İzmir'de motosiklet ekspertiz için tavsiye
-
Hep böyle yapıyorum. Kışa girerken motor alıyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum
Arkadaşlar, 2003 model bir Aprilia Caponord almak üzereyim. Ancak İzmir'de bu motorun huyundan suyundan anlayan, çok profesyonel olmasa bile bana eskpertiz için getirdiğim motor hakkında kabaca bilgi verebilecek birini arıyorum. Her türlü yardım ve önerinize açığım. Teşekkürler....
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Reklamlar
-
shi_bumi adlı üyeden alıntı
Hep böyle yapıyorum. Kışa girerken motor alıyorum ve bu huyumdan nefret ediyorum
Arkadaşlar, 2003 model bir Aprilia Caponord almak üzereyim. Ancak İzmir'de bu motorun huyundan suyundan anlayan, çok profesyonel olmasa bile bana eskpertiz için getirdiğim motor hakkında kabaca bilgi verebilecek birini arıyorum. Her türlü yardım ve önerinize açığım. Teşekkürler....
Merhaba,
Ekspertiz için kahramanlar da motostop var. Orası Ducati, Aprilia gibi italyan markaların yetkili sevisliğini yapmaktadırlar. Nasıl hizmet verdiklerini bilmiyorum fakat ekspertiz için yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.
http://www.motostopizmir.com/
Diğer yandan kendi ustama da gösterebiliriniz. Karen motor (motomax). Ahmet usta işinde çok iyidir.
Ahmet Kazak: 446 84 88 / 1264 sokak no:19
Saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Çok teşekkürler. İki yere de telefon edip bir konuşayım bakalım ne diyorlar.
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
-
Merhaba
İzmirde eksper hizmeti verebilecek usta bilgisi hala güncel midir. Motor Honda , Honda yetkili servisi sadece atölyede sağına soluna bakabileceklerini ifade ettiler .
-
bayraklidaki Honda ya 1 yasinda Cbr 250 r goturduk expertiz hizmeti vermediklerini ifade etmislerdi , zaman kaybi olmamasi acisindan yazdim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)