Israrla motora arkadan vuran, yaslayan brodway li amca
-
Sıkışık trafikte öndeki motora yakın sürüp vurduktan sonra motorcuyu delirtip sonra inatla bir daha yaslayan azim timsali, cesuryürek amca
Motorcu arkadaş delirmiş ama şeytana uymamış
İnstagram videosu
http://iconosquare.com/p/1257179763833322395_1501081549
Reklamlar
-
2. seferde tekmeyi geçirdiydim ben suratına.
-
Oturduğum yerden yumruk attım adama.
-
Dayının küçüklüğüne indiğimizde bi mahalle yaslamış sanırım amcaya ve çok hoşuna gitmiş sanırım bu da. Bu yüzden o da bunu güzel bişey sanıyo garibim
-
Allahım göstermesin ama böyle birşey olsa çoluk çocuk kadın kız hiç farketmez sokardım o egzozu en uygun gördüğüm yerine.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
-
Üzücü... basima gelse el ile bir dakika yapıp usulca aralardan uzaklasirdim.
-
Gerçekten ilginç olan burada şu
ötv si, mtv si, trafik sigortası, ehiliyeti herşeyi tamam olan, Türkiye cumhuriyeti kanunlarına göre trafikte bulunması yasal olan tasıtın motosiklet olunca amca malına ve canına kast etmeyi kendince hak görmesi.
Şimdi arkadaşta inip senin canına malına kast etmeli mi acaba? çünkü mantık o zaman aynı oluyor Egitimi, tedaviyi oracıkta mı vermeli
-
bu tarz durumlarda diyaloğa girmek çok absürt geliyor bana. adam belli ki sorunlu. el kol yap uza.
-
O ikinci vuruştan sonra bende kayış kopardı. Ne cam bırakırdım ne çerçeve. Tek korkum adamın motoru ezmesi olurdu. Polis polis olsa çağırıp şikayet edeceksin ama etsen gelir bir şey yok deyip gider. Son iki üç senedir çok iyi anladım ki cahilliğin en büyük göstergelerinden birisi trafikte sabırsızlıktır.
-
Biri Allah rızası için urly çevirsin de mobilden bakabilelim
-
-
Kesinlikle düşünmem, dalarim. O zaman gormedimi görür.
-
Sen buna amca demişsin ama bu ......
Hacı bide bu linkleri koyarken url yapin gozunuzun yagini yiyim
-
-
Sinirden masama bi gömdüm yumruğu; yanımdaki arkadaş uyandı.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
-
-
Alsan elinde kalır böyle tırekler
CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..
-
Mersin İl Temsilcisi
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
Nasil izleyebilirim?
abi linke tıkladığınız zaman sayfada fotoğraf gibi çıkıyor fotonun sağ üst köşesinde oynat düğmesi var. çok zor belli oluyor ben 2 saat aradım.
linki de buyur abi;
http://iconosquare.com/p/1257179763833322395_1501081549
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)