işe gidip geri getirmez herhalde https://www.youtube.com/watch?v=JMNg8XgsdfM çok yakıyor hayvan oğlu hayvan
drift şehir içi 3.5 litreden aşağı yakmaz tahminim
Dostum ismini bilmediğim için hitap edemiyorum kusura bakma, videonu izledim fakat oturuş pozisyonunu doğru bulmadım, bütün vücudunun ağırlığını kollarına vermişsin ve bileklerin çok ağrı yapar. Belki çekim için bu şekilde davrandın bilemiyorum ama 200 km sürate çıktığında bile dik oturuyorsan maazallah sıkıntıya düşebilirsin.
tespitin hem doğru hem yanlış aslında sırtımda çanta olduğundan yatmam çok anlam ifade etmeyecek depoda stomgrip (büyük konfor halen bilmeyen dalga geçenler var moto gp de bile kullanılıyor ) olduğundan aslında kendimi belden kaldırıp kısmen dik duruyorum (600 rr araştırdığım kadarıyla oturuş pozisyonu en konforlu olan racing ) kollarım gergin olmasına rağmen bilek ve dirseklerimde baskı yok ,zaten dik pozisyonda anca bu hız yapılıyor (motoruda çok zorlamak istemiyorum ayrıca 1150 km deyim )ve rüzgar kafama tam oturan kaskımı bile altan çıkarmak istiyor sanki , pazar sabahı kimse yoktu inceden bi yardırdım bu pizosyonda çıkılacak maksimum hız tünel içinde 210 olur herhalde dışarıda ekstra rüzgardan biraz daha azalır tahminim
Bende Stompgrip kullanıyorum, hem kendim için hem de artçı için gayet başarılı. Milletin ne dedigine takilmamak lazim. Ayrıca sirtinda canta olduğu zamanlarda cok fazla sürat yapmak doğru değil, yada çantayı çok sıkı bir şekilde sırtına kilitlemen gerekir. Vücudundan bir parça gibi, bir diğer detay motoru zorlasanda zorlamasanda 200 km ye çıkmadan kapanman lazim motosiklete, o süratte dik oturmak bütün konsantrasyonu kaybetmene ve rüzgardan olumsuz etkilenmene sebebiyet verir. Mümkünse depoya yatmaya özen göster sürüş dinamiği ve sürüş güvenliği için oldukça elzem. Son olarak kapanmadığın sürece dik oturduğunda ağırlığı dizlerin ile kontrol etmen neredeyse imkansız, o yüzden kollarını gergin tuttuğun sürece o bilekler ağrıyacak başka yolu yokSon olarak dirseklerinin gergin olması ve ağırlığın bileklerde olması gidonun kendini düzeltmesi konusunda negatif bir tutuş, gidon amortisöründe yok, o yüzden yüksek süratlerde oldukça risk taşımakta. Söylediklerim naçizane bilgiler.