Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

İlk motorsiklet

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    22 Haziran 2016
    Merhaba arkadaşlar.17 yaşındayım ilk motorsikletimi alacağım.Ailemden izinsiz alacağım için sizlerden yardım istiyorum.Öncelikle 17 yaşında olduğum için bir sıkıntı olurmu ruhsat çıkmarda felan hiç bir bilgim yok bu konularda yardımcı olurmusunuz.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Stock Sever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mayıs 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    RS200
    Öncelikle 17 yaşındaysan zaten üstüne alamazsın. Ruhsat bildiğim kadarıyla 18 yaş ve üzeri kişilere çıkıyor. Ayrıca aldığın motor fiyatı kadar da trafik sigortası çıkabilme ihtimali mümkün. Bir de ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim ailemden gizli ehliyet bile almak istemiyorum (ancak aldım) çünkü biyerde başıma birşey gelse patlasam ilk arayacakları kişi ailem.

    O yüzden 17 yaşında bence girişme bu işe. Çünkü ne tek başına sigorta işinden sıyrılabilirsin (ekonomik gücün iyiyse sözüm yok) , ne de gizli iş yapınca eline birşey geçer. Sabah herkes uyanınca konuya da birşeyler yazarlar. Ha bu arada kardeşim burda 18 altı pek insan yok arkadaşlar yerine abiler ablalar desen bence daha saygılı oluruz ben öyle düşünüyorum. Hayırlı günler.

  3. #3

    Üyelik
    21 Mart 2016
    Motosikleti
    MT-25 ABS
    Sevgili kardeşim,aileden gizli iş yapma,zararını görürsün.Yukarıda hocamında dediği gibi en ufak bir kazada arayacakları ailen olur.İkna edebiliyorsan ikna et edemiyorsanda yaşını bekle.

    Ben ilkte çok uğraşmıştım,her türlü ekipmanı alacağımı falan söylemiştim iyice açıkladım,zar zor birkaç ayda ikna etmiştim .

    Aileden gizli yaptığın işin sonu hayır olmaz,maddiyat varmı bilemem ama yoksa oda sorunun olur.

    Sevgilerimle...
    Stock Sever bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    09 Mart 2016
    Ana baba rızasi olmasan sıçmaya bile gitme mumkunse
    jimi_hendrix bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)