Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

dun oglen kalamis cad.mutluhan onunde araba carpti arkadaslar!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    vipseyahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF150
    Dostum çok geçmiş olsun bence ne olursa olsun hatalı olsanda olmasanda bu işi uzatmadan çözmeye çalış yoksa başın ağırabilir.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    entellektüel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mayıs 2006
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Mondial Zat 150 Yakında Yamaha 1200 cc Chopper
    Geçmiş olsun arkadaşım... Kaza raporu gıyabında tutulmuş olduğundan itiraz edebilirsin. Senin imzan olmayan hiç bir şey geçerli sayılmaz. Poliste bayanın beyanına göre tutanak ve rapor düzenlemiş. Normalde hukuki olan şudur. Rapor her iki tarafın beyanı ile tutulmalıdır. Bu arada sen yaralısın ve mağdursun. Sana Arkadan vurmuş sa aracın üzerinde doğrulayan bulgular vardır. Yaptırmış olsalarda kadını sigorta şirketi aracın fotoğraflarını çekmek zorunda. Yani her zaman itiraz edip karşı dava açma hakkın var. İyi bir avukat bulup kesin ve doğru bilgilerle mahkemeye kanıt sunabilmen halinde davayı kazanma şansın % 80 dir. Motor yada bisiklet karayolu ve trafik literatüründe araç olarak kabul edilir. Kazanın oluş şekli ve senin motorunu yapacak servisin tutacağı rapor çok önemlidir.
    [B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]

  3. #43
    er5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2006
    Motosikleti
    Kawasaki er5
    arkadasım dun bende patladım goztepede.tek tavsıyem kaskon varsa kı var dedın hıc ugrasma baya uzun surer bu tarz problemler polıslreın tuttugu raporda kadının aderesı telı yazar gıt yanana sıkayetını gerı almasını ıste he o da ters oluyosa sen olmamaya calıs haklı bıle olsan ( bılıyosun akdın mılletı boyle) yanı en kısa zmanda kapatmaya calıs durumu.
    dun ebnde patladım adam 8 de 8 kusurlu cıktı bende adamın sıgorta polıcesını alıcam telefonunu acmıyo buyuk gecmıs olsun tekrardan

  4. #44
    newbiker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Temmuz 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    Yamaha XMax 250
    Dostum çok geçmiş olsun. Sana bişey olmaması en büyük tesellimiz. Senin yaşadığın bu acı tecrübeyle bizler de kaza sonrası neler yapmamız gerektiğini öğrenmiş olduk. Ama kaza ile ilgili aklıma takılan bir iki nokta var. Sola dönüş sırasında tam olarak sola yanaştıysan ve çarpma olayı sen sola yanaştıktan sonra olduysa ilk darbeyi benzin deposundan nasıl alabildin? Eğer sana çarpan arabanın sol farı değil de sağ farı hasar aldıysa (yazılanlardan bu tam olarak anlaşılmıyor) arkadan çarpma olayı tam bir muamma haline geliyor. Yani , senin benzin deposunun sol tarafı ve aracın sağ farı hasarlı ise (bunu bilmiyorum ama tahmin ediyorum) , çarpma olayı sanki sen orta şeritten sol şeride (ve belkide oradan soldaki sokağa) geçmek istemen sırasında olmuş olabilir mi? Eğer durum böyle ise raporu tutan polisler ve raporu inceleyecek olan bilir kişi aleyhine düşünebilirler. Lütfen yanlış anlama sevgili dostum. Amacım bilgiçlik taslayıp ahkam kesmek kesinlikle değil. Ama okuduklarımdan anladıklarım bunlar. Eğer bir yanlış anlama varsa lütfen düzelt. Ben de senin gibi Bilgisayar Mühendisiyim ve olayları tüm detayına kadar anlamak isteyen bir yapıya sahibim. Bu sorular , neticede mahkeme de de gündeme gelecektir. Ayrıca bu olaydan herkes adına çıkarılabilecek dersler mutlaka vardır. O nedenle soruyorum. Kuru bir geçmiş olsun mesajıyle geçiştirmek yerine bu olaya kafa yormamı sana verdiğimin değerin göstergesi olarak kabul et. Ayrıca bu acı tecrübeyi bizlerle paylaştığın için de çok teşekkür ederim.Tekrar geçmiş olsun. Allah hepimizi kazadan ve sabit fikirli dört tekerlilerden korusun.

  5. #45
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    moskova
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    kardes gecmis olsun...arkadaslarin dedigi gibi insallah makas attigin sirada olmadi kaza..bunun haricinden kesin kes..karsi taraf suclu..cunku arkadan vurmak donus yapan araca yandan vurmak...kesin kes..arkadaki arac suclu..tabii sen olay mahalinde olmadigi icin..onlar (polis ve kadin ve kocasi )yazmista yazmis..beliki rusvet bile vermislerdir..keske motorun kaza yaptigin mahalldeki resmini cekebilseydin veya birine cektirtseydin..cep telefonuyla falan..bunlar hep cok onemli seyler..muhakak adli paor al dostum..gecmis olsun.tekrar...

  6. #46
    CsaRvoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ocak 2006
    Şehir
    sarıyer
    Motosikleti
    Honda CBR600F5
    arkadaşlar mesajlarınıza teşekkürler,olay tam olarak ben sola (egemen sokak.)saparken oldu,sinyalimi verim sokağa giriyordumki arkadan bir fren sesi ve en son hatırladığım havada uçtuğumdu,kesinlikle bana benim yanımdan çarptı,onun sağ ön farı ve tamponunun hasar görmesinden ve benim uçup motorunda fırlamasından anlaşılıyor bu zaten,kesinlikle ben ona çarpmadım,depom ve sol yan grenajım hasar gördü ayrıca bacağımda ezildi,fakat ben yokken kafalarına göre tutmuşlar tutanağı,kesinlikle itiraz edecem ve hakkımı arayacağım,bu kadar olmaz ben hatamı kabul ediyorum daha dikkatli sola bakmam gerekirdi ama şuda bir gerçekki kadın beni ya görmedi yada görmezden geldi sonrada ben ona çarpmışım gibi yazdırdı ve şikayetçi oldu,ben yaralı hastaneye kaldırılırken polislerde ayarlandı adamlar zaten motorculara kıl herifler ön yargılı,bide motora baktılar yarış motoru,kesin bu suçludur diyip ona göre çizdiler...

  7. #47
    infectedsoul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Haziran 2006
    Motosikleti
    honda cbr 600f
    kocasinin on yargisi herkeste var
    dusunsenize bi adamin serseri olup olmadigini anlamak icin motor yeterli geliyosa diyecek bisi bulamiyorum
    ama knun bu iste sikayetci olan taraf rahat ediyo sanik konumundasin malesef
    umarim bunlardan beterini yaşamazsin
    motordan daha çok keyif almanin tek yolu ona daha uzun yillar binebilmekten geçer

  8. #48
    AsiWegA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Şubat 2006
    Şehir
    Istanbul-Anadolu
    Motosikleti
    Honda CBR-600F, SkyTeam ST-200
    Dostum insallah olay senin lehine sonuclanır.Polise gelince;
    Adamlar bakıyolar motora ve hemen damgayı yapıstırıyolar bu adam zengin zübbe tarzında.Benim ve bircok arkadasımın basına cok geldi bu olaylar.

  9. #49
    batuhan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul / Şişli
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5 Motosikleti: Kymco Activ 110
    Alıntı AsiWegA adlı üyeden alıntı
    Dostum insallah olay senin lehine sonuclanır.Polise gelince;
    Adamlar bakıyolar motora ve hemen damgayı yapıstırıyolar bu adam zengin zübbe tarzında.Benim ve bircok arkadasımın basına cok geldi bu olaylar.
    arkadasa katılıyorum ama bu kaza ya mantık cercevesınde yaklasmalıyız
    kazaya karısan motorun sol otomobılın ıse sag on far ve tampon hasarlı
    gozunuzde canlandırın motor otomobıle nasıl carpabılır ancak ters yonden gelırse olur bu tıp bır kaza gerceklesebılır,,,kı arkadasa arkadan carpmıslar bence yanına bır memur al ve olay yerı ınceleme talep et..!! memura olayın ızahını yap
    canını sıkma
    basın agrımadan sonuclanabılecek bır hasar ......
    tekrar gecmıs olsun...
    ____it's my life_1982____

  10. #50
    N_O_S - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mart 2006
    Şehir
    Gruop ETİLER
    çok geçmiş olsun kardeşim
    YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
    HONDA FAN ..!

  11. #51
    ChAgLaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2005
    Şehir
    İstanbul
    düşünüorum da sanki biraz sende hata var gibi.. eğer arkana bakmadan şerit değiştirdiysen cünkü biliosun motorların şerit değiştirme kabiliyeti daha fazladır.. o yüzden kadın o an fren yaptıysa da duramayabilmiştir.. tabi sende haklı olabilirsin ben olaya objektif yaklaşıorum. Senin depoya çarpmış bu da demek oluyoki sen dönerken çarpmış.. arkadan çarpmış olsa ne biliyim önce tekerine sürter ve dengeni kaybedip düşebilirsin ve sonra depona çarpabilir ve bu da seni haklı yapar.. İnşallah adelet yerini bulur.. Bi daha böyle üzücü kazalar yaşanmaz.. Tekrar geçmiş olsun..
    [I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]

  12. #52
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat
    Ertuğrul_Öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Dışı büyük içi küçük sarı şey
    Şu anda son durum nedir ?
    [COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]

  13. #53
    Mangal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Şehir
    de ot bitmez derler ama yalaaaaannnn
    Motosikleti
    velespit
    Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım. Bu iş avukatlık.. Bursa MT'deki arkadaşlardan seflek ve dedeefendi avukatlar. onlarla konuşman doğru olur...( Bende yeniyim ama Bursa MT topicinden okuduğum kadarıyla avukat olduklarını biliyorum )
    ::zencii:: lere laf söyleme, çünkü sende bir ademsin

  14. #54
    chocolateman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Aralık 2004
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    XT 660X
    Çok büyük geçmiş olsun. Motorsikletçilere karşı polislerin davranışları bile ön yargılı bu konuda resimli forumda Motorsikletçilere Yapılan Eziyet diye bir başlıkta var. Sensiz kaza tutanağının çıkartılması kötü olmuş. Ama şahitlerin, senin ve motorunun aldığı bir hasar var. Kör olan bile bunun arkadan çarpma olduğunu anlar. Haklıysan korkma, okumadan hiç bir evrak imzalama, bunlar sana yeter. Hiç bir zamanda polemiğe girme sana sataşsalarda, gerekirse tekrar dava aç bu vicdan ile ilgili ve diğer sözleriyle ilgili. Böyle adamlarla uğraşmak boynumuzun borcudur. Aklıma gelmişken kaza tutanağında motorsikletin pozisyonu nasıl çizilmiş ona da dikkat et, olaki sen yokken yerinden oynatılmıştır, o zaman hiç birşey yapamazsın.

    Tekrar geçmiş olsun bizleri ara ara bilgilendirirsen seviniriz.
    Free Motorcycle Team

  15. #55
    CsaRvoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ocak 2006
    Şehir
    sarıyer
    Motosikleti
    Honda CBR600F5
    arkadaşlar son durum ayağım neredeyse iyileşti rahat rahat basabiliyorum,sadece motor pedalının ezdiği ve sıyırdığı açık yara biraz enfeksiyon kapmış şuan antibiyotik alıyorum oda geçti sayılır,kaza olayına gelince avukat bir arkadaş var motordelisi.com sitesinden onunla görüştüm şuan için herhangi bir problem yok,olay yargıya intikal ederse o zaman ona göre bizde savunmamızı yapacaz,fakat zaten davanın açılması falan uzun zaman alacağı için şuan herhangi bir durum yok,bu kadar ucuz atlattığım için kendimi şanslı hissediyorum ve temennim tekrar motoruma kavuşup çok daha dikkatli bir biçimde trafiğe geri dönmek hepiniz desteğiniz için sağolun yeni gelişme olursa haber veririm

  16. #56
    Kemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Mart 2006
    Şehir
    Şirinevler/İstanbul
    Motosikleti
    Motora veda etti :(
    Peki karşı tarafla hiç bu arada görüştün mü? Büyük bir ihtimalle kadın sonradan durumu kocasına anlattı kocada durumu anlayınca boşvermiş olabilir. Ama olmayabilirde.

  17. #57
    CsaRvoX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Ocak 2006
    Şehir
    sarıyer
    Motosikleti
    Honda CBR600F5
    karşı tarafla görüştüm tabi karakolda kavga ediyorduk adam iğrenç çirkef biri hiçbir şekilde laftan ve insanlıktan anlamıyor,ne hali varsa görsün kıçı kırık arabasınında ne yaparsa yapsın,eğerki bi dava açarlarsa benim şahidimde hazır,avukatımda hazır,teminatımda hazır görüşürüz mahkemede

  18. #58
    @hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mart 2006
    Şehir
    tatvan
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    ben o kadını kocasıyla beraber ta a........ .neyse abi çok geçmiş olsun sana bişey olmamış ya önemli değil yalnız o kadını kocasının gözü önünde evire çevire bir güzel benzetmek varya hadi neyse kocasıda ş..siz serseri dedi hı abi mahkemeye ver orda görgü tanığı hiçmi yoktu ya...neyse abi deli oldum şimdi sinirden kuduruyorum allah yardım etsin
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

  19. #59
    belifelesss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2006
    Şehir
    manisa-izmir
    Motosikleti
    2007 nisanda olucak işallah
    öncelikle büyük geçmiş olsun,ucuz atlatmışsınız umarı ayağınızda bir an önce iyileşir. bayan anladığım kadarıyla takip mesafesi bırakmamış, bu süratin yarısına tekabül eder ve sana yandan çarptığına göre %50 nin üzerinde suçlu. Hukuki boyutunu pek bilmiyorum fakat olay tutanaklara gerçeği gibi yansıtıldıysa haklı çıkacağını düşünüyorum fakat mahkeme uzun sürer.tekrar geçmiş olsun

  20. #60
    fausten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Nisan 2005
    Kadın koca dinlemicen abi vurucan ağızlarına ağızlarına


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler