Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

f700gs ayarında motosiklet onerisi.

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    befree - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Motosikleti
    önceki: xmax 400 abs şimdi:ybr 125 esd
    Uzun zamandir f700gs dusunuyordum. dun bmw borusan atasehirde motoru test ettim ve sonuc; BAYILDIM. gidis mukemmel ses japonlardan cok farkli kendine has cok guzel. frenler onde cift disk BREMBO arkada tek disk BREMBO sonuc HARIKA. yani acikca soyleyim bir cok orta sinif binek aractan daha cok guven verdi bana frenaji. muthis konforlu alet cukurlari hic hissetmiyosun her yer duzgun asfalt gibi. motor gazi yedire yedire veriyor sert degil ve yormuyor. Yol tutus HARIKA. aerodinamisi cok guzel yuksek hizlarda en ufak bir sallama soz konusu degil. motoru kullanmak cok kolay sanki uzun yillardir biniyormusum gibi alisma evresi yok gibi bisey bu motorda. boyum 1.76 ayaklarim cok rahat bir sekilde yere basiyor.. elektronik suspansiyon, cekis kontrol sistemi, abs... daha yaz yaz bitmez arkadaslar.. Su motora binenene kadar marka fanatikligim yoktu ama net soyleyim BMW verilen paranin hakkini veriyor...

    size nacizane sorum. su an 50 bin tl ye yakin rakamlar var bu motor icin bu da su anda butcemi zorlayacak gibi duruyor. Daha dusuk rakamlarda onerebileceginiz bu ayarda veya yakin bir tavsiyeniz var mi ? tskler..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ichiroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ağustos 2011
    Şehir
    Zonguldak
    Motosikleti
    Honda CRF1000L Africa Twin
    triumph tiger 800 e bir bak istersen daha uygun kanımca daha iyi

  3. #3
    AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2013
    Şehir
    İzmir - Karşıyaka
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    BMW tabi boru değil ama fiyatları da tartışmasız ortalamanın baya üstünde... Suzuki V-Strom DL650 benim bayıldığım bir motor bi bakın isterseniz. Ayrıca B.O.B adlı vlogger ın videosunda izledikten sonra Honda NC 750X baya dikkatimi çekmişti.

    Video: https://www.youtube.com/watch?v=-JLt5rv8SZQ


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)