Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Peugeot Django Scooter

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    01 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special, Peugeot Django 150 Sport
    Almayı düşünenler için detaylı inceleme videosu yayınlanan, retro görünümlü scooter.

    link: https://youtu.be/7zfY1AEFky8



    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    03 Mayıs 2018
    Herkese selamlar,
    Peugeot django motoru ilk olarak bir arkadaşımdan duymuştum. Daha sonra internette kapsamlı bir araştırma yaptım. Sadece fotoğraflarını görmeme rağmen çok hoşuma gitmişti motor ve yakından görmeye karar verdim. Maslaktaki peugeot bayisine giderek motoru yakından inceledim. Açıkçası motorun fotoğraflarda çok küçük göründüğünü farkettim ve çok şaşırdım. Arkadaşlar bu motor pizza taşıyan emekçi arkadaşlarımızın kullandığı motorlar gibi küçük değil, bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Daha sonra yine yaptığım araştırmada 2017 modellerin 125cc ve enjeksiyonlu olduğunu öğrendim.(2016 ve öncesi karbüratörlü ve 150cc) Bu durum iki model arasında yakıt olarak 100km'de 1 litre civarında fark yaratıyor ve bakım süreleri olarak ta 2017 modelin daha uzun aralıklarla bakım dönemi yaşamasını sağlıyor. Dolayısıyla motorun 125cc olan 2017 modeline karar verdim. Renk olarak motora çok yakıştırdığım (zevkler renkler tartışılmaz) turuncu-beyaz olanını seçtim. Ülkemizin piyasa durumundan kaynaklı olarak elbette bu motorun da her motor gibi pahalı olduğunu düşünüyorum. Ancak dediğim gibi mevcut piyasa şartlarında uygun fiyatlı motor yok gibi görünüyor. Henüz bu modelden haberi olmayan çok fazla scooter kullanıcısı olduğunu görüyorum. Ülkemiz yollarında yakın gelecekte daha çok django olacağını öngörmek çokta zor değil. Tabi ki bu fiyat aralığında bir çok farklı marka ve model de düşünülebilir. Ancak şahsen fabrikasyon duran hiç bir şeyden hoşlanmadığım için bu el yapımı gibi duran django'yu tercih ettim. Yakından görmeyen arkadaşlar varsa muhakkak incelemelerini ve kullanmalarını öneririm. Son derece konforlu ve tatlı bir motor

    Tekeriniz düz bassın
    birbilent bunu beğendi.

  3. #43

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    django yu almadan yazıldıysa kusura bakmayın yazılmadıysa bilgi olarak dursun hikayesini yazıyım django pegeoutnun 1954 yılında ürettiği S55 model nolu scooterının vintage retrosudur.. yani vespa ile falan bir ilgisi yoktur..

    50c.c modelinde motor neden karbüratörlü diye soranlara onuda diyim vintage retro üretildiği için motorun orjinal S55 versiyonunda ayak marşı var bundada koymak istemişler geçmişe gönderme yapmak için enjeksiyonlu sistemde o olmıycağı için karbüratörlü motor kullanmışlar.. 50c.c de kullanılan motorda sym motorudur yüksek ihtimal qmb137 kodlu motordur..

  4. #44
    fedos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Temmuz 2005
    Şehir
    istanbul
    Merhaba arkadaşlar. Uzun yıllar sonra yine motor aşkım depreşti 🙂 Niyetim, peugeot django 150 almak. Kullanan arkadaşlarımdan olumlu olumsuz geri bildirim alırsak sevinirim.
    KALDERA bunu beğendi.

  5. #45

    Üyelik
    01 Ekim 2016
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Lambretta V200 Special, Peugeot Django 150 Sport
    üstte videosunu paylaştım.. 50k km de motoru kranktan üst kapağa kadar sıfırlanmış kazasız, çiziksiz 2016 150cc motorum lambretta aldığım için satılık..


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)