Soğuklarda beresiz gezen esnafımızın son hali..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16765367/detay
Soğuklarda beresiz gezen esnafımızın son hali..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...16765367/detay
Numarasını bulursam whatsapp'tan muz yollayacağım kendisine. O beni anlar.
500 tl'den fazlasını vermem .
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Aynalar sonradan eklenmiş olmadı şimdi işte.
350 TL den yukarı etmez artık..
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
500 tl'ye bisiklet alsın bazı arkadaşlar.Mobiletlerin düşük kilometreli olanları 1000-1500 tl'den alıcı bulabiliyor.Böyle bir motor 3000 tl'ye kadar alıcı bulabilir.Ancak 8000 tl'lik fiyat istemek aptallık olur.
burası muz cumhuriyeti mi ? bu nasıl fiyat ülenn
Eski model motor ama sıfır kullanılmamış resimlerden görünen, yani nostaljiyle antika gibi birşey yapmaya çalışmış ama sekizbin papel gerçekten çok o motora hani en fazla 4.000 tl verilir diyebilirim oda hastasını bulursan.
Sıfır pcx in suyu mu çıktı adam buna 8.000 versin.
al sana http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34553645/detay
2005 model 50000km (kilometresi alınmış hali ) 9000tl kanuni.
motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı
Valla kimsenin günahını almak istemem ama , galerinin diğer ilanlarında iki tane egzotik motor var km ler bi hayli düşük, ama modelleride düşük. İşin icine galeri girince o cacık yenmez..
murat boz ve burak özviçin bindiği motorumu satıyor
sittirsin gitsin,mobiletle 8000 tl yi teraziye koysan para daha ağır çeker be
Sizde hiç bir şeyden anlamıyorsunuz ama,
Adamcağız 'KOLLEKİSYON MOTORU' olarak satıyor.
Gecen sezon böyle bir mobilet bulmuştu foruma yazmıştı arkadaşın biri dedesinin deposunda mıydı neydi öyle bir hikaye vardı...
Adam 3 bin tl istiyor diye dayak yemediği kalmıştı Alın size 8 bin
Konuyu siyasete dökme niyetim olmadığını baştan belirterek bir saptama ya da saplama yapmak istiyorum.
Artık adına paralel mi dersin nur yüzlü abiler mi dersin cemaat mi dersin orası size kalmış , bu şahıslarla şöyle bir kültür başladı , ben sana b.ku atarım , temizlemesi sana kalmış , sahte suçlamalar , sahte deliller ile günahlı günahsız çok ciddi bir kitle (nicelik olarak değil nitelik olarak ciddi) refüze edildi . Sonra vaay lann ne güzel diyen arkadaşlar aynı taktikle cemaati refüze etti , diyeceksiniz ki mobilete nasıl geleceksin bu mevzudan diye ?
Şöyle ki ; Sokaktaki vatandaş sürekli bu tarz ile yatıp kalkınca , meşrebine uyanlar bunu benimseyip kendi hayatına da aktardı. Ticarette nasıl uygulanır kısmına gelince ...
Ben kobrayı salarım ,kılıfı da takarım , birinin ayağı takılıp üstüne oturma ihtimali her zaman var. Kobra deyince adminler modlar kızmasın , kastedilen motorlar , kılıfı da bunların kolleksiyon motoru oluşu , üzerine oturacak (motorun yani) şahısın bulunması da an meselesi :D
Ben mi çapsızım , cahilim yoksa Mobylette mi kolleksiyonların değişmez aranılan parçası oldu da haberim yok bilmiyorum.
İsteyen istediğini istediği fiyata satabilir. Sorun yok. Buradan firmaya çamur atmanın, malı kötülemenin anlamı yok.
aklıma 450 liraya alıp 250 lira masraf yapıp 600 liraya satıp sattığım çocuğun 1600 liraya satması geldi ulan millet mi akllı bizmi salağız aq şimdi nabıyordur garibim mobiletim konyalardaaaaaa
bizim köyde var isterseniz yari fiyatina satalım bunun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)