Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

19 Binde Kuba Superlight 150 alinir mı ?

Motovento
    REKLAM ALANI

Herkese merhaba forumda yeniyim. Kendime ise gidip gelme amacli bir motor ararken letgo da 2012 model kuba sl 150 ile karsilastim. Motor görüntü olarak cok temiz bakımlı ve diri. Cok hosuma gitti. Ama 19 binde olması beni düşündürüyor. Yarin görmeye gideceğim. Eğer saglamsa duzgun kullanilmissa alınır mı sizce ?[/url][/IMG]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Elin az biraz anahtar tutuyorsa alınır...

Anahtar tutuyorsa derken cok ariza çıkartır mı demek istiyorsunuz ��

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

Bu arada fiyat 3000 tl

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Ağrıza konusunda birşey diyemem. Fakat youtube'da uzun süre kullanıp sıkıntı görmeyen insanlar'da var.Yani eger sahibi tadında kullandıysa sizin başınızı ağrıtmaz...

Ben 20.000 de keeway superlight 150 almıştım. 1.5 sene kullandım. Bu süre içinde debriyajı kaçırıyordu, debriyajı degistirdim düzelmedi. Şanzımanı bozuldu 2. ve 3. Viteslerde, komple şanzıman değişti. Rolantisi yerinde durmuyor stop ediyordu. Vitesleri çok zor geçiyordu boş vitese atamıyordum....

Sonra çalındı ben de kurtuldum o da kurtuldu.

Tavsiyem garantisi olan servis bakımlı bir çinli olmayan motor almanız.

Motorum çalınınca 1000km'de TVS apache almıştım. Sorunsuz 1 2 sene bindim.

motor çok hoşuma gitti ama çok da kararsız kaldım.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Alınır ... 50 bin vs olsaydı düşün derdim..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

Adamla tekrar görüştüm. Sahibi doktor zaten cok titiz bir insan olduğunu ve en küçük seste bile bakima götürdüğünü soyledi. Yarın deneme sürüşü yapacağım. Üzerindeyken de hoşuma giderse büyük ihtimalle alırım gibi duruyor. Detayları paylaşmaya devam ederim. Cevaplara teşekkür ederim.

Motosikleti
    falcon flash 100
    Yol gitmek için yapılmış bir araç için 19 bin km nedir ki. hem de yaklaşık beş yılda. Gönlüne yatarsa km yi kafana takma.

braveman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yaza doğru...
    Chooper motorlar her zaman ilgi alaka ister sıfırda alsan bakmak zorundasın bakarsan seni hiç üzmez superlıght ile ilgili yedek parçada da en ufak bir arıza yaşamazsın 200 kullanıcısı çok çok fazla var arada bir forumdaki sayfalarını takip ediyorum. Nelere dikkat edilmesi gerektiğini çok açıklayıcı bir dille anlatmışlar ve görsel olarak paylaşmışlar. çok rahat alınabilir ve satılabilir bir model.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)