Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hırsızlar....

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Alıntı actros1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin gülüşüne gurban oluyum.sn cumhurbaşkanım....ama üst resimdekilere hiç ısınamadım
    Başlığa uygun olmuş resimlerde
    ceasars01, shruikan ve Hasan7 bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22

    Üyelik
    19 Şubat 2016
    Alıntı Hubalahubhub adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim millet kadar kendini ve devletini kucumseyen kotuleyen baska millet yok, Allah akil fikir versin. Devlet ile hukumeti birbirone karistrmayin. Devlet ebedidir. Senin atan da bu devletin altinda yasadi oldu cocugunda yasayip olecek sen kotuledikce eline ne gececek azcik arkasinda durun , unutuyorsunuz ama hatirlatayim bu devletten baska kimse size sahip cikmaz Allah korusun devlete bisey olsa yedi sulalenizi yakinen tanirsiniz. Ne etti olum bu devlet size anlamiyorum. Allah polisimden ordumdan devletimden razi olsun, basimizdan eksik etmesin. Allah hepsinin yar ve yardimcisi olsun.
    Çok haklısın.

  3. #23
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    11 Kasım 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    siperlik fiyatı 300 lira arkadaşlar radyator fanı lazım değil bana var sirket zorla satıyor biz ne yapalım bir siperlik bir radyator 900 lira ?

    çıkma olsa 300 lira bittimi hayır kafa grenajı 200 lira çıkma olunca 100 lira arka disk eğri 200 lira çıkması 50 lira

    pahalı olmasa sıfır takmak isterim ama mümkün bile değil

  4. #24

    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Arka disk sıfırını alsan en azından.iyi olur bence güvenilirmi çıkma ?güvenmem ben açıkcası

  5. #25
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2015
    Şehir
    Beylikdüzü/İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Önceki parça da çıkmaysa belki sahibi geri almak istemiştir gidonunu.
    Eagle7 bunu beğendi.

  6. #26
    akjenas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM Duke 250 (15)
    Alıntı ernaltnts adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben okuduğumu yanlış anladım ya da siz yanlış anladınız. Arkadaşın bahsettigi olayda arkadasi tartaklayan polisler degil o polise sikayet ettigi halde kendisini tartaklayanlarin ceza almamasina hayiflaniyor benim anladigim bu sayet ben yanlis anladiysam ve o arkadasi tartaklayan polisler ise bunun hicbir izahi yok hic kimsenin bir digerini tartaklamaya hakki yok bunu yapan öküzoglu öküzdür hicbir savunulacak tarafi yoktur. Ayrica tekrar soyluyorum sen bir konuda sikayetci olcagin vakit kimse sana beni bunlarla ugrastirma diyemez sen istedigin surece herkesi sikayet edebilirsin sikayetin neticesinde ne tur bir ceza uygulancagina polis karar vermez sadece trafik polisleri sucu tespit edip ceza verme yetkisine sahiptir baska hicbir polisin ceza verme yetkisi yoktur.her meslekte gorevini yapanlar oldugu gibi savsaklayanlar da vardir ama hepsini ayni kefeye koymak haksizliktir.
    ya dostum polisle ilgili soruşturma açılıp açılmamasına savcı değil o polisin amiri karar verir, yani gene polis. e şimdi bu durumda soruşturulma açılmaması kararını alan da polis olmuş oluyo. yani neymiş bu durum için yargılayan da polismiş. senin algıyı yönlendirdiğin şekilde değil yani olay. bu durum için yargı kararını veren savcıdır demek milleti kandırmaya çalışmaktır. yani gene milleti aptal yerine koymaya çalışmaktır.

    Alıntı RiDeR_2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keşke önce okuduğunuzu doğru anlayabilseymişsiniz
    keşke ithamına kanıt olacak birşeyler yazabilecek kapasitede olsaymışsın.

    Alıntı Vmaxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kurallara uyduktan sonra hic bir polisden cekinmenize gerek yok. Kurallara uymayipda polise kizmak mantiksiz.
    bes parmagin beside ayni oladigi gibi polislerimizde ayni degil. Efendi olanida var mal olanida var .

    biraz insafli olup , bütün polislerimizi ayni keseye koymayalim. her meslekde olur cürükleri.
    ben hakimlere kiziyormuyum AYM deki hakimler yamuk yapti diye?
    Essegi önce saglam kaziga baglayacaksin . hirsiza imkan birakmayacaksin. yada sigorta
    empati yap önce ...sen polis olsan ne yapardin???
    Polisler tecavüzcüsü hirzizi katiliyle ugrasirken , biri gelip görmedigim bilmedigim duymadigim hirsizlar oyuncagima zarar vermis derse ne tepki beklerdin. her isi birakip parmak izi falan mi alacaklardi. en fazla yapacaklari tutanak tutup not almak.

    arada beni dövdüler sucsuzdum diye yazanlara inanmayin , illa bi laf atismasi diklenme olmusdur.öyle durduk yerde kimse kimseyi dövmez.
    ha yok mu arada piskopatlar ? var ! öyleleri zaten belli olur hemen özür dileyip sivisacaksin hakli olsanda , mevlam onun belasinda verir merak etmeyin.zaten o tipler fazla yasamiyor emin olun

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 03:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:53 ----------

    cevap yazan arkdar istedigi gibi anlamis ,
    özet..
    baskalari dövmüs polis serbest birakmis

    dövenleri niye mahkemeye vermemis onu yazmamis..direk birakan polisler kizmis
    bizim polisin USA daki marsallrin yetkisi yokki (allahdan yok )
    kolluk kuvvetin yargi yetkisi yok
    "bütün polisleri aynı kefeye koymayın... " diye yani genelleme yapmayın diye başlayıp "arada beni dövdüler sucsuzdum diye yazanlara inanmayin , illa bi laf atismasi diklenme olmusdur.öyle durduk yerde kimse kimseyi dövmez." şeklinde bir genellemeyle devam etmen komik olmuş. he öyle bi diklenme olsa bile polis vatandaşı dövemez tartaklayamaz. takar kelepçeyi alır göz altına. tartaklamak dövmek işkence suçudur ve insan hakları ihlalidir. ayrıca önce eşşeği sağlam kazığa bağlama olayı zaten sorumluların görevini doğru düzgün yerine getiremediği ülkeler için geçerlidir. git Kanadaya bak bakalım sen. orada insanlar kapılarını bile kilitlemezler. neyse konu daha fazla dağılmasın. başka bilmek istedikleriniz varsa yazın geç de olsa cevap yazmaya çalışırım.

  7. #27

    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    gt250r
    Çikma parça alanda satanda şöyledir böyledir diyen arkadaşlar bu zamana kadar ya garantiden değişim yapmışlar yada değişim ihtiyaclari olmamis.Allah kaza bela vermesin sonra cikmacilari gezmek zorunda kalmasinlar.
    Hasan7 bunu beğendi.

  8. #28
    RiDeR_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2011
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    MCX RoadraceR
    Alıntı akjenas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    adam demişki polis geldi hiç haddi olmayan bi uslupla bişeyler söyledi, üslubuna dikkat et deyince de dövdü.
    Okuduğunu anlamamışsın diyorum, bunu derken anlamadığın yeri farket diye alıntı yapıyorum hala ithamına kanıt ver diyosun
    Kırmızıda dörtlü yakık gelip çekilense diyen , üslubuna dikkat et deyince inip döven polismiymiş? Polis mi adamı dövmüş?

  9. #29
    ernaltnts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2016
    Şehir
    İstanbul 03
    Motosikleti
    Honda pcx
    bunkendisine verdigim son cevap.polis suc islerse hem adli hem idari sorusturma gecirir yani hem normal mahkemelerde yargilanir hem de kendi kurumu polisi yargilar yani bir polis suc islerse hem mahkeme tarafindan cezaya carptirilir hem de kendi kurumu tarafindan ceza verilir sen bir suc islediginde tek ceza alirken polis ayni suc icin iki farkli yerden ceza alir. Senin sandigin gibi onun ceza alip almayacagina amiri karar vermez. Varsa ogrenmek istedigini sorun diyorsun ama maalesef hicbir sey bilmediginin farkinda degilsin demogojiden bahsediyorsun ancak tek yaptigin demogoji yapmak..

  10. #30

    Üyelik
    10 Aralık 2014
    Motosikleti
    Honda SES 150 Dylan
    konuyu unutmuşum ve şimdi gördüm ve yaptığınız aptalca yorumlara cidden sinir oldum. Ben polis yada asker düşmanı değilim ve Türkçü aşırı milliyetci biriyim. Daha önce 2 kere elektrikli bisikletim çalındı aynı bölgede olduğu için aynı karakol baktı ilk çalınanda (2 yıllık elektrikli motorum) saat 16:30 dan gece 12 30 a kadar ifade vermek için bekletildim. benden sonra gelen onlarca insanın benden önce ifadesi alındı hatta uzaktan bir tanıdığımında elektrikli bisikleti çalınmış beraber bekledik o ifadeyi verdi gitti sonrasında ben ifadeyi verdim. sırada kimse olmadığı halde sırf ifade vermeyelim diye bizi beklettiler. İkinci hırsızlıkta 6 aylık nerdeyse sıfır motorum çalındığında öğleden önce 11:30 dan gece 1 e kadar ifade vermeyi bekledim. Aynı bölgede trafikte darp yaşadığım için ifade vermeye gittim %100 haklı olduğum bana bıçak çekip bıçakla kaskıma vurup ardından kaçan alkollü adamdan şikayetçi olmak için saatlerce bekledim ve içimden küfredip çıktım karakoldan. Ben motorum çalınmaya çalıştı diyerek karakola gitsem delilim bile olmadığı için yukarıdaki YERUÇAĞI nickli arkadaşın yazdığı gibi küfür yiyip geri yollanırdım ve hasar gören parçaların fiyatı 2500 lirayı geçiyor yetkili serviste işcilik hariç. Ben gidip çekme belgeli hurdası dükkanda bulunan satıcıdan çıkma parçaları 800 liraya aldım şuan öğrenciyim ve staj yapıyorum aldığım maaş 500 lira benim 2 aylık emeğim ve sadece motoru geri yürütmek için harcadığım 3 günün bir şerefsiz yüzünden gitti. Kimse kusura bakmasın ama ben bir babası belli olmayanın uğruna girdiğim zararı katlayamam. Vede devlet ve hükümet ayrı diyen arkadaş bizde biliyoruz ayrı olduğunu ama devleti hükümet yönetiyor ve polisin bu tavrı hükümettekilerin 1 cümlesi ile düzeltilebilir.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

    önceki parçada çıkma değil çalıntıda değil ve yeni alınan mesnet çekme belgeli hurdaya ayrılmış motordandı yani hiçbiri çaılntı değil her çıkma çalıntı değil.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:29 ----------

    kardeşim ben artık insanlara acımamak gerektiğini iyi öğrendim. Bunun zararını görenler gerçekten acınacak insanlar ama onlarda kurunun yanında yanıyorlar. sadece mesnet(platin) 290 euro+kdv, çizilen amartisörlerin yenisi tek kol 1500 lira, gidonu ve kafa grenajını sormadım bile ben aylık 500 lira aldığım maaşla bunu yaptıramam ve gidip çıkma parça alıp yürüttüm motoru. Bu insanların başınada gelsin ve aynı durumu yaşayıp öğrensinler.

  11. #31

    Üyelik
    02 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Hyosung GV650
    Alıntı Hasan7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba hepinize, geçtiğimiz cumartesi gecesi hırsızlar apartmanın bahçesindeki motorumu çalmak için gidon kilidini kırmaya çalılmışlar ve beceremeyip öylece bırakmışlar, sabah fark ettiğimde alt mesnet ve gidonun yaklaşık 35 40 derece eğilmiş olduğunu gördüm ve bana çıkma parça almama rağmen 700tl girdi, ben daha önceki karakol tecrübelerime dayanarak polise gitmedim acaba yanlışmı yaptım ?

    sen çıkma parça almaya devam et bir gün kendi çalınan motorunun parçalarını çıkmacıdan para verip alırsın.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)