tabelacıda yazdırdığım yazılar çok kolay sökülüyordu bende kendimce bir teknik gelişt

Bu yazıyı kaç defa eksoz korumasının üzerine yapıştırma yaptım 3-4 gün içinde kendiliğinden sökülüp düşüyordu sebebi yazının ince olması eksozun sıcak olması artçının ayağının bazen değmesi vs.vs. sonra düşündüm boya ile nasıl yapabilirim, ve yaptım
4kmbgq.jpg
[/url][/IMG]

Önce bu yazıyı tabelacıda yazdırdım sonra yazının içini çıkardım eksoz korumasına yapıştırdım ve fırça ile beyaz görünen yerleri iyice boyadım ve boya kurumadan gördüğünüz kırmızı yapışkanı sötküm böylece beyaz görünen yerler boya ile yazılmış oldu
zVRrA4.jpg
[/url][/IMG]

Ve sonuç

Güzel ama kirlenebilir, sıcaktan eriyebilir, zamanla silinebilir.. Eğer tekrar çıkarsa şöyle yapmayı denemelisin bence; aynı yazı, neşterle yine beyaz kısımlarını çıkar, çıkartmanın boyutlarından biraz daha küçük olarak gazetenin ortasında boşluk kes, yazıyı ortala ve gazeteye yapıştır, bunuda egzoza yapıştır. 600 derece ısıya dayanıklı sprey boya ile boya.. Yarım saat bekle, tekrar geç üzerinden.. kaldırdığında çok daha sağlam ve kalıcı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar