Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Ehliyetsiz Ve Evrak Eksiği Ola Sürücüler Ortalığı Karıştırdı..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2017
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerince motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada trafik tescili olmayan bir motosiklet sürücüsü polisten kaçarken, motosikletinin trafik tescili ve plakası olmayan ehliyetsiz bir başka sürücü ise ekiplere güçlük çıkardı.




    İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince motosikletlere yönelik yapılan uygulamada bazı motosiklet sürücülerinin ne kadar umursamaz olduğu gerçeği bir kez daha gözler önüne serildi.

    Motosikletinin trafik tescili yok diye kaçtı

    Sabah saatlerinde Memur-Sen konutları yolunda yapılan uygulamada polis ekiplerini gören bir motosiklet sürücüsü motosikletini bırakarak kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin peşine takıldığı şahıs bir apartmanın 4.katında yakalandı. Ekiplerce yapılan kontrolde motosikletin trafik tescilinin bulunmadığı ortaya çıktı. Şahsa ceza kesilerek motosikleti bağlandı.



    Ehliyetsiz sürücü, polise güçlük çıkardı

    Bir diğer olay ise yine trafik ekiplerince Şaguç Köprüsü üzerinde motosikletlere yönelik yapılan uygulamada yaşandı. Ekipler plakası olmayan bir motosikleti durdurdu. Talip Ferda Ö. idaresindeki motosikletin sürücü ekiplere zorluk çıkardı. Yapılan kontrollerde motosikletin trafik tescilinin bulunmadığı ve sürücünün de ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı.



    Hem suçlu olan hem de ekiplerin işini zorlaştıran şahıs, motosikletini vermek istemeyerek karakola gitmemekte diretince devreye asayiş ekipleri girdi.




    Polis ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı şahıs, olay yerine gelen asayiş ekiplerince ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü..
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2016
    Motosikleti
    ......
    Sabah kahvaltıda fazla yürek yememek lazım....

  3. #3
    yamtareroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Mart 2018
    Şehir
    Aydın
    Motosikleti
    Satıldı :(
    Hepsini toplasınlar bunların, zerre acımıyorum.. Adam gidiyor milletin aracına, çoluğuna çocuğuna çarpıyor, ya da geçerken çiziyor geçiyor.. kask yok, sigorta yok, ehliyet yok, ruhsat yok o yok bu yok.. Polis çağırıyorsun adamın elle tutulur tek yanı yok serseri mayın gibi geziyor sırıta sırıta. Sigorta vs. uğraştığına mı yanarsın yoksa aracının değerinin düştüğüne mi yanarsın..
    birbilent bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)