Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

250CC Chopper Önerisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Ağustos 2015
    Herkese meraba 5-6 yıldır araç kullanıyorum ama hem trafik dolayısıyla hemde chopper a uyanan ilgim dolayısıyla motora geçiş yapmayı düşünüyorum.Bundan öncesinde hiç motor tecrübem yok birkaç haftadır araştırma yapıyorum çok modelle karşılaştım Falcon Freedom 250, Kuba, Regal Raptor vesaire...
    Aynı zamanda galeri işi yapıyorum düşündüm ki işi bilenlerden, motor kullananlardan bilgi alarak çok daha doğru bi tercih yapabilirim.
    Motordan çok aşırı bir hız beklentim yok ama olmazsa olmaz dediğim bazı şeyler var en başta görünüş olarak endamlı olmasını istiyorum yani olabildiğince geniş bir chopper ve tabiki vazgeçilmez olmaz egzoz sesi etrafı rahatsız edecek kadar çok bağırmadan tok bir ses olmalı.
    Yaptığım araştırmalarda ilk motor olacağı için 250cc nin en sağlıklı olacağı kanısındayım.Bütçem şuan için 10 bine kadar tabiki nekadar uygun olursa okadar iyi.Ayrıca yakıt tüketimide uygun olmalı.
    Anlatabildiğim kadarıyla bukadar şimdiden teşekkür ediyorum umarım doğru bi karar varırım.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Simdi arkadasim bunlarin hepsini bir kenara 2. plana aliyor isin en kolay kismi..Simdi tepeden tirnaga full koruma ekipmanlarini arastirip alabildiginin en iyisini almaya calisoyorsun, sonra ehliyet yoksa yaziliyorsun sonra egitim ayarliyip gidiyorsun orada ustune oturdugun motorun tepkileri aldigin zevk vb durumuna gore motor aramaya basliyorsun.. Aksi takdirde hayatinla kumar oynar apacilige adim atarsin..

  3. #3
    ataykaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2015
    yamaha XVS 250 Drag Star temizini bulursan al. 10 yaşında bile olsa bahsettiğin motorlardan daha iyi motor.

  4. #4

    Üyelik
    04 Aralık 2014
    Şehir
    Kocaeli/Gebze
    Motosikleti
    NC 700 X
    Darkcty2000 ekipman demiş eğitim demiş, iyi demiş ona kulak ver. Ehliyetini al gel sonra sana Gv 250 tavsiye edelim. Ses harici aradıklarının hepsi Hyosung Gv 250 de var. Şimdilik servis ve yedek parça sorunu var. Ben şu ana kadar servis ve yedek parça sorunu yaşamadım ama distrubütör değişti.

  5. #5

    Üyelik
    25 Ağustos 2015
    Yorumlar için teşekkür ederim
    Ekipman için ayırdığım 1.5-2bin tl var her şeyden önce full face güzel bi kask almayı düşünüyorum.Onun dışında eldiven, dizlik vesaire...
    Şu konuda anlaşalım ki ne kadar keyifli de olsa motorda kaporta sensin ve kimse canını pazarda bulmadı.Keyiften önce güvenliğin geldiğinin farkındayım buna yönelik yorumlar içinde saolun tekrardan zaten tam olarak kendime güvenmeden trafiğe çıkmayı düşünmüyorum alıcağım motorla boş köy yollarında uzun süre alıştırma yapacağım
    Tek soru işareti motor seçimi kaldı onun içinde yardımlarınızı bekliyorum
    Ayrıca egzoz sesi için sonradan bir müdahele mümkünmüdür motorun orijinal egzoz görüntüsünü bozmadan?


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)