Nedendir acaba arkadaşlar depo yarı dolu iken bile gram oynamıyor en altta kalıyor
Nedendir acaba arkadaşlar depo yarı dolu iken bile gram oynamıyor en altta kalıyor
Müşür bozulmuştur muhtemelen..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
şamandıra bozuk veya takılı kalmış olabilir
Kendim yapabilir miyim
Akşam akşam şamandıra diyecegime, müşür demişim
Depo dökülecek, deponun altından şamandıra çıkarılıp bakılacak. Bir yere takılıp kalmış olabilir bi ihtimal de yenisiyle değiştirmen gerekebilir. Pek tuzlu bir iş değil, istersen bir motorcuya götür. Ne yaptığına bakarsan bir dahakine kendin de yapabilirsin..
Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.
Şamandıradan kaynaklıdır büyük ihtimal
Raptor Riders
http://www.raptorriders.com.tr/
Sons Of Anarchy
Düzgün çalışan şamandıra hiç görmedim zaten
En iyisi 1 ltye şu kadar km gidiyorum diyeceksin ona göre sıfırlayıp net bi şekilde gidebileceğin yolu hesaplayacaksın 😀
Benim için sorun değil depoyu açıp flaş tutupta bakıyorum ama motorun herşeyi düzgün olsun istiyorum 😄
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)