Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Dövüldüm.Kendimi nasıl koruyabilirim?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Merhabalar

    Yaklaşık 15-20 dakika önce Kurtuluş metro durağının oradaki dört yola doğru giderken bir Ford fiesta sağımdan sıfır geçti,aynası çarpacak gibi oldu.Kornaya bastım.Adam ilerideki ışıklarda kırmızı yanında durdu ben de durdum.Bana oradan bağırmaya başladı.Sonra arabanın arkasından biri indi.Ben tam inerken bana tekme attı.Ne kabadayılık yapıyorsun falan dedi.Ben motoru sağımdaki VW marka(ya passat ya da jetta emin değilim)üzerine düşürdüm o panikle ben de arabanın kaputuna düştüm.Dengemi kaybettim.Kafama yumruk attı.Allah'tan kafamda kask vardı.Sağ ayağım motora sıkıştığı için kendimi de kurtaramadım.Sonra arabadan iki kişi daha indi.Bana vurmaya başladı.VW kullanıcısı arabayı geri çekince ben de ayağımı kurtarabildim ama motorum yatmıştı.Sonra kendimi doğrultup buna yumruk attım.Ancak sağımdaki adamı görmemiştim.O da bana yumruk attı,kask olduğundan bir şey olmadı.Sonra arkadan biri tekme attı bacağıma.Ben düştüm.Yerdeyken baktım motorumu kaldırmaya çalışıyor,hemen gittim tekme attım.Adam düştü.Bunun arkadaşları da arkadan beni tutup bacağıma ve karnıma yumruk ve tekme attılar.

    Sarhoşlardı ve resmen gözleri dönmüştü.Ne olduğunu,ne bittiğini anlamadım.Korna haricinde bir şey demedim ki hatalı olan da ben değildim.

    Bunlar yeşil yanınca gittiler.Sağolsun VW'nin sahibi geldi motorumu kaldırdık ama motor çalışmadı hemen benzin dökülmüştü.Ben de birkaç kere marş basında motor çalıştı.Devam ettim.Sol bacağım ve karnımda morluklar var.Midem bulanıyor.

    Kendimi nasıl koruyabilirim?Bıçak ya da elektroşok mu almalıyım?Onları da kullanınca ben ceza alırım diye korkuyorum.Hayatımda hiçbir kimse tarafından böyle saldırıya uğramadım.Resmen gözleri dönmüştü,ne oldu ne bitti anlamadan yere düşmüştüm zaten.Motorumu ellemeye çalışınca çıldırdım.O noktada kendimi kaybettim.
    mehmetenis bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    hemen olayın olduğu yere hangi karakol bakıyorsa oraya gidiyorsun
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  3. #3
    MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mayıs 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    Öncelikle miden bulanıyorsa MUTLAKA HASTANEYE GİT.
    İç kanama geçiriyor olabilirsin. Geçmezse giderim DEME.

    İster elektroşok taşı ister bıçak fark etmez.
    Sen bıçağı çıkarırsın adam tabancasını çıkarır vurur. Bok yoluna gidersin.

    Trafikte kimseye bulaşmamak en iyisi.
    zaferce, matrix506xx, weirdo1 ve 18 diğerleri bunu beğendiler..

  4. #4

    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Tamam hangi karakol var Çankaya karakoluna mı gitmeliyim?Plakasını hatırlamıyorum umarım çıkar kameralardan hastaneye de gideceğim kusmamak için kendimi çok zor tutuyorum.

  5. #5
    cıbırlover1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2015
    Şehir
    Polonya
    Motosikleti
    CBR 125R
    Öncelikle çok geçmiş...
    Ne yazik ki bazi zamanlarda haksiz yere ithamlarda bulunulabiliyoruz ... Ama lütfen kişisel savunmaya girmeyiniz ... Siz bıcak çekersiniz karsidaki tabancayı ceker vurur bu sefer nefsi müdahaleden siz bıcak cektiginiz icin karsi taraf az ceza alır bosu bosuna gitmis olursunuz... Olabildigince sakin olup abi sen haklisin demek canınızı tehlikeye sokmadıktan sonra korna calmamak ,1 adet kask kamerasi edinmek ve direk emniyete verip ceza kesilmesini istemek daha uygun olur diye dusunuyorum ... Herseyi kayıt altına almak ve şikayette bulunmak sürekli trafik cezalari ile yıldırmayla temizleneceginin dusuncesindeyim bu magandalarin...Yanlis hatirlamiyorsam tehlikeli arac kullanmanin cezasi 300tl..
    suan icin belki tek yapabilceginiz sey kendinizi korumak anlaminda biber gazi olabilir yasal mi bilmiyorum ama bir sorunuz ama internette satiliyor her yerde ...
    Tekrar gecmis olsun ..
    mehmetenis bunu beğendi.

  6. #6
    Macit250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2013
    Şehir
    Skinoskisama
    Motosikleti
    Dragstar
    Biber gazı,öyle 10 tl lik emin önünden değil.Adam gibi araştır sağlam marka biber gazı al.Sık ve bekle bitmiştir hadi geçmiş olsun.
    smtknc bunu beğendi.

  7. #7
    Akhunturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2015
    Şehir
    İstanbul
    Arkadaşım kusmamak için kendimi zor tutuyorum midem bulanıyor diyorsun !

    o an senin farkına varamadığın bir darbe almış olabilirsin böbreklere midene ciğerlerine vs. iç kanama belirtisi olabilir hemen bir hastaneye git.

    Ayrıca eğer olayın peşini bırakmayacağım polise gideceğim diyorsan mutlaka olanları doktora anlatıp rapor al.

    Şimdi sakinleşip bunları yap , ilerisi için sonra düşünürsün...

  8. #8

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara
    Geçmiş olsun. Önce hastaneye gidip sağlığını kontrol ettir. Darp raporunu al. Acildeki doktora da dayak yediğini olayın adli olduğunu bildir ki hastane polisi de belki sana yardımcı olur. Raporunu aldıktan sonra sağlığın yerindeyse karakola şikayet dilekçeni raporunla beraber teslim et. Umarım cezalarını çekerler.

  9. #9
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Şubat 2016
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Geçmiş olsun
    İnşallah cezalarını bulurlar...

  10. #10

    Üyelik
    30 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    xmax250
    öncelikle gecmiş olsun arkadasım... ama dayaktan kurtulmanın tek yolu kacmaktır emin ol... yanında ne olursa olsun ister bibr gazı ister elektro sok karsında 2-3 kişi varsa bu aksamki gibi o elindekini alırlar daha beter yaparlar...

    33 yasındayım daha trafikte hic kavga etmedim etmem de... millet artık manyak gercekten kime ne diyecegini sasırır olduk artı...

    yeri geldiginde trafikte duymamak ve durmamak gerekiyor bunu aklından cıkarma...
    matrix506xx bunu beğendi.

  11. #11

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    hemen devlet hastanesine git gidemiyorsan ambulans çağır,hastane polisine durumu anlat,darp edildim de şikayetçi ol.geçmiş olsun.

  12. #12

    Üyelik
    17 Ocak 2016
    Rapor aldım şikayetçi oldum polis bir şey çıkmaz çok umutlanma dedi kameralardan plaka net olarak belli olmuyor ben de o anki salaklığımdan bakamadım plakaya.Şikayetçi oldum ama umudum yok.Darp raporu da aldım ama umarım bulunur.Bana neden bu kadar kin dolu saldırdılar anlamadım,kendimi savunma işine girmemek en mantıklısı doğru diyorsunuz ama VW ci adam olmasa orada beni öldürürlerdi.Ayıran insanlar beni kurtardı.

  13. #13

    Üyelik
    02 Ağustos 2010
    geçmiş olsun kardeşim,10 yıl önce ben de genç bir minibüs şöförüyle kavga etme gafletinde bulundum.teke tek kavga ederken ne olduğunu bile anlayamadan en az 10 kişinin içinde buldum kedimi,yemediğim tekme yumruk kalmadı.olay yerindeki otelin güvenlikleri aldılar beni kalabalığın içinden.basit bir genç kavgasında linç edilecektim.sen sen ol bundan sonra en ufak bişey sezdiğinde hemen topukla,bu ülkede kavga edilmez,kimsede vicdan,merhamet yok.Allah korusun hiç yoktan çok büyük hasarlar alabilirsin.
    raporda ne yazdılar,basit tıbbi müdahale ile tedavi edilen mi yazıyor,kırık çıkık var mı?

  14. #14
    Mehmet Turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2012
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Honda CRF250L
    Krav maga öğrenmeni tavsiye ederim. Diğer dövüş sporları gibi uçuk kaçık şeyler yok, savunmaya yöneliktir. Youtube ta bolca örneği var.
    SizofrenMacaPapazi bunu beğendi.

  15. #15
    kerem999 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2009
    Şehir
    BRATİSLAVA
    Motosikleti
    ne istersen var
    oncelikle gecmis olsun bundan 5ay once siyah bir chooper ile yol alirken iskelet balaklava falan takiyorum full siyahim denyonun biri 120 ile giderken onume kirip bencinciye girdi karanlik bir yolda arata uc kisilermis annesi ve sulalesi uzerinde itamlarda bulundum (yapmayin) benzinciden cikip beni takibe aldilar o an cozdum 3 kisilerdi isiklari bekledim cunki evim uzak ve olay yaratmazsam dusurup kacacaklardi arac sahin oldugu icin yakalayamiyolardi kacabilirdim kacmadim (hata siz denemeyin) ilk sofor inerken kosup kafayi attim yere serdim sonra ikisi beni tuttu birinin boynundan tutup yere savurdum sofor pezevenk diyorum afedersiniz sopa almis gormedim 3 . sahsi yumruklar iken kaskima sopa darbesi geldi kulaklarimda cinnk sesini ortaya cikardi normalde soka girmem lazimken gozlerim den alev puskuruyordu inanilmaz bir kin ve nefret hissetim oyle yumruklamisimki soforu yanindakiler beni dovmek yerine ayirmak icin tekmelemisler diyer suruculer ler polis cagirmis gelene kadar hepsini cok pis dovmustum sonuc bende morluklar sanirim sofor 1 hafta pipetle yedi banami ne oldu zor kurtuldum hapisten polise anlattim adam sokak dovusumu yapiyorsunuz oglun diyerek keyif ile bizi dinledi biraz nezaret birazda hapis korkusu ile davadan kurtuldum sonuc olarak aslinda gerek yoktu ofke kontrol problemim oldugunu doktor soyledi eyer yaninda olsaydim patates misali ezerdik adamlari cunki neden bu denyolar 2-3 kisi olduklarinda kurtlar vadisi saniyorlar ulkeyi ders vermezsen polis ilgilenmiyor neden burasi turkiye sana tavsiyem aikido egitimi en iyi silahtir ben bir iki yilimi verdim ise yariyor biber gazi zor hibi geldi yada sopa falan ya silah lazim ki harbiden gta ya cevirirsin o zaman ortami yada yakin dovus egitimi bence silah tavsiye etmem hem dovunce polis pek ilgilenmiyor ...
    cunki sana carpar yolda niye gidiyorsun derler ben yasadim motorda scooter degildi he yani onune kirar kahkaha atarlar hizki giderken arabayi zorlarlar ki seni gecebilmek icin yakin gecerler bunlar icin soylene bikecek enguzel seyi doğuş kufur yazarak youtubede bulabilirsin kendisi beni ozetler nitelikte
    tinerci, 2move ve SametK bunu beğendiler.

  16. #16
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Şubat 2016
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı Mehmet Turan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Krav maga öğrenmeni tavsiye ederim. Diğer dövüş sporları gibi uçuk kaçık şeyler yok, savunmaya yöneliktir. Youtube ta bolca örneği var.
    Krav maga karma bir sistem
    Wing tsun öneririm
    c4gin bunu beğendi.

  17. #17
    Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Aralık 2015
    Şehir
    Beylikdüzü/İstanbul
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Karakola git diyenler başka bir ülkede yaşıyor sanırım. Muz cumhuriyeti burası aklınızda bulunsun.

    Montunun cebinde biber gazı bulundur. Saldıran olursa çıkarıp sıkarsın en etkilisi bu. Yok ben kendimi savunmak, yeri gelince de iki üç tane patlatmak istiyorum dersen dövüş sporlarına yönel.
    Thracian, manofsteel, VESPERA ve 2 diğerleri bunu beğendiler..

  18. #18
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    16 Şubat 2016
    Motosikleti
    BAJAJ PULSAR 200 NS
    Alıntı Draconian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Karakola git diyenler başka bir ülkede yaşıyor sanırım. Muz cumhuriyeti burası aklınızda bulunsun.

    Montunun cebinde biber gazı bulundur. Saldıran olursa çıkarıp sıkarsın en etkilisi bu. Yok ben kendimi savunmak, yeri gelince de iki üç tane patlatmak istiyorum dersen dövüş sporlarına yönel.
    Karakol hikaye
    Bizim tanıdık polis anlattı geçenlerde
    Adam dayak demiş karakola gitmiş şikayetçi olmak için karakolda da dayak yemiş elin armut mu topluyordu sende vursaydın adama neden bizi uğraştırıyorsun diye adamı karakolda dövmüşler
    AKIN17 bunu beğendi.

  19. #19
    Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Haziran 2012
    Şehir
    Lüleburgaz-Bursa
    Türkiye adalet sistemi tam bir piyango.
    1-Olması gerektiği gibi sizi dövenlere ceza verebilirler
    2-Hem size,hem de sizi dövenlere kavgaya karışan herkese ceza verebilir.
    3-Bizi boş yere neden oyalıyorsun,neden kavga çıkartıyorsun diye hem ceza hem de sopa yiyebilirsiniz.

    Tamamen sizin ile ilgilenen polislerin dürüstlüğüne ve o anki ruh haline kalmış bir şey.Malum adalet sistemimiz manyak gelişti.

  20. #20
    yayan-bay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Nisan 2013
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    aprilla pegaso 650
    geçmiş olsun, dikkat edin eski delikanlı genç teketek kavgalar yok artık.çoğunluğun belinde ya kesici alet yada ruhsatiı ruhsatsız silah var.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)