsin tekrardan çok teşekkürler
    ...garip... bunu beğendi.

  12. #12
    ...garip... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2016
    Şehir
    istanbul
    Dün oturdum düşündüm bunun dizleri neden yukarı sıyrılıyor diye, ya da apşarasından neden su sızabiliyor diye. Tahmin olarak benim gibi naked motor kullananlarda bacak arası gerildiği için ve oturuş pozisyonundan dolayı olabilir. Çünkü sandalyede normal scooter kullanır gibi oturduğumda paçaları gayet botu tam kapatıyor. Acaba ürün ebatları scooter baz alınarak mı tasarlandı dedim? Eğer scooterda bacak arası da nakedlar kadar gerilip ezilmiyorsa su almayabilir bile. Yav ben bu ürünü sevmek istiyorum ama mecbur bi yağmurluk alıcam ya içine ya dışına giymelik. Lakin ne fazla öveyim ne de gereksiz yereyim derdindeyim. Bi de scooter kullanıcısı olup da bunu kullanan varsa yorum yapsa kafam rahatlicak. Neden mi : Çünkü ürün hakkında tek yorum yapan benmişim gibi hissediyorum ve ki öyle : adamların satışlarını ne düşürmek isterim(scooterda performansı iyi ise) ne de artırmak isterim reklam yaparak eğer bendeki gibi su geçiriverirse. Hayır firma yetkilisi de tatlı dilli adam tane tane ilgili anlatan adam. Gel çayımı iç dedi yaw. Çay veren adam kötü insan olabilir mi Kullanan bir iki kişi daha yorum yapsa bi rahatlicam ki


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)