Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Polisimizi seviyoruz eyvallah ama bu kadar da olmaz!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2015
    Arkadaşlar merhaba,

    Daha az önce başımdan geçen olayı taze taze aktarıcam buraya.

    Bir otelde hem resepsiyona bakıyorum hemde muhasabeciliğini yapıyorum aktif olarak. Bugün saat 20:20 civarlarında iki polis geldi, bir emekli başkomiserin sokakta kaldığını misafir edip edemeyeceğimizi sordu, bende bunun mümkün olmadığını ama ücret girişi gözükmesi açısından çok cüzi bir miktara sırf polis diye yardımcı olmak istedim. Kabul etmedi polis olduğu için bedava kalma gibi bir hakkı kendin de görmüş olacakki atar gider yapıp patronun numarasını istedi. Veremeyeceğimi söyleyip burayı terketmelerini söyledim, "tamam ya dediğin ücretten ver bari aslanım" dedi.

    Kusura bakma o tren kaçtı aslanda sensin kaplanda diyip tekrar terketmesini söyledim. Kimliğini ver gbt'ne bakıcam deyince benim kayış attı, sen kimsin benim gbt'me bakıcaksın benim gbt hergün gidiyor polise(her akşam çalışanların ve konaklayanların kayıtları gidiyor), sokakta yürümüyorum bişey yapmıyorum hayırdır sen kendini nerde sanıyosun? baltayı taşa vurmadan basın gidin şurdan eşkiya gibi haraç mı kesiyosunuz dedim. Sonra benim kapının önünde duran motoru görüp plaka sorgulaması yaptı kendince, ehliyetini ver dedi. Evet park halindeki motosikletten ehliyet isteyecek bir insanla karşı karşıya olduğumu fark ettim. Ehliyetide vermeyince bütün trafik polislerine plakanı dağıtıcam her gördükleri yerde çevirecekler, hergün de gelip kapının önünde sigara içerken gbt'ne bakıcam dedi sonra bu insan müsvettesi. Diğer yanında ki polis çok efendi çok kibar bir arkadaştı beni sakinleştirmeye çalışıp sen ona bakma diyerek "adam gibi" durumu anlattı, verdim odayı başkomisere ücret almadım.

    Bakın bu gerizekalı hergün buraya gelip benim gbt'me bakacağını falan sanıyor, lahmacuncu sanıyor burayı. Adama bilezik gibi geçirirler farkında değil, buranın polisleri değildiler galiba çünkü bütün polisleri tanıyorum ben hergün yemek, çay kahve ikram ederim polislere. Özür falan diledi ama bu iş burda kapanmaz onuda çok iyi biliyor. Türkiyede görevini en çok kötüye kullananlar malesef polisler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    06 Eylül 2014
    Şehir
    kayseri
    Motosikleti
    lifan tay 100 - 2012 / emisol 2014 / artık yok :)
    kimliğini isteyip şikayet etseydiniz keşke. hatta kamera kaydınız varsa daha güzel olurdu. böyle böyle azalacaklar.

  3. #3

    Üyelik
    14 Mart 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Xj6
    Hocam meslektaşız, sende biliyorsun hergün neleri geliyor. Kapının önüne araç çekilmesi yasak adam ben polisim diyip çekiyor babanın yeri değil başbakan olsanda kapının önünü kapatamazsın polissin diye herşeye hakkın yok diyip gönderiyouz arkalarına baka baka gidiyorlar, ki onlarda biliyorki biz haklıyız. Polise acımıcaksın hocam özellikle böyle yapana ben olsan odayıda vermezdim oda fiyatını yüksek tutardım.

  4. #4
    linkinpark20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2013
    Şehir
    bursa
    Motosikleti
    Yamaha XJ6
    eslek itibariyle polislerle fazla muhatap oldugumdan soyleyebilirim ki zaten samimi oldugum belli bir grup var, hepsi 10 numara insanlar. Bize nasilsalar vatandasa da oyleler. Islerini iyi yapmayanlarla zaten samimiyet kurmuyorum. Tutukluyu cezaevine emniyetin araci olmadigindan parasini cebinden verip tuttugu taksi ile gotururken tutuklunun yakinlari tarafindan yaralanip hayati tehlike geciren ve tutukluyu bu sekilde kaciran bir polis taniyorum mesela. Ya da seker hastasi oldugunu soyleyen ve durmadan ariza cikaran supheliyi kendi imkanlariyla hastaneye goturen ve insulin ignesi yaptiran bir polis de taniyorum. Seridime girerek bana kaza yaptiran ve olay yerinden kacan aracin goruntulerini almak icin kamera goruntusunu almak icin gereken programi bilmedigimden bir telefonumla 40 km oteden gelen polis arkadasim var. Gorevi sadece supheliye goz kulak olmak oldugu halde buromuza geldiginde butun dosyalama islerini yapan, yogunlukta ifadeden islerimiz geciktiginde bizden sistemden avukat cagirmayi ogrenen ve burodaki internet hatti asiri dandik oldugundan dosyalarla iki kat asagi inip baronun internetinden avukat cagiran polis abim de oldu.
    Dersen ki hepsi boyle mi, dedigim gibi tanidiklarimdan sadece isini iyi yapan ve karakteri duzgun belli bir kisimla samimiyet kuruyorum. Senin bahsettigin karakterde birisiyle karsilasirsam yanima oturtmam. Ama dairede isi olan sevdigim polislere daima 5 10 dakikami ayirip cay soyler sohbet ederim. Hatta suan aklima getirdin mesaj atip bi hatirlarini sorayim☺

  5. #5
    Hondolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2015
    İkinizde aynı kafadanmışsınız, birlikte bir çay için bence

  6. #6
    Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2013
    Şehir
    Kusadasi
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Suzuki Vanvan
    Ben sevmiyom polisimizi.
    Iron&Road, Salih_T ve WhiteRose bunu beğendiler.

  7. #7
    Machair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2014
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Honda VFR 800X 2018
    Bana denk gelenler hep avantacı, sarhoş, yağcı ya da yalaka. Şehit düşenlere her ne kadar üzülsem de içi boşaltılmış topluma zarar bir kurum.
    VESPERA bunu beğendi.
    CRF 250L 11000 Km, GW 250 12000 Km, XT 660Z 39000 Km, VFR 800X 6000 km

  8. #8

    Üyelik
    17 Temmuz 2015
    Şehir
    Gaziantep
    Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    hocam evet artist çok ama her meslekte böyle oluyor malesef. sonuçta odayı bedava vermişsiniz demekki istenince bedava verilebiliyormuş
    Maslak bunu beğendi.

  9. #9
    ARçİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mart 2012
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    yamaha crypton/Honda cbf150
    Konuşurken güvenlik kamera kayıtları varsa şikayet et şeref engelliyi. iyi yapıp sepetlemişsin.

  10. #10
    Fatiiiik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Mondial Rx3i Evo 2016
    Lokantada çalışıyordum Eyüp'te, iftara 2 yunus polis geldi yemeklerini yediler az muhabbet ettim, ehliyeti ve plakayı çıkarmak içinde randevu günü kovalıyodum, polislerden biri bizim yemeğe kıyak geç senin randevunu ve plaka gecikme cezanı görmeyeyim dedi.bende abi 18 yaşındayım ben, 3 aydır köpek gibi günde 17 saat çalışıp tırnagımla kazarak motosiklet aldım ehliyet dosyamı aldım 200 lira için harama mı el sürelim demiştim, sonra cay verdim gittiler :D olay bu yaz oldu, ertesi günde sivil geldiler ikisinde de ninja 300 siyah, birinde plaka yok digeri katlamış.memlekete bak dedim içimden.

  11. #11
    keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Benimde işim gereği bütün gün köprüde trafik ve asayiş polisleriyle muhataplığım oluyor ama içlerinde iyi kişilikte olanları var diye polisi sevmemi gerektirmez. Ben onların sadece kişiliğinden dolayı seviyorum onun dışında hepsi lanet olasıca aynasızdır benim için.

  12. #12

    Üyelik
    01 Eylül 2014
    Şehir
    ankara / washington dc
    Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    sevmiyossssss

  13. #13
    evilded - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mayıs 2013
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Delight
    Bakkal sanmış belli ki...

  14. #14
    YouSuffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2014
    Şehir
    Büyükçekmece / ISTANBUL
    Motosikleti
    XJ6N
    Gram sevmem, zaten askeri kimlik taşıyanlarıda onlar sevmez. İyi olanada kötü olanada sogukkanlı ve ciddi davranırım ben çevirmelerde vs.

  15. #15

    Üyelik
    05 Haziran 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    Polisi sevmek? Niye ki?

  16. #16

    Üyelik
    17 Temmuz 2015
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125ESD
    Ney, polis mi baov uğğ

  17. #17
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    06 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul / Silivri
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Yemek buldun ye, polis gördün kaç.

  18. #18
    A.Volkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2014
    Motosikleti
    2016 HONDA CBF 150
    O kadar tartışmaya rağmen odayı verdiniz mi?
    Euzü billahi mine'ş-Şeytani'r-racîm Bismillahirrahmanirrahim

  19. #19

    Üyelik
    17 Aralık 2012
    Şehir
    Ankara
    İyi polis-kötü polis tiyatrosunu güzel oynamışlar. Hem istediklerini alıp hem karşıdakine kendini kötü hissettirmişler. İşlerinde gayet başarılı polislermiş.

  20. #20
    sandıkçı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Aralık 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    SYM Joymax
    Çoğu malesef kendine bir kişilik edinmemiş devletin verdiği kimliğin arkasında yaşayan türkçeyi ya şiveli yada düzgün konuşamayan değişik insanlar.Düzgün olanları var tanıdıklarımın hepsi öğretmenlikten atanamamaktan geçme.Muhattap olmaman ciddi olup ölçmen lazım.Çok var içlerinde..


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)