Cin Malı motorumu Benzin Dokup Yakacagım
-
07 Haziran 2006, 11:51
Reklamlar
-
07 Haziran 2006, 11:55
aman yakma. yakacağına gel motoru bana ver de boşa gitmesin
-
07 Haziran 2006, 11:56
Amannn boşver içelim güzeleşelim
-
07 Haziran 2006, 11:58
dostdark adlı üyeden alıntı
Amannn boşver içelim güzeleşelim
NAZDROWYEEEEEEEE
-
07 Haziran 2006, 11:59
fly:Yıllarca BMW BSA HARLEY ve biraz da kalitesiz deneyim diye KAWASAKI kullandım
sen şu cümleyi bir daha kursana ben anlayamadım da...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
07 Haziran 2006, 12:00
serkankiyak adlı üyeden alıntı
fly:Yıllarca BMW BSA HARLEY ve biraz da kalitesiz deneyim diye KAWASAKI kullandım
sen şu cümleyi bir daha kursana ben anlayamadım da...
Yıllarca BMW BSA HARLEY ve biraz da kalitesiz deneyim diye KAWASAKI kullandım
-
07 Haziran 2006, 12:04
fly kardeş
yaw sen ve senin gibi arkadaşlar beni çok güldürüyor yaw
yani o motoru uçurumdan aşağı atsan belki bu kadar sorun çıkarmaz
sorunu bence kendinde aramalısın sen en iyisi motor kullanmayı bırak arkadaş.
sana honda yamaha suzuki bile dayanmaz gibime geliyor
TÜM BU MESAJI OKUYANLARI YANILTIYORSUN BENCE KENDİNE BENZİN DÖKÜP YAK.
Ayrıca çevremde yüzlerce çin malı motor görüyorum ve nerdeyse sorun yaşayan kimse görmedim. Çin malı motorunu manyak gibi kullananları görüyorum çevremde, tabiki sorun yaşarlar o zaman.
arkadaşım biraz sinirlendim kusura bakma ÖZÜR DİLERİM seni rencide ettiysem ama ne yapim tutamadım kendimi.
-
07 Haziran 2006, 12:07
titanic adlı üyeden alıntı
yaw sen ve senin gibi arkadaşlar beni çok güldürüyor yaw :D
yani o motoru uçurumdan aşağı atsan belki bu kadar sorun çıkarmaz
sorunu bence kendinde aramalısın sen en iyisi motor kullanmayı bırak arkadaş.
sana honda yamaha suzuki bile dayanmaz gibime geliyor
SAMİMİ DEĞİLSİN VE TÜM BU MESAJI OKUYANLARI YANILTIYORSUN BENCE KENDİNE BENZİN DÖKÜP YAK.
çok gördük senin gibileri. ayrıca çevremde yüzlerce çin malı motor görüyorum ve nerdeyse sorun yaşayan kimse görmedim.
arkadaşım biraz sinirlendim kusura bakma ÖZÜR DİLERİM seni rencide ettiysem ama ne yapim tutamadım kendimi.
Beni sen deyil çin malı motorlar RENCİDE ediyor
-
07 Haziran 2006, 12:09
doğrudur biraz adidir ama sende biraz dikkat et kardeş kazalar filan
-
07 Haziran 2006, 12:10
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
aman yakma. yakacağına gel motoru bana ver de boşa gitmesin
vericekmisin
-
07 Haziran 2006, 12:12
mostwanted_57 adlı üyeden alıntı
vericekmisin
Senden daha yakışıklısını mı bulucam kardeş. Veriyim bari
-
07 Haziran 2006, 12:12
usta bence sakin ol sen bursaya gel bi ara biz sana bira ısmarlayalım buz gibi manzaralı bi yerde içelim güzelleşelim en iyisi yakma motoru...
-
07 Haziran 2006, 12:18
Hocam kışın yakta hiç olmazsa evde ısınırsın yakıt problemin hallolur.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
07 Haziran 2006, 12:23
Motoru Dostdark gecesinde yakıcam. 10 Haziran da kamp ateşi olur üstünden atlarız. Apaçi oluruz. Haydeeeeeee evlere şenlik
-
07 Haziran 2006, 12:25
Nediiim Gülmekten Yerlere Yattım FLY. Herzaman UCUZ MAL EN PAHALI MAL derler büyüklerimiz...
[COLOR="Red"][B]Basın, hiçbir sebeple baskı ve nüfuza tabi tutulamaz.[/B][/COLOR]
[B][COLOR="Black"]M.KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/B]
-
07 Haziran 2006, 12:31
Hondanın kırılan gösterge paneline 500 ytl istiyorlar.Bu mudur kalite ? Çin malı dediğiniz motordan kullanıyorum bildiğimiz motor işte 150 cc daha ne olacakki senelerdir kanuni çin malı satıyor kimsenin sesi çıkmıyordu 3-4 milyara çok scooter satmadımı ? piyasada rekabet için fiyatları şimdi düşürdü 1500 ytl lik motor daha ne yapsın arkadaşlar sizi anlayamıyorum cidden gidin o zaman bmw 1200 nebileyim 1000 lik honda falan alın 22 milyara o da sizi memnun etsin ;)
-
07 Haziran 2006, 12:31
Sence kawasaki kalitesiz yani.
Anladım teşekkür ederim.
Başka sorum yok..
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
-
07 Haziran 2006, 12:32
Arkadaşım kusura bakma ama mantıksız bir şikayette bulunmuşsun. Madem BMW, Harley gibi motorlara sahip olabilecek gücün var neden Çin malı bir motor alıyorsun ki? Al bir Vespa bütün sorunların çözülsün hem şehir içinde her işini görür hem de 10 sene hiç masraf yapmadan kullanırsın... Ayrıca çok da az benzin yakar. Ben de 2 yıldır ucuz motor kullanıyorum Önce Ramzeyin 125 lik scooter ını şimdi de 250 lik cruiser ini kullanıyorum ciddi anlamda hiç bir sorun yaşamadım. Hatta 2 ker kaza yaptım birinde ön kople değişti ve 200 YTL ödedim. Bu mudur pahallı? Yap bakalım Harley le BMW ile ya da Japon motoruyla da görelim masrafı. Adi dediğiniz Kawasaki nin sadece sinyali 150 YTL. Saygılarımla
-
07 Haziran 2006, 12:35
mavimerdiven adlı üyeden alıntı
Arkadaşım kusura bakma ama mantıksız bir şikayette bulunmuşsun. Madem BMW, Harley gibi motorlara sahip olabilecek gücün var neden Çin malı bir motor alıyorsun ki? Al bir Vespa bütün sorunların çözülsün hem şehir içinde her işini görür hem de 10 sene hiç masraf yapmadan kullanırsın... Ayrıca çok da az benzin yakar. Ben de 2 yıldır ucuz motor kullanıyorum Önce Ramzeyin 125 lik scooter ını şimdi de 250 lik cruiser ini kullanıyorum ciddi anlamda hiç bir sorun yaşamadım. Hatta 2 ker kaza yaptım birinde ön kople değişti ve 200 YTL ödedim. Bu mudur pahallı? Yap bakalım Harley le BMW ile ya da Japon motoruyla da görelim masrafı. Adi dediğiniz Kawasaki nin sadece sinyali 150 YTL. Saygılarımla
seni tebrik ederim aynı fikirdeyim
-
07 Haziran 2006, 12:35
başlıkta gülmeye başladım okuyunca koptum zaten
yannız yannış bişey yazmısın ki ;
"Yıllarca BMW BSA HARLEY ve biraz da kalitesiz deneyim diye KAWASAKI kullandım" yerine; "yıllarca BMW BSA HARLEY kullandım daha sonra daha kaliteli diye KAWASAKI ye geçtim" diycektin herhalde. orda bir yanlışlık olmuş sanırım elin sürçmüş
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler