Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: kim haklı?

Katılımcı sayısı
329. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • kuralkan

    70 21.28%
  • aea

    259 78.72%
22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam - Kuralkan Tatsızlığı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #421

    Üyelik
    27 Haziran 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800 XCX
    Bajaj'ın marka olarak iki kuruş akılı varsa Türkiye temsilcisini değiştirmeyi düşünmeli. Sattıkları motorların fiyatlarını göz önünde bulundurursak Türkiye bu marka için çok büyük bir pazar. İnsanları ne olduğu belirsiz Çan-Çin-Çon'lardan kurtarabilirdi. Belki hala kurtarabilir ancak dakika 1 gol 1 öyle avukatlarla, resmi uyarılarla kendi tekerlerine çomak soktular bariz bir şekilde. Bu forumlarda mesajlar daha gelir gider bu konu 30 sayfa olur belki de geçer ancak olay biteli çok oldu. Kuralkan Bajaj markasına kalıcı bir zarar verdi.

    "24 Saat içinde cevap vereceksiniz bizim söylediklerimizi tekrar edip özür dileyecek, markayı pohpohlayacaksınız" mantığı belki başka mecralarda tutardı ancak biz "motorcu"yuz. Çoğunluk olarak biz zaten bize buyrulanı (4tekerli araçları) reddetmiş farklı bir heyecanla yola devam etmişiz. Öyle biz asarız keseriz mantığı motosiklet camiasında yapılabilecek en büyük yanlıştı, onu da becerdiler.
    Murat.K., YERUÇAĞI ve rsinan bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #422

    Üyelik
    30 Haziran 2015
    Şehir
    İstanbul / Kadıköy
    Motosikleti
    Yamaha YZF R25
    Bence burada iki ciddi hata var , vahim olanı ile başlayayım .
    Kuralkan'ın , "öyle ya da böyle" sözüne itibar edilen , camiası için yüksek güvenilirliğe sahip bir programa ya da şahısa yaklaşımı çok acemice , zaten ; Nasıl büyük marka olunur ? sorusunu da bu vatandaşlar tersten açıklıyor. Senin avukatın , şirketin vizyonunu ne kadar temsil eder , neden daha ilk cevapta bu işi hukuki mecralarda düelloya çevirmekten bahsediyorsun. Bunların hepsi çok acemice , önceki sayfalarda bir arkadaşım konuyu gayet güzel ele almış . Bu aslında muhteşem bir ortaydı , bunu Kuralkan gole çevirme fırsatı varken kalktı topu kendi kalesine attı. Yap çağrını vatandaşa , gel Barkın canlı yayında crush test yapalım de , kır bakalım kırabilirsen de , işi tatlı bir kapışmaya çevir. Tabii iddiaların aslı yoksa ...

    Milyonlarca dolar harcayarak yapamayacağın reklamı yap , kemik fanatik kitleni yarat .
    Bazen insanın gözünün önünden böyle fırsatlar kayar geçer de ancak gidince anlar ne olduğunu. Bence burada en vahim hata Kuralkan tarafından böyle güzel bir fırsatın kaçırılması oldu , hal bu ki her krizde fırsatlar vardır. Sen bu kadar basit hataları yapıyorsan , yönetim kadrolarını gözden geçirmen lazım . Ucuz iş gücü denince aklımıza hep nedense kaçak işçiler falan gelir ama kayınçodan pazarlama müdürü , görümceden İK Koordinatörü yapmak da bunun bir çeşididir. Al kadrona 25-30 bin Tl lık ciddi vatandaşları bak bakalım böyle cevaplar veriliyor mu ? Avukat ne kardeşim , hemen ilk temasta milleti kanunla korkutarak taşıdığın kültürün herkesde aynı sonucu vermesini bekliyorsun . Bir arkadaş da yukarıda yine cevap yazmış bunların badem olduğunu ifade etmiş , valla ben firmayı tanımıyorum ama bu konudaki tepkilerinden böyle bir sonuca varmak mümkün.

    Gelelim AEA nın hatasına , hiç mecbur olmadığı halde doğru bir yaklaşımla bu konuyu Kuralkan'a ilet arkadaşlar böyle böyle haberler geliyor , bununla ilgili olarak canlı yayına katılmak ister misiniz falan dostane yap bu işi , reklam gelirlerine katkın olsun.
    Şimdi kalkıp kimse bu adam tarafsız falan demesin , taraflı tabi ve öyle olmak zorunda da , adamın ticari faaliyeti bu sonuçta ama yaklaşımı daha ince tasarım ürünü olabilirdi , ha iç yüzünü bilmiyoruz o da ayrı konu belki haber uçtu öncesinde ama adamlar oralı olmadı vb. farklı bir altyapısı da olabilir olayın.

    Özetle iki taraf da bu kapışmanın sonunda faydasız ayrıldı , benim ilk izlenimim bu şekilde.

  3. #423
    harung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2014
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    demogoji yapma kardeşim,herşey ortada iken sen hala kuralkanı savunup haklı diyosun,,yani herkes yanlış sen doğrusun,oylamanın sonucuna bak gerçeği görürsün,,
    ben taraf ta değilim zaten kullandığım motordan anlarsın,bajaj orta halli bir motor olabilir ama kuralkanın elinde olduğu sürece en adi çinliden daha kötüdür,müşterisine bakış açısı çok önemli,mafyavari olmaz bu işler,,motorda fabrikasyon arıza çıkarsa veya kronik sorunlar olduğunda,gidip derdini anlatmaya çalışınca durum ortaya çıkar,,

    bu kafa yapıları oldukça hiç bir sorunu kabul etmeyecekleri kesin bişey,hemen kullanım hatası der çıkarlar içinden ortada sap gibi kalakalırsın,ozaman anlarsın gerçekleri ama iş işten geçmiş olur
    Mesele bajajin haklı olması veya haksız olması değil mesele aea nin doğru bir yaklaşımda bulunup bulunmadığı.

    Dedikodu yilan gibidir .. Kimi sokacagini bilemezsiniz.

    Çok mu zordu jant yüzünden geri çağırılıp çağrılmadığını telefon açıp sorması.

    Ayrıca daha önceki yayınlarda gis akademi ile ilgili bir sikayette ne kadar yanlı davrandığını da biliyoruz. Neredeyse şikayeti olan arkadaşa küfür etmediği kaldı..

    Acaba bajaj sponsor olsaydı aynı cümleleri söyleyebilir mıydı.. Hiç sanmıyorum.

    Beni ilgilendiren bir konu değil ama yine söylüyorum yaklaşımı yanlış.

    Hanı stop sorunu denge sensoru üzerinden yuruseymis %100 haklı derdim.

    Ama jant kirilmasina kaynak olarak hintli bir siteyi göstermesi kendisi için itibar kaybettirici olmuş. Ben o kadar takip ettim bajajdan dünya kadar şikayet eden arkadaş vardı hiç jant kırıldı şikayetine rastlamadım.

    Bu aea için fiyaskodur kim ne derse desin.

    Edit: bajaj beni hiç ilgilendirmiyor ama aea ilgilendiriyor..
    Okan Sinan Ocan ve beko12345 bunu beğendiler.

  4. #424
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Bartas3010 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kawasaki H2'nin blok patlattığını da söyledi.
    Araştırın bakın, bu da yanlış. Hadi sizin dediğiniz gibi "bir tanesinde blok patlaması olmuş" dese neyse. Büyük çoğunluğu, veya tamamına yakını gibi bir laf ediyor. Kaynak nedir? İstatistik nerde?

    İşte bu tip dedikodu-vari laflar tüketiyor AEA'nın birikmiş kredisini. Ben buraya bi fotoğraf yükleyip saçmasapan birşey yazsam AEA'ya kaynak teşkil edebilir yani. Velhasıl AEA'nın programları genel itibariyle faydalı, eğlenceli, ancak bazen bilir bilmez konuşması yönüyle de güvenilir bir bilgi kaynağı değil.
    beko12345 ve Okan Sinan Ocan bunu beğendiler.

  5. #425
    Sokollu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Nisan 2014
    Büyük harflerle yazacağım, çünkü bağırmak istiyorum ,

    SAYGIDEĞER ÜYELER, AYNI DÜŞÜNCENİZİ DEFALARCA , HER SAYFADA FARKLI CÜMLELERLE VEYA DAHA UZUN YORUMLARLA AÇIKLAMAYA ÇALIŞMAK, SİZİNLE AYNI DÜŞÜNMEYENLER KARŞISINDA DAHA HAKLI ÇIKMANIZI SAĞLAMAZ !

    Yahu 22 sayfadır yorumlara bakıyorum, tam kahvehane muhabbeti, günümüzün siyasi seçim konuşmaları.

    Alooooo !

    Muhterem okuma yazman var belli ki onlarca cümle kuruyorsun ama idrak sıkıntın mı var ?


    Diyoruz ki evet Kuralkan yanlış bir izahat yöntemi seçmiştir, olayı hukuk yoluna taşımadan önce daha ılımlı bir diyalog ile çözebilirdi,

    CEVAP : Bajaj zaten çöp ve şu kadar zam yaptı, Pulsar ile kaza yapan arkadaşın hakkını kim verecek, Honda niye dava açmıyor .

    Diyoruz ki AMA Barkın Bayoğlu da ürün tavsiyesi soran takipçisine karşı (websitesinde bulduğu bir habere dayanarak) yanlış bir izahat yöntemi ve saldırgan bir tavır seçmiştir ,

    CEVAP : Barkın Kawasaki'yi de eleştiriyor, çinli motoru da o yüzden incelemiyor zaten. hem sen motor alemi için ne yaptın, yahu sen önce Menderes'in hesabını ver !

    Yemin ediyorum tam ikibinli yıllar siyaseti ,

    - Bakanım yolsuzluk ve yoksulluk dolayısıyla hakkınızda kamuoyunda güvensizlik oluştu ??
    + Ordan çıkmış bir tanesi ben Türkçe ezan istiyorum diyor. Bunlar milli değerlere ....



    Toplasan 10 bin km motor sürmemiş adamların Barkın'a laf söyletmeyiz, yedirmeyiz kafasına girmesi de çok komik. Ne oldu, ana bacı küfür mü ettik ?



    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçen haftalarda canlı yayını izlemiştim. Gelen soruya dünyada milyonlarca satan bir markayı direk olarak "alırsanız ölürsünüz" şeklinde cevaplayınca, bi şaşırmıştım açıkçası. Her ne kadar TV de değil Youtube da program yapsa da yukarılara oynayan bir adamın bu kadar düşüncesizce bir markayı gerçekliğinden emin olmadığı (milyon satan markada nasıl kırıldığı belli olmayan bir kaç jant fotoğrafı var ortada) bir konuda, "dikkat edin" değil, "alırsanız ölürsünüz" şeklinde eleştirmesi hiç akıl karı gelmemişti.

    Programlarını takip ederim, özellikle Devrim & Fuat beylerin olduğu sohbet bölümleri oldukça akıcı ve bilgilendirici. Yazık ki bazı konuşmalarda Barkın Bayoğlu'nun anlamsız egosu konuları alakasız yerlere götürüyor. Burada olduğu gibi. Her konuda mantıklı olsa da olmasa da kendi fikrini ispata kalkması izlerken antipatik geliyor. Düşşe "Lastiğin önemi" olur videonun adı, R25 le pist kenarından tırtırlara girip yapışınca "tozlu pistin azizliği" diye çıkar işin içinden, "Hata yaptım" lafını daha ben duymadım ağzından. Ergen kafası, sidik yarışı şeklinde geçiyor genelde savunduğu bir şey varken tartışmalar. Sonunda Devrim veya Fuat bey pes edip "he he" demese akşama kadar sürecek ve sıkıcı olacak mevzular.

    Soru okurken laf sokan bi elemanı uğraşıp bulup banlamaya çalışmak nedir canlı yayında, %80 i genç olan seyirciye onlarca kez bireysel silahlanmayı övmesi falan...

    Burada da kimbilir arka tarafta ne tür bi mevzu geçmişse aralarında dur ben şu Bajaj'a bi çakayım diye düşünmüş sanki. Milyon satan markaya nasıl jantının kırıldığı belli olmayan iki hintli arkadaşın facebook sayfasından yola çıkıp, "almayın ölürsünüz" demesi, bana diğer tartışmalardaki tavrından ötürü, "ulan belli ki bu işin bi evveliyatı var, bu adam haybeden giydirmez" diye düşündüm izler izlemez.

    Gelen avukat yazısı itici olmuş, mantıklı olan bir iki yönetici veya basın danışmanının telefonla veya yüzyüze gelip tekzip için görüşmesi olurdu, ama direk olarak yazı göndermeleri aralarında zaten bir gerginlik olduğunu gösteriyor.

    Özetle, AEA motosiklet camiasında önemseniyor. Bir markayı kötülemek isterse o çığ gibi büyür ve gerçekte ülkede hiç kimsenin başına gelmeyen sorun sanki her motorun jantı yolda giderken kırılıyormuş gibi algı yaratır. Bi deli kuyuya bi taş atar, kırk akıllı çıkaramaz.

    Tepki yerinde, sizin de ticari hayatınızı adadığınız bir ürün gözünüzün önünde haksız yere alaşağı edilirse eminim durmaz tepki verirdiniz.

    not: Mevzu bahis markanın motosikletine bir kez bile binmedim. Yakından görmedim desem yeridir. Trol damgası yemeyelim diye söylüyorum.
    At gözlüğü takmak , KÖR olmaktan daha kötü bir şeymiş onu anladım.
    netwera ve actros1 bunu beğendiler.
    --------------------------------------

    Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.

  6. #426

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Kuralkan'ın sattığı bir adet motorda bile böyle bir sorun yokken neden bu işten Kuralkan zararlı çalıyor benim anlamadığım demogoji yapmayan arkadaş bunu bize açıklasa bir zahmet.Hindistan yolları bizim yollarla yarışır ben daha önce Yamaha Ybr125 ile şişli'de , Bajaj Pulsar 200 ns ilede ikitelli organize sanayide ön tekeri çok ciddi çukuka soktum muhtemelen 20-25 cm derinlik vardı.

    Sonrasında Kuralkan'ın kar marjı ile ilgili yazan arkadaş için mesela Yamaha'nın modellerini kıyaslamak istedim , tamamen hindistan'a özel modeller var kıyas yapmak imkansız benim sektörümde bu ne zaman olur biliyor musunuz , adam malı pahalı satıyordur modeli iyice karmaşıklaştırır , japonlar'ın yaptığıda bu.Bu tarz firmaların olması her zaman tüketicinin lehine.

  7. #427
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Ocak 2008
    Şehir
    France
    Motosikleti
    Honda
    Konunun ilerleyiş şeklinden kuralkanın yanlış yaptığı konusundaki tahminimiz doğru çıktı. İsterse 100% haklı olsun görüldüğü üzere camia bu tür davranışları hoş karşılamıyor.
    Her ne kadar Ekrem bey ders almamış ve tehditlerine devam ediyor olsa da bir daha böyle bir olayla karşılaştıklarında iki değil on defa düşüneceklerdir.
    Tabi AEA'yı dövdürmek, ayağına sıkmak gibi seçenekler akıllarından geçmiyorsa.
    AEA'nın bir sonraki yayını reyting rekorları kıracağa benziyor.
    Bir kaç kısa videosu dışında tek bir programını seyretmeyen ben bile hevesle bekliyorum.

    Yani girilen polemiğin kime yarar sağladığını kuralkan yöneticileri umarım bir kez daha düşünürler.

    Anket açılması da çok iyi oldu.
    Şu anda Kuralkan'ı haklı bulan ama anket sonuçlarında hezimete uğramış görünen yüzde yirmilik kesim doğal olarak sonucu yanlış ve haksız buluyorlar.
    Aynı hisleri ben her genel ve yerel seçimden sonra yaşıyorum mesela böylece birbirimize empati yapabilme kabiliyetimiz vücud buluyor bu iyi birşey.
    Siz yine iyisiniz valla 80 li yıllardan beri oy veririm daha 3% 'ü geçemedik.

    Neyse hem siyasi hem sosyal mesajımızı vermiş olmanın vermiş olduğu iç huzur ile gidip biraz uyuyayım.

    Sizde kavgaya devam edin okuması gerçekten çok eğlenceli oluyor.
    zulu ve EnesBeyter bunu beğendiler.
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

  8. #428

    Üyelik
    05 Mart 2012
    merhabalar ben forumun eski üyelerinden xxx
    forum hala çöp ama arada bir okumaya geliyorum çakma profilimle
    coq a da coq selamlar
    konuya gelecek olursak hindistanın çöp motorunu bu ülkeye bu fiyata kaktıranlara yazıklar olsun
    42000 hindistan rupisine aldıkları bajaj discover yani 1900 lira , nasılsa türkiyede 4600 lira oluyor
    hala kayırmak isteyenler buyursun


    yazıklar olsun diyorum başkada bir şey demiyorum
    skullhunter şu forumdan reklamları azalt gözünü seveyim

    sevgiler saygılar
    COQ ve braveguy bunu beğendiler.

  9. #429

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Hocam ötv,kdv oranlarını ekleyin birde adil olması için size zahmet japon markaların hisdistan fiyatlarını oranlayalım.
    Ben Yamaha için baktım ilaç için bizde ki isimle satılan bir model bulamadım.
    http://www.yamaha-motor-india.com/
    Kıyassa kıyaslayalım , Japonların dokunulmazlığı yok onları da oranlayalım.

    Alıntı svtcobra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar ben forumun eski üyelerinden xxx
    forum hala çöp ama arada bir okumaya geliyorum çakma profilimle
    coq a da coq selamlar
    konuya gelecek olursak hindistanın çöp motorunu bu ülkeye bu fiyata kaktıranlara yazıklar olsun
    42000 hindistan rupisine aldıkları bajaj discover yani 1900 lira , nasılsa türkiyede 4600 lira oluyor
    hala kayırmak isteyenler buyursun

    yazıklar olsun diyorum başkada bir şey demiyorum
    skullhunter şu forumdan reklamları azalt gözünü seveyim

    sevgiler saygılar

  10. #430

    Üyelik
    05 Mart 2012
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ötv,kdv oranlarını ekleyin birde adil olması için size zahmet japon markaların hisdistan fiyatlarını oranlayalım.
    Ben Yamaha için baktım ilaç için bizde ki isimle satılan bir model bulamadım.
    http://www.yamaha-motor-india.com/
    Kıyassa kıyaslayalım , Japonların dokunulmazlığı yok onları da oranlayalım.
    al ötv yüzde 8


    1900x1.08x1.18= 2400 lira
    ardiye nakliye ekle yüzde 5 =2520lira yapar
    yüzde 5 te gümrük vergisi ekle 2640 lira yapar

    2640 lira
    4600 a satılıyor el insaf yahu hala savunuyorsunuz
    dyavol-77 ve braveguy bunu beğendiler.

  11. #431

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Savunma değil körü körüne saldırıyorsunuz diyorum kıyaslayın dokunulmaz olan japonlarla diyorum.
    Ama olmaz onlar dokunulmaz , onların yarısına satılan motor pahalı , satan kazıkçı.
    Bajaj Pulsar 200NS'in yedek parça fiyatları ortada kıyaslayın diğerleri ile.
    Hadi canım sende derler adama.


    Alıntı svtcobra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    al ötv yüzde 8
    http://i.hizliresim.com/JnZ7q5.jpg

    1900x1.08x1.18= 2400 lira
    ardiye nakliye ekle yüzde 5 =2520lira yapar
    yüzde 5 te gümrük vergisi ekle 2640 lira yapar

    2640 lira
    4600 a satılıyor el insaf yahu hala savunuyorsunuz

  12. #432

    Üyelik
    05 Mart 2012
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Savunma değil körü körüne saldırıyorsunuz diyorum kıyaslayın dokunulmaz olan japonlarla diyorum.
    Ama olmaz onlar dokunulmaz , onların yarısına satılan motor pahalı , satan kazıkçı.
    Bajaj Pulsar 200NS'in yedek parça fiyatları ortada kıyaslayın diğerleri ile.
    Hadi canım sende derler adama.
    Yahu saçmalama birader yamaha ile honda ile bajajı kıyaslama
    senin kanuni kuralkan dediğin firmanın kuruluşunu bilirim ben

    avrupada 2 zamanlı motorlara 2000 yılında yasak gelince alman mz firması satılığa çıkarıldı.
    avrupadan dışlanan mz i Türkler aldı

    cemaat ayağına bir de önüne kanuni dendi. kanuni mz diye çin malı motorlar satmaya başladılar.
    özellikle dindar ulema kesimi kandırıp hacıyız hocayız ayağına öptüler.
    yerli dediler öptüler. mz dediler öptüler.
    çin malı motorları getirip getirip öptüler.
    ardından servet büyüdü gitti.
    hyosungu getirdiler öptüler
    hyosungu daha önce getiren firma neden uygun satıyordu şu an hyosung honda fiyatına?

    adamlar dağ gibi servet yaptı
    sadece malı getirip satarak.
    vatana millete en ufak yararı yok.

    diyeceksin honda yamaha kawasaki de öyle

    en azından onlarda arka freni disk motor var. ani bir yerde ön frene asılmak zorunda kalmıyorsun
    paranla en azından düzgün motora biniyorsun.

    kaldıki honda yamaha kawasaki bu kadar kar marjı koymuyor.

    farzet ki koydu
    sen honda ile bindiğin veya sattığın hint malı motoru nasıl aynı kefeye koyarsın.

    hadi honda yamaha pahalı satarak bir hata yaptı

    senin övdüğün marka motosiklet camiası için zerre çivi çaktımı mz i satın aldıktan sonra

    hala cg 125 benzeri motor satıyorlar

    ben sana honda veya yamahanın bajajdan az kar yaptığını da gösteririm de sen yine akıllanmazsın.

    bajaj pulsar 3000 lirayan geliyor 6500 liraya satılıyor
    güzelmiş valla herkes motor bayi olsun
    mühendislikte doktorlukta para yok bu ilkokul mezunlarının kazandığı
    dyavol-77, braveguy ve axios bunu beğendiler.

  13. #433
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    %78 Kaos'a el kaldirdi

    Acikcasi farkli bir durum beklemiyordum ben. Hatta %22 hic fena degil. Bu sonuc AEA ve Kuralkan'i nasil etkiler?

    AEA anlar ki ben ne kadar sacma seyler de soylesem insanlar beni destekler. E o zaman yeni seyler ogrenmek icin oturup arastirma yapmama, yeni seyler ogrenmeme, kendimi gelistirmeye hic gerek yok. Eskiden bildigim seyleri, sagda solda gorduklerimi, bir de internette rastladiklarimi bilmis bir edayla satarim, zaten fazlasiyla yetiyor millete. E espri karizma vs. de yerinde. Ne ugrasacam? Bir sekilde kafami bozan firma olursa onlara da yerli yersiz geydirmede sorun yok. Sadece kanuna aykiri olmasin, sonra gume gitmeyelim.

    Kuralkan geberecek gidecek diyenlere gelince, bence Turkiye'deki Bajaj musterileri arasindan AEA takipcileri oranini, onlardan da bu basligi takip edenlerin oranini, onlardan da sirf bu olay yuzunden "tamam, bi daha olsem Kuralkan'dan bisey almam" diyenlerin oranini gozlerinde buyutuyorlar biraz. Eger nispeten duzgun calisan bir motorsikleti uygun fiyata piyasaya koyarlarsa, insanlar almaya devam eder. O kadar prensipli bi millet degiliz biz zaten.

    Velhasil ulkemiz geneli gibi sonuclar umit verici degil. Ancak durum boyle, n'apalim. Insanlarin tercihlerine saygi duymaktan baska bir sey gelmez elden.

  14. #434
    biyeybaraküs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2014
    Şehir
    İZMİR
    Motosikleti
    2017 HONDA CBR 1000 RR SP
    Alıntı svtcobra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bajaj pulsar 3000 lirayan geliyor 6500 liraya satılıyor
    güzelmiş valla herkes motor bayi olsun
    mühendislikte doktorlukta para yok bu ilkokul mezunlarının kazandığı
    honda bayileri maksimum 1500 tl kar ile 600 rr satıyor (geliş faturasını gördüm bizzat )adamlardaki kara bak
    dyavol-77 bunu beğendi.
    www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den

  15. #435

    Üyelik
    06 Temmuz 2014
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Adamlar hayır kuruluşu değil ben kar etmek istemelerinde bir hata görmüyorum , diğerleri gibi tamamen ithal değil sonuçta ülkeden çıkan birim paraya bakarım ben.Burada en azından kar içerde kalıyor , kötünün iyisi.Üretmeye gelince yerli üretim motosiklet eldiveni bile yok neredeyse ülkede bu da bu firmanın suçu değildir.

    Arka disk frene gelince Bajaj Pulsar 200NS
    Ön Süspansiyon Teleskopik
    Arka Süspansiyon Helezonik yaylı, Nitrox tek amortisör
    Ön Fren tip/boyut Disk / 280 mm
    Arka Fren tip/boyut Disk / 230 mm
    Ön Lastik 100/80 - 17 52P Tubeless
    Arka Lastik 130/70 - 17 61P Tubeless

    Ben markayı övmüyorum gereksiz saldırıldığını düşünüyorum , eski mesajlarıma bakarsanız Pulsar 200NS sayfasında eleştirilerim var hatta "kötücül" olarak bile adlandırıldım.Ama bu segmentte iyi ve uygun fiyatlı bir seçenek ve herkes adamlara saldırmak için pusuda bekliyormuş onu gördük.

    Daha öncede "el iyisi" terimini söylemiştim yakınımızdakileri kıyasıya eleştiriyoruz ama bize 15000'e 250cc motor satan adamlara geldi mi yok çünkü onlar dokunulmaz.


    Alıntı svtcobra adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yahu saçmalama birader yamaha ile honda ile bajajı kıyaslama
    senin kanuni kuralkan dediğin firmanın kuruluşunu bilirim ben

    avrupada 2 zamanlı motorlara 2000 yılında yasak gelince alman mz firması satılığa çıkarıldı.
    avrupadan dışlanan mz i Türkler aldı

    cemaat ayağına bir de önüne kanuni dendi. kanuni mz diye çin malı motorlar satmaya başladılar.
    özellikle dindar ulema kesimi kandırıp hacıyız hocayız ayağına öptüler.
    yerli dediler öptüler. mz dediler öptüler.
    çin malı motorları getirip getirip öptüler.
    ardından servet büyüdü gitti.
    hyosungu getirdiler öptüler
    hyosungu daha önce getiren firma neden uygun satıyordu şu an hyosung honda fiyatına?

    adamlar dağ gibi servet yaptı
    sadece malı getirip satarak.
    vatana millete en ufak yararı yok.

    diyeceksin honda yamaha kawasaki de öyle

    en azından onlarda arka freni disk motor var. ani bir yerde ön frene asılmak zorunda kalmıyorsun
    paranla en azından düzgün motora biniyorsun.

    kaldıki honda yamaha kawasaki bu kadar kar marjı koymuyor.

    farzet ki koydu
    sen honda ile bindiğin veya sattığın hint malı motoru nasıl aynı kefeye koyarsın.

    hadi honda yamaha pahalı satarak bir hata yaptı

    senin övdüğün marka motosiklet camiası için zerre çivi çaktımı mz i satın aldıktan sonra

    hala cg 125 benzeri motor satıyorlar

    ben sana honda veya yamahanın bajajdan az kar yaptığını da gösteririm de sen yine akıllanmazsın.

    bajaj pulsar 3000 lirayan geliyor 6500 liraya satılıyor
    güzelmiş valla herkes motor bayi olsun
    mühendislikte doktorlukta para yok bu ilkokul mezunlarının kazandığı

  16. #436

    Üyelik
    05 Mart 2012
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamlar hayır kuruluşu değil ben kar etmek istemelerinde bir hata görmüyorum , diğerleri gibi tamamen ithal değil sonuçta ülkeden çıkan birim paraya bakarım ben.Burada en azından kar içerde kalıyor , kötünün iyisi.Üretmeye gelince yerli üretim motosiklet eldiveni bile yok neredeyse ülkede bu da bu firmanın suçu değildir.

    Arka disk frene gelince Bajaj Pulsar 200NS
    Ön Süspansiyon Teleskopik
    Arka Süspansiyon Helezonik yaylı, Nitrox tek amortisör
    Ön Fren tip/boyut Disk / 280 mm
    Arka Fren tip/boyut Disk / 230 mm
    Ön Lastik 100/80 - 17 52P Tubeless
    Arka Lastik 130/70 - 17 61P Tubeless

    Ben markayı övmüyorum gereksiz saldırıldığını düşünüyorum , eski mesajlarıma bakarsanız Pulsar 200NS sayfasında eleştirilerim var hatta "kötücül" olarak bile adlandırıldım.Ama bu segmentte iyi ve uygun fiyatlı bir seçenek ve herkes adamlara saldırmak için pusuda bekliyormuş onu gördük.

    Daha öncede "el iyisi" terimini söylemiştim yakınımızda kini kıyasıya eleştiriyoruz ama bize 15000'e 250cc motor satan adamlara geldi mi yok çünkü onlar dokunulmaz.
    ben haksızlığa göz yumamayan birisiyim
    kanuni değil Atilla gelse söylerim

    Ama sen kanuninin kuyruğu olmuşsun maşallah

    o saydığın özellikler 10 sene önceki çin malında da vardı







    sana forum hayatında başarılar
    dyavol-77 bunu beğendi.

  17. #437
    hasmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Kasım 2015
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    SD 1290R
    Bak bu orijinal. Hemen ekledim listeye

    Meseleyi sahsilestirmeden saygili bir sekilde tartisma engelli arkadaslardan inciler:
    1. AEA trolleri
    2. Holding savunucu
    3. Holding asiği
    4. Kanuninin kuyruğu

  18. #438

    Üyelik
    12 Ağustos 2015
    Motosikleti
    r25 >c800> mt09
    Burada tartışılması gereken hiçbir şey yok.Değiştireceğiniz de hiçbir şey yok.Paranız kadar motor alırsınız ya da almazsınız.Kimse sizin alacağınız veya almayacağınız 3 5 motorla işlerini yoluna koymuyor.Her markanın ürününü çok pahalı fiyata alıyoruz.Hangi motor ucuz, hesaplı? kime göre kardeşim.Bu konunun kapatılma vakti gelmiş.
    Sarıhan bunu beğendi.

  19. #439
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Millet bensiz 22 sayfa döktürmüş aga Neyse çıktım gitti

  20. #440

    Üyelik
    23 Nisan 2011
    Şehir
    istanbul-avcılar
    Motosikleti
    2014 CBR500R vs Dio 110
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adamlar hayır kuruluşu değil ben kar etmek istemelerinde bir hata görmüyorum , diğerleri gibi tamamen ithal değil sonuçta ülkeden çıkan birim paraya bakarım ben.Burada en azından kar içerde kalıyor , kötünün iyisi.Üretmeye gelince yerli üretim motosiklet eldiveni bile yok neredeyse ülkede bu da bu firmanın suçu değildir.

    Arka disk frene gelince Bajaj Pulsar 200NS
    Ön Süspansiyon Teleskopik
    Arka Süspansiyon Helezonik yaylı, Nitrox tek amortisör
    Ön Fren tip/boyut Disk / 280 mm
    Arka Fren tip/boyut Disk / 230 mm
    Ön Lastik 100/80 - 17 52P Tubeless
    Arka Lastik 130/70 - 17 61P Tubeless

    Ben markayı övmüyorum gereksiz saldırıldığını düşünüyorum , eski mesajlarıma bakarsanız Pulsar 200NS sayfasında eleştirilerim var hatta "kötücül" olarak bile adlandırıldım.Ama bu segmentte iyi ve uygun fiyatlı bir seçenek ve herkes adamlara saldırmak için pusuda bekliyormuş onu gördük.

    Daha öncede "el iyisi" terimini söylemiştim yakınımızdakileri kıyasıya eleştiriyoruz ama bize 15000'e 250cc motor satan adamlara geldi mi yok çünkü onlar dokunulmaz.
    Herkes satsın Hondasını,Yamaha'sını...yarın gidip Bajaj alıyoruz,fakat,velakin Hinduların 500'lük,600'lük motorları yok ki,ne yapcaz!!!....
    braveguy bunu beğendi.
    The Power of The Dreams.


    REKLAM ALANI
22. sayfa BirinciBirinci ... 122021222324 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)