MotoVlog Sitesi

Türk motovloglarin hepsini bir arada görüp takip edebileceginiz bir web sitesi?

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Geçtigimiz gün bir baska sey yapmak için basladigim internet sitesini yaparken bunalinca biraz eglenip vakit geçireyim derken aklima bizim Türk Motovlog'lari bir araya toplamak geldi.
Ve asagida gördügünüz siteyi hazirlamaya basladim.
Asagida gördügünüz site
Adresi ciddiye almayin bu benim eskiz hostum.:)
Sitede Türk Motovloglar liste halinde bir arada.
Video Gönder linkine tiklayarak youtube ya da baska yere yüklediginiz videolarin embed kodunu girerek videolarinizi burada da yayinlayabiliyorsunuz.

Simdi olayla alakali arkadaslar,
güzel olur valla benim de aklimdaydi falan gibi olumlu geri dönüs yaparlarsa domain host alip ciddi bir adrese tasiyacagim.
Ben simdilik bulabildigim bloogerlari ekleyip birer video örnegi yükledim, geri kalani blog sahipleri kendisi yükleyecek.
Ben bu iste yokum adimi ordan silin diyecek arkadaslar buraya yazsin ya da özelden mesaj atsin silelim.
Ben varim ama ismim yok beni de ekle diyen arkadaslar da yine buraya yazsin ekleyelim.
Olumlu bakan arkadaslar hemen videolarini yüklemeye baslayabilirler.

Site ticari amaç tasimamaktadir bu nedenle gelir elde etmek isteyen arkadaslar uzak durabilirler.
Youtube videolarini direkt yüklediginiz için tiklanma sayiniz ve reklam gelirlerinize zarari degil aksine artisi olacaktir.
Ticari degil dedim ama reklam alip gelir getirirse arada bir ihtiyaci olanlara kask vesaire alinip hediye edilebilir böylece kutsal bir amaç da tasimis olur güzel olur.

Video göndermek isteyen arkadaslar gerekli alani doldururken
Resim(URL) diye bir bölüm var.
Oraya istedikleri bir resim ya da fotografin linkini koyabilirler.
Ya da Youtube videolari listelerken kullandigi küçük resmin linkini aynen kopyalayabilirler.
Resim koymazsaniz videonuz resimsiz görüntûlenir.
Videolar admin onayindan geçiyor, o nedenle video yükleyen arkadaslar neden videom yok diye panik yapmainlar.:)

Evet kisaca konu böyle ne diyorsunuz?
Konu video seyredenleri de ilgilendirdiginden bir anket açtim onlarin da görüslerini almak istedim.
Okuyan arkadaslar ankete katilirlarsa sevinirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sti

Sitenin yararli olacagini dusunuyorum,yanliz yolcudur abbas ve turkishrider biraktilar,abbas motoru satti,turkishrider da buyuk bi kaza yapti,donmesi zor gozukuyo

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sitenin yararli olacagini dusunuyorum,yanliz yolcudur abbas ve turkishrider biraktilar,abbas motoru satti,turkishrider da buyuk bi kaza yapti,donmesi zor gozukuyo
Arkadaşlara geçmiş olsun.
Youtube hesaplarını kapatmadıkları sürece bırakan bloglar bir sakınca arz etmiyor.
Yeni video yüklemedikleri için güncel olmayacaklardır ama videoları arşiv olarak kalabilir.

Sti

Arkadaşlara geçmiş olsun.
Youtube hesaplarını kapatmadıkları sürece bırakan bloglar bir sakınca arz etmiyor.
Yeni video yüklemedikleri için güncel olmayacaklardır ama videoları arşiv olarak kalabilir.

Haklisiniz,ikiside cok keyifli vlogerlardanlar,hepsi izlenecek videolar,oneririm arkadaslara :)

Lazım böyle şeyler. Yazdığın motovloggerlardan aktif kullananlar olursa siteyi. Aktif hale gelecektir site.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motovloglar yeni videolarını ekleyip sürekli güncellerlerse aktif bir site olur. Bu nedenle onların düşünceleri önemli.
Akbird olumlu yaklaştı mesela.
Diğer blogçuların görüşleri nedir?!!!

ben de eklerim ama buna benzer bir kaç site var. pek ilgi görmedi. video ekleyen blogcu az olur bence.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Biyeybaraküs seni ekledim video gônderebilirsin.
Solmyr;
aslinda blog sahibinin video eklemesi çok da sart degil.
Isteyen herkes begendigi videoyu ekleyebilir.
Yani farkli kategoriler koyabiliriz, motosiklet filmleri koyabiliriz, yani istedikten sonra olmayacak bir sey yok.
Ama asil sahip çikmasi gerekenler blog sahipleri.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Videonun embed kodu yerine direk link eklemisssin.
Embed kodunu yüklemen gerekiyor.

embed kodu :silent: oda ne
%C5%9Fa%C5%9F%C4%B1rmak_769452.jpg
ilk bilgisayarımı 30 yaşında aldığımdan anca bu kadar oluyor

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:)
Ben ekleyecektim dün fark ettim ama senin videolar embed kodunu vermiyor.
Disariya kapali olabilir.
Paylas linkine tikladiginda asagida mavi renkle seçilmis bir kod çikiyor.
O kod direk link kodu.
Kodun üstünde 3 ink daha var
Paylas,entegre ve email
ortadaki linke tiklarsan altta yine mavi kapli ama daha uzun bir kod çikacak
iste o embed kodu.
Normalde ben o kodu alabiliyorum ama bir tek senin kanalda sorun çikti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar