kötürüm olmak

kötürüm olmak

yuvarlanıyorsun yuvarlanıyorsun yuvarlanıyorsun
biliyorsun.
biliyorsun omuriliğini kırdığını.
ve bir pelte gibi
kalıyorsun asfaltın üzerinde.
gözlerin gökyüzünde.
bir kaskın içerisinden
üzerine yağan
yağmura bakıyorsun.
biliyorsun hemen ardından
hızla gelen araçları.
seni şimdi ezecekler!
ve boşver diyorsun
şu anda
hiçbir şeyin önemi yok.
ve yağmuru izlemeye devam ediyorsun.

10.11.2014

31 Ekim Dilovası Tavşanlı mevkii Esaş petrolün hemen yanı. kaza nedeni, dilovasından gebze yönüne gidişte yokuşta en sağ şeritte giden ağır yüklü araçların yolda oluşturduğu kamburlar, virajda en sağda birinci şeritten ikinci şeride geçerken.

Neyse, ben gayet iyiyim. Hayata paraplejik olarak devam ediyorum. Şu anda da yine mutluyum. Ben kendimi bildim bileli, elimdekiyle yetinmiş birisiyim.

Abi naptın sen içimi parçaladın resmen, yok mu bir tedavi yöntemi falan, çok geçmiş olsun

3-4 dk'dır yazıp yazıp siliyorum sanırım tek diyebileceğim şuan için geçmiş olsun.Şükürki hayattasınız.

Mutluysan senden daha güzeli yoktur abi.
Geri kalan her şey için master card :)

bunun tedavisi yok. dileklerin için teşekkür ederim. dediğim gibi, üzülmeniz için yazmadım. hatırlamanız için yazdım. kullanmayın demiyorum. şu anda düzelsem ben yine kullanırdım. sadece kullanmadan önce motora binerken aklınızın bir köşesinde bulunsun diye yazdım.

selamlar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bellik, sırtlık gibi korumaları kullanıyormuydunuz tam olarak hangi bölgeden hasar gördü sinirler ?

"3-4 dk'dır yazıp yazıp siliyorum sanırım tek diyebileceğim şuan için geçmiş olsun.Şükürki hayattasınız."

Çok şükür;)

"Mutluysan senden daha güzeli yoktur abi.
Geri kalan her şey için master card "

çok şükür. mutluyum. teşekkür ederim. bu arada ben zengin birisiyim. ancak bunun parayla bir alakası yok. başka bir zenginlikten bahsediyorum. aksi takdirde mastercard firmasının sahibi olsan da paran kurtaramazdı seni.

"Bellik, sırtlık gibi korumaları kullanıyormuydunuz tam olarak hangi bölgeden hasar gördü sinirler ?"

korumalarım mevcuttu. özel bir sırtlık yoktu, ceketimin koruyucusu vardı. T9-T10 bölgesinden. ilginize teşekkür ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Boğazım düğümlendi,kader demekten başka bir şey gelmiyor insanın icinden ve niye bu kadar acımasız olduğunu bile sorgulayamıyoruz inancımız gereği."kader".
bu arada sizin edebi yeteneğiniz muhakkak değerlendirilmeli.

Çok geçmiş olsun.
İnşallah hayatınızın geri kalanında birdaha böyle kötü bir durumla karşılaşmazsınız.

OFFFF..... Çok geçmiş olsun. O Dilovasında ben de bir kaza geçirdim. Yağ tankeri devrilmişti yağa girdim motorla. Allah yüzümüze baktı ucuz atlattık. Ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm sevgiler saygılar.

------

Kim ne derse desin, bu motor şans işi. Oğluma da şimdi ısrarla onu anlatmaya çalışıyorum. Herkes benim gibi şanslı olamaz sakın bana benzemeye çalışma diye. Ona bişey olacak diye aklım çıkıyor.

Çok geçmiş olsun
Bu gün rüyamda aynı şeyleri gördüm hissettim.Hayırdır inşaALLAH.

Dostum cok gecmis olsun. Okudugumda umarım kendi basina gelen bir olayı anlatmıyordum dedim.. Olayın icindesiniz daha iyi bilirsiniz ama rehabilitasyon ile uzun vadede inanılmaz seyler yapılabiliyor.Gectigimiz sene wakeboard kazası geciren bir sprocu boynundan asagisini hissedemeyecek sekilde sakatlanmıstı. Su anda rehabilitasyona devam ediyor ve kucuk kucuk hareketlere basladi. Bunu yazarken bile acaba yazmasammi diye dusunmedim degil ama durumu anlayan kendi ile barisik birisin anladıgım kadarıyla. Tekrardan cok gecmis olsun en kısa zamanda iyilesmen dilegiyle.

Çok geçmiş olsun :( Alternatif araştırmalar glisin yüklemelerinin sinir hasarlarını onardığına dair bir şeyler okudum. Bir araştırın isterseniz.

Ah abicim ah olacak la öleceğin onune gecilmez derler ama keske o montu aldiginda kampci matindan gayri ince sungerimsi korumayi atip en ce belgeli soft koruma taksaydin keske...cok gecmis olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar