Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Dövüldüm.Kendimi nasıl koruyabilirim?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    09 Haziran 2012
    Şehir
    İstanbul
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster


    0.54. saniyede kavganın nedeni çok net bir biçimde özetlenmiş. İbretlik bir yorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62

    Üyelik
    14 Temmuz 2015
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    haojue 150
    Gecmis olsun. benim de basima iki uc olay geldi boyle. ama bende arabalarda hep tek kisi vardi. bi seferinde adam sagimdan gecerken zerime cikiyodu az daha. korna el kol yaptim. gecerken camdan 30 saniyede o kadar cok kufuru ard arda siraladi ki gozum dondu. en son cek lan saga bilmem ne cocugu diyip saga yanasti. benim acimdan ok yaydan cikmisti. bunun yavasladigi yere gittim arkasina durdum tam kontagi kapattm hizla. tam yanina giderken arabadan inemeden kacti. muhtemelen korkup kacacagimi falan saniyodu.o korku o pusta yeter. araba surucusu motor surucusuyle kavga etmek icin iniyosa ya birden fazla kisilerdir. ya da guvendigi silahi vs vardir. tek kurtulus biber gazi bence. az cok tadina bakanlar bilir gozunuzu acamiyosunz acidan. karsi taraf silah bile cikarsa kullanabileceginiz en etkili yontemdr. gozu kapali sizi vuramaz bicaklayamaz dovemez.

  3. #63
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    biber gazı önermişler benimde başıma 2 kere geldi, sıktım gazı devam ettim hiç elimi bile kaldırmam

  4. #64

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Silah kullananların çözümü, tabanca, bıçak ve sopa taşımanın tamamen yasaklanması olur. Bırakın kullanması, üzerinde taşımaya bile hapis cezası verilmesi gerekiyor. Ya da ABD'deki gibi tamamen serbest bırakılsın ki bu şehir mangandaları karşısındaki insanın silah taşıyabileceği ihtimalini kafalarının bir köşesinde tutsunlar. Yoksa şimdiki sistemde bu mafya bozuntularından başka kimse silah ruhsatı almak için para ve emek harcamaz. O pislikler de bunu bilip cesaret alıyorlar. Ya da bir diğer seçenek, öyle yol vermedi diye adam vuracak varsa o da idam edilsin olsun bitsin. Zaten bu memleketi bu hale getiren, herkesi potansiyel katil yapan idam cezasının kaldırılması olmuştur. İdam edileceğini bilen adam gidip yol vermedi diye insan öldürür mü ? Bireysel savunma içinse jopa benzer devlet onaylı bir şeyin kullanımına izin verilebilir. Yani adama vurunca kırmayan ama canını acıtan esnek bir silah bulundurulabilir.

    Bu arada sopa, kullanmayı bilmiyorsanız hiçbir işe yaramaz onu da söyleyeyim. Bir kere savurursunuz tutturdunuz tutturdunuz, ıskalarsanız adam işi biliyorsa avantajlı duruma geçer. Kendim de pek kullanamam ama biraz dersini aldım oradan biliyorum. Etkili olarak sopa kullanmak zordur ama bıçaklı adamı bile rahatça alt edersiniz. Her şeyin bir tekniği, bir inceliği var.
    AKIN17 bunu beğendi.

  5. #65
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    hocam kurtuluş tarafları tehlikelidir ben de orada yurtta kaldım ergenekon caddesi üzerinde... hocam hiç bişey demeyin yolunuza devam edin.

  6. #66
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Ağustos 2014
    Şehir
    İzmir
    İnsanin hayatinda basina gelebilecek seylerden birisi, cok gurur meselesi yapma bence, senden guclu yada senden kalabalik birisi yada bir grupla kavga edebilir darp alabilirsin normaldir, hepimizin basina geldi.onemli olanbir anlik sinirle bicak yada silah cekmemen sana cekmedikleri surece, ben gecmiste trafikte agresiftim, dovdugumde oldu dayak yedigimde hatta bir keresinde bir adamla bogusamadim adam kistirdi beni eşi ayakkabiyla kafama kafama çakmisti kadinin eli agirmis bayagi acimisti.

    Daha sonra yanimda caki tasimaya basladim edc denen turlerden, kesinlikle kullanmadim, hatta yanimda oldugunu unutuyordum, ufak tefek gundelik kesme açma isleri haric hic kullanmadim tasimamin tek amaci birisi bana bicak cekerse ölmemek icin kendimi korumakti. İnsan birsey tasiyinca daha dikkatli oluyor. Bulasmiyor daha allttan aliyorsunuz.

    Bir sure sonrada Allah imkan verdi 5 yildir yanimda bir 45 lik ile dolasiyorum tasima ruhsati alana kadar maddi manevi bayagi bir kulfet olmustu bana. .45ACP den sonra adeta hamur gibi bir adam oldum hic kavgaya karismadim denebilir hep alttan aldim hep ozur diledim kendimden kucuklerden bile. Simdi tuvalete giderken bile hep yanimda poligon harici hic cikmiyor kilifindan ama tasima pozisyonunda hep mermi hazir bekliyor atim yataginda.Allah kullandirmasin agzimi burnumu kirsalar cikmaz o kilifindan, sadece kendimin eşim ve cocuklarimin ölmemesi icin kullanirim.

    Birkac olay oldu hep alttan almama ragmen kufur yedim eyvallah dedim ve bu beni zerre kadar rahatsiz etmedi. Birkac genc ustume yurudu nasil olduysa itisme aninda silahim tisortum siyrilinca gorunmus, abi kusura bakma dediler komigime gitti , sohbete donustu tartisma sigara ictik beraber

    Gunumuz kosullarinda benim kolluk kuvvetlerine zerre kadar guvenim yoktur, kendini kendin koruyacaksin herzaman, once kacmak kacamiyorsan ozur dilemek alattan almak en ufak bir kavgaya karismamak en iyisidir. Dedigim gibi .45 likten sonra pek bir mulayimpek bir light adam oldum.
    Eger kendinize ve sinirleinize guveniyorsaniz, korunmak icin muhakkak bir silah edinmelisiniz bu ulkede ne olursa olsun. Bol bol da antreman yapmalisiniz silahinizla.

    Tabi dayaktan degil, olmekten korunmak icin.
    AKIN17, jimi_hendrix, ozwizard ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  7. #67
    jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Temmuz 2015
    Motosikleti
    Yohhh
    Alıntı Shamy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birkac genc ustume yurudu nasil olduysa itisme aninda silahim tisortum siyrilinca gorunmus, abi kusura bakma dediler komigime gitti , sohbete donustu tartisma sigara ictik beraber
    buraya yarıldım
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

  8. #68
    ozwizard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul - Maltepe
    Motosikleti
    XMAX 250
    Merhaba,

    Çok geçmiş olsun. Daha saçma sapan bir durumda kimvurduya gitmediğiniz için de şanslısınız. Hergün, sabah akşam, yaz-kış, motorsiklet kullanan, İstanbul trafiğini dibine kadar yaşıyan biri olarak nacizane bir iki tavsiyede bulunmak isterim. Bugüne kadar çok ufak bir iki sıkıntı dışında (O da araçların kör noktasında kalmamadan dolayı) herhangi bir olaya karışmadım. Bu karışmıyacağım anlamına gelmez. Ancak aynı zamanda bir araba sürücüsü olarak da empati yapmam gerektiğine inanıyorum. İnsanın bir insanı dövmesi, dövmeye yeltenmesi, çocukluğuna inilip derinlemesine incelenmesi gereken psikolojik bir vakadır bence. Bu yüzden kimin sağlıklı kimin manyak olduğunu bilme şansımız da olmadığından, mümkün mertebe haklı bile olsanız umursamamak en sağlıklı yol. İnanın motorunuzu tahrik etmeden, trafik kurallarına uygun sürdüğünüzde ya da bu niyetinizi karşı sürücülere bi şekilde geçirdiğinizde sizi kolluyorlar. En azından ben şanslıydım sanırım. Çünkü hep iyi insanlara denk geldim. Ama inanın bazen agresif olup hafif sert kullandığımda bir anda trafik içerisinde birden çok problemle karşı karşıya kaldığım oluyor. Yane siz ne kadar rahat olup düzgün kullanırsanız, potansiyel psikopatları da bir nebze uzak tutarsınız, ama adam manyaksa ve kastettiyse size zaten yapacak bişi yok maalesef. O yüzden sabır, az korna ve trafik akışına uygun sürüş potansiyel riskleri azaltıcaktır. Eh tabi kavga kaçınılmaz olursa zaten yapılıcakları arkadaşlar anlatmışlar
    VESPERA bunu beğendi.

  9. #69
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Arkadas olay kavgadan polislere devlete nasil geldi. Ne degisik insanlarsiniz. Her firsatta devlete polise lef ediyorsunuz bizim millet kadar develtine dusman baska millet daha yok valla. Simdi bir copcu copunuzu almadi diye tum copculeri mi sucluyorsunuz siz yada bir market fahis fiyat cikardi diye hic mi markete gitmiyorsunuz anlamiyorum. Kavga icin de gecmis olsun dilrrim bi daha basiniza boyle bir olay gelmez, biber gazi en guzel yol tabi ki, polise de basvurun ayrica burdaki sacma yorumlara aldanmayin.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:30 ----------

    Ulan var ya Turkiye ye kurban ol, git bakalim baska ulkelere daha guzeli var mi, ben 9 ulke gezdim ve ben soyleyeyim yok.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

  10. #70
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    17 Ağustos 2015
    Şehir
    tekirdağ
    Motosikleti
    TVS 150>Pulsar NS200 ve CBR500R
    Uğraşmak isitiyorsan önce bir doktardan 1 hafat iş görmezlik Çak RAPOR'u sonra o rapor ile karakola git o polisler SS uğraşacak ugraşmazlar ise savcıya gitiğinde totoya geleceklerini bilirler.

    Sora o aracın sahibi ile seni uzlaştırmaya çalışırlar ...Olay kapansın diye vaz geçme bunlar ,deki olay esnasın da bu arkadaşlar ya hap kulanmıştı yada alkol ,o ipneler temiz bile olsa gidip adli tıpdan kan testi yaptırmak zorunda kalacak )

    Büyük ihtimal denetimi serbeslikden ceza almazlar ama bir daha kimseye de bulaşamazlar,

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------

    ha bu arada büyük geçmiş olsun allah beterinden saklamış,

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 15:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

    Bilader bizim ordu bizim hükümet neden büyüktür biliyormusun, Gelişmiş modern ülklerin halkların hükümeti ordusu vardır,
    Bizde ise hükümetin ordunun halkı vardır. Hükümetimiz deki yöneticiler bize hizmet etmek için orda oturduklarını bilmiyor tam aksine biz onlara hizmet etmek için burda olduğumuzu düşünüyor..Sıkıntıda burdan çıkıyor zaten.....Halkın parasını soyuyorsunuz diyen iş adamların mallarını görmüyormusunuz hemen kayyuma devretiler....

    Osmanlıda sistem gibi tüm mal devletin di devletin parası bitti mi iki zengin paşa yı tasfiye eder mal varlıgına el konurdu.. burda zihniyet ise tüm mal a..trollerinin...
    A trollerin karını acıkınca bir şirketi hemen kayuma devredip aç çakkalar gibi paylaşıyorlar..

    Sonrada neden hükümete saydırıyorsunuz diyorsunuz... Bir hadisi kutside ne diyor kötülük gördün mü elinle mudahale et elin ile gücün yetmiyor ise dilin ile dilile de yetmiyor ise kalbinle buguz et diye..Bizde burdan yazarak söylüyoruz keşke elimizle düzeltme ye gücümüz yetse...
    VESPERA bunu beğendi.

  11. #71
    fthaltan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    bws 100, cb125e, pulsar 200ns, daelim S3
    Uzerine yurumeye basladigini gordugun ve sana saldirmaya baslayacagini sezdigin an gazla gitsin. 100 mt ilerde sert bir cisimle on camini catlat, karanlikta kaybol. Onlara zarar verme arabaya zarar ver, aman plaka gorunmesin

  12. #72
    Pisman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2008
    Şehir
    Çanakkale
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    en azından kamera taşımak caydırıcı olabilir, sıkıştırılmanı yada sonrasında sana bulaşmalarını engeller, ne taşırsan taşı sen onlara bişey olmasın diye düşünürsün adamlar sarhoştur, haplanmıştır, it kopuktur ne yapacağı belli olmaz. birde kamera olsa en azından plakası belli olurdu. geçmiş olsun
    her ne kadar insanları uyarmaya çalışıyor olsak da korna işini bazen abartıyoruz, kısa kısa 1-2 dıt dıt la daha az tepki çekebilir.
    geçmiş olsun

  13. #73
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı jimi_hendrix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam kurtuluş tarafları tehlikelidir ben de orada yurtta kaldım ergenekon caddesi üzerinde... hocam hiç bişey demeyin yolunuza devam edin.
    egenekon caddasinde işyerim kurtuluşta oturuyorum üstelik kurtuluşta metro duragı yok muhtemelen şehir farklı pangaltı metrosunu söylemiyorsa eğer
    jimi_hendrix bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

  14. #74

    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    o değil de; Fransa, Almanya, Amerika, italya Hollanda , Belcika, Isvec e gidip te türkiye'nin bu ülkelerden daha iyi olduğuna inananlar var lan. adamlar mars'a ülke kuracaklar,biz ise kur'an'ın dini anlamamız için yeterli olup-olmadığını falan tartışıyoruz. hayır,bu ülkelere gitmesem ben de inanıcam da allahtan gözlerimle gördüm,inanmıyorum.
    VESPERA, Shrieker ve kaanklky bunu beğendiler.

  15. #75
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Hocam kurtulus bizim istanbul daki degil cankaya vs bisey demisti arkadas sanirkm ankara.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

  16. #76
    TIGERSHARK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Temmuz 2007
    Şehir
    İstanbul
    o kask ile kafa atmayı deneseydin daha etkili olurdun

  17. #77
    Hubalahubhub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Şubat 2016
    Şehir
    istanbul/bingol
    Motosikleti
    Caponord 1200 adv
    Bilader inanc inanmak farkli seyler dikkat edersen ben su yonden bu yonden diye birsey soylemedim, adamlar gelismis olabilir ama insani, vicdani melekeleri zayif bundan bahsediyorum. Vay arkadas bir kiside okudugunu anlayarak suraya bir yorum yazsin ya. Marsa gitmekle adam olunmuyor sen bu ulkenin evlatlarini terorle dizilerle vs ile mesgul edersen tabi bisey olmaz , sen bu ulkenin evlatlarina sahip cikmazsan tabi arkadan o ulke sunu yapmis bh ulke bunu yapmis diye diye cok daha yazar durursun.
    Bildiginizi okumayin, okudugunuzu bilin.

  18. #78
    shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Temmuz 2013
    Şehir
    Manisa
    500lük magnum alıyorsun ceketin kenarından göster hemen abi ayaklarına yatarlar bu ilk çözüm
    2. çözüm semt karakoluna gidiyorsun şikayetçi oluyorsun eğer mobese görüntüsü bulunabilirse hem karakol üzerinden dava açılacak hem de avukatlarla konuşup ayrı bir maddi tazminat davası açıyorsun bir de protokol nasıl ilerliyor bilmiyorum ama darp raporu da al elinizde belge olsun morluklar geçmeden dava isterse 2 sene sürsün ama onları öyle bir süründürürsün bir daha böyle bir şey yapmak akıllarından geçmez
    geçmiş olsun bu 2. dediğimi kesinlikle uygula hakkını ara teksas olsaydı burası 1. seçenek daha iyi

  19. #79
    Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Kasım 2015
    Şehir
    Istanbul
    Gecmis olsun baskan,sokakta insan gorunumlu hayvan sayisi cok artti. Dikkat edin lutfen,kickboks u onerebilirim sana. Boyle hayvanlari pata kute vurup indirmek lazim.

  20. #80

    Üyelik
    02 Ağustos 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Cbr 250r
    Birkaç adam benim üstüme geliyorsa ya ben onlari ya onlar beni.. benim fikrim bu yönde


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)