Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Motoru Basmak

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    Uğur Gündüz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Haziran 2013
    Şehir
    Mersin-Konya
    Motosikleti
    askerden sonra olacak
    Alıntı FurkanR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar da şımarık bi arkadaş
    Yanlış anlamayın boyunuzla alay edecek kadar kişiliksiz değilim. Ama sizin yaptığınız saçmalık. Konuyu açan arkadaş diyor ki; ybr aldım ama kontrolde sıkıntı çekiyorum. E mubarek insan madem boydan sıkıntı çekecektin en başta niye aldın? satan kişi motorun üstüne oturmana izin mi vermedi? Böyle olacağını bile bile almış gibisin şimdide motoru "basmak" dan bahsediyorsun. O motor basılacak olsa zaten fabrikası basardı. Müstahak bence iyi olmuş. Bin böyle.

    Senin açtığın konuya gelince @FurkanR Sende yarın bir gün aynı konulardan birisini açacaktın buraya konu açmadan gidip kafana göre bi motosiklet alsaydın. Motorları yakından görmeden üstüne binip kendinizi kontrol etmeden kim ne konuşursa konuşsun boş burada. saydığın motorların hepsi iyiydi alınabilir motorlardı. Ha belki ktm'de rahat edeceksin belki ybr'de ben nerden bileyim senin keyfini? Scooter önerince bi de beğenmiyorsunuz. Ben güler geçerim böyle konulara. Ya da siz basın güzelim motorları öyle binin. Bende şımarık olayım
    İpi kesmeye kıyamayıp ömür vermeyin bir düğüme..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    12 Mayıs 2015
    Alıntı Sj's adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Neredeyse uretilen tum motosikletler icin alcaltma kitleri var dostum, oncelikle onlari arastirmani oneririm. Maliyeti 200 lirayi gecmez, ama super rahat edersin. Ozellikle motosiklet kullanan bayan arkadaslarima onerdigimden biliyorum, su an super rahat ediyorlar.
    Sağol Dostum Alçatma Kitini Araştırıyorum Şuan


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)