Kıçına Broadway Tamponu Çarpan Gülnaz'ı aklıma getirdi amca
Ben de çok iflit oluyorum bu duruma. Son 1 ayda bir kaç kez başıma geldi.
En son geçen hafta bi minibüs yaslandı adam hiç oralı değil.
Milletin umursamazlığını gördükçe bi piçlik yapasım geliyor.
Hayır insanlık halidir hata yapılır da insan bi özür diler.
Sonra sakinleşip bu kadar sık başıma geldiğine göre bende de bir terslik var diye düşünüyorum.
Yukarıda arkadaşın bahsettiği sağda durma durumu daha sık başıma gelmesine sebep olmuş olabilir.
Sıkışık trafikte yolun sağından geçip gidiyorum. Sağa park etmiş araba denk gelince sağdan biraz şeride giriyorum
ama ileriyi görmek için öndekinin sağ teker hizasında kalıyorum.
Yok böyle düşününce ortada durmak da çözüm değil zaten ya sağda yada solda durmak lazım
Yine canım sıkıldı
Arkadan çekişli, pati çekerek kalkarken kıçı sağa atıyor gibi geldi. Gördüğüm kadarından tahminim bu
https://youtu.be/VUsvF9zivC4?t=7m40s
sabrınıza hayran kaldım tebrik ederim sizi bir tane çakmamışsınız adama
dün kavşakta yuvarlaktan dönerken arka teker yarım metre kadar çapraza kaydı ne oluyoruz dedim, bir de baktım arkadaki araç destekliyormuş, çok şükür devrilmedim, 2-3 metre yanda trafikçiler olayı seyrediyor, bir çekirdekleri eksik, indim baktım motorda sorun yok gibi, sürücü de pişkin pişkin görmedim kusura bakma dedi yürüdü, Maalesef güzel yurdumun trafik manzaraları pek iç açıcı değil...
abimizde iyi sabır varmış onu güzel bi benzetirdim ben olsam
brodway sürücüsünün ne dediğini anlayamadım, açıklayabilecek biri varmıdır?
Bu sorunun çözümü basit ama bana şimdi bıkbık yapan arkadaşım çok çıkacak. 95 model ve altı bütün araçları hurdaya ayırdığınız vakit bu amca gibi bilinçsiz ve art niyetli ve 10 kazadan 7 sine karışan doğan, şahin, doğan görünümlü şahin, kartal,broadway vb araçların %90'ı temizlenir. Hem mağara devrinden kalma motor teknolojilerinden de kurtulduğumuz için çevreyi de daha az kirletmiş oluruz.
Benim başıma benzeri geldi, anayoldan arasokağa döndüm hemen arkamdan ticari beyaz bir corsa iyicene yaklaştı. Frene yavaştan bastım yolun ortasında durdum, ayaklığı indirdim.
Arkadaki amca panikledi frene asıldı. Motordan inmeden el kol tepeme çık bari falan, amca da e kenara çekilsene falan...
kısacası böyle bir şey yapmayın, arkadan gelen durmaz sizi ezebilir, araçta slah olabilir vs.
Baktın ki arkadaki sabırsız çek sağa bırak belasını ötede bulsun.
Not: Bu gibi ...'larla araba sürerken daha çok karşılaşıyorum. 2-3 tipte oluyorlar genelde: Beyaz ticari panelvan(en tehlikelisi, hemen kaç.Doblo, partner vs aman aman!), eski model araba (şahin, broadway falan. Şahinler gene daha zararsız, broadwayler daha tehlikeli), babasının arabasını kaçıranlar, lüks araçlar vs.
Acilmayan video yapmislar. Cok pis merak ettim
Video acılmıyoda millet sanki izlemiş gibi yorum yapıyo 😬
2. yi de vurdumu?
https://www.instagram.com/p/BGE5dK-upHP/
bu videodan sonra broadway sürücüsüne kızmazsınız. Türkiyede yapsa leşi çıkar!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)