Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Öneri

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    19 Eylül 2015
    Arkadaşlar, abiler öncelikle burada yeniyim bir kusurum olursa affedin.Geleyim konuya, bildiğiniz üzere yeni yasayla beraber 16 yaşını dolduran vatandaşlar A1 sınıfı ehliyeti alabiliyorlar.Bende seneye allah nasip ederse 16 yaşımı dolduracağım.Sizden ricam yeni başlamak için, orta sınıf bütçeli, 125cc motosiklet önermeniz.Şimdiden teşekkür ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Eylül 2015
    Motosikleti
    Henüz yok. Olunca, ucuz bir Çinli olacak...
    Bu işin doğrusu senin internette ve piyasada uzun uzun araştırıp bütçene, zevkine ve keyfine uygun birtakım (diyelim üç-beş) markalar/modeller belirlemen ve anlayanların kıyaslama/tercih yapması için bunları ortaya koymandır. Yoksa karşına 20-30 değişik öneri gelir, başladığın yerde kalırsın. Yok ben ille de bu şekilde yapmak istiyorum diyorsan o zaman forumu iyice bir oku, orada aynı havayı terennüm eden onlarca istek bulacaksın, bak bakalım onlar nasıl sonuçlanmış.

  3. #3
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Ağustos 2015
    Seneye daha ehliyet almaya hak kazanacaksın, takriben 3 aydada ehliyet alsan nerden baksan "bir ihtimal" 1.5 sene sonra alacağın bir motorun başlığını açmak bence saçmalık ve konu kirliliği. Otur hele yeğenim bir soluklan.
    A.Türker ve yüksel66 bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    16 Eylül 2015
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    YBR 125
    bende senin gibiyim ve motor alcam discover 125 st al bence çünkü tüm özelliklerine uyuyor ama yinede beğenmedim dersen başka bir motor al ama motorun gücünün ağırlığına oranı 0,1 i geçmicek


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)