Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Keçiören'de Yaşamak. YARDIM LÜTFEN..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21

    Üyelik
    05 Şubat 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Ninaj 250SL
    Hocam trafiği olmasın, Etrafımdaki insanların ortalaması "nispeten" daha görgülü(burası tartışılır. Selam vermezler ama bulaşan da olmaz genelde) olsun diyorsan Eryaman taraflarına da bir göz at. Metro/otobüs güzergahlarını gözden geçir.

    Batıkent'de olabilir. Zaten arabaya bindikten sonra Çevreyolu/otobahn'a çıktıktan sonra trafik olmadığı için çok daha hızlı yol alırsın. Ankarada mesafe değil trafik işkencesi yolu uzatır ve ya kısaltır.

    http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx
    arnold bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Abicim adam cubuk yakini diyor siz eryaman batikent diyorsunuz, nezih temiz yer olsun yakin olsun diyorsa Aydinlikevler, Turkis Bloklari ki 30 yil yasadim memur semtidir, yada Subayevleri..
    hakanens ve arnold bunu beğendiler.

  3. #23
    hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    CB125E
    Hava alanı yoluna yakın oluyor Aydınlıkevler ve subayevleri ama çubuğa mesafe olarak biraz uzak kalıyorlar tabi. Ben Aydınlıkevler tarafında doğdum büyüdüm ve sonra Hasköy e geçtim. Hasköy de geçen yıllarım boşa geçmiş diyorum. Hasköy biraz daha oyakın sayılır çubuk istikametine ama hiç tavsiye etmem. Ulaşım kısıtlı otobüs az. Sonrasında Aktepe tarafına geçtim yani bu bahsettiğim kuzey kent toki konutlarına çok yakınım. Burada oniki senedir ikamet ediyorum bir sıkıntı yaşamadım kimseyle çok şükür. Aktepe içerde kaldığı için hava alanı yoluna biraz uzak kalıyor ama istikamet olarak çubuğa biraz daha yakın. Havaalanı yoluna geçmen kolay olur. Otobüsü çok. Sıkıntı yok ama buraya nereden gidersen git hertarafı yokuş. Adı üstünde Aktepe Keçiörenin heryeri tepelik, iniş çıkışlı adlarından da bilinmek üzere Ufuktepe, Aktepe, Yeşiltepe, esertepe, Tepebaşı gibi yerler.
    arnold bunu beğendi.

  4. #24
    mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mts 950
    Ankara'da oturmak için Çayyolu/Ümitköy tarafı, Çiğdem Mahallesi, belki Yüzüncüyıl ve Yıldız/Ayrancı/Oran tarafları nispeten güzel yerlerdir, bütçeniz elverirse buralara bakın derim.

    Ankara Üniversitesi'nin çok kampüsü var bu arada hangisi acaba? Çubuk yakını arama kriteri olmasın bence, o taraflar en azından benim oturmayı tercih edeceğim yerler değil. Belki Altınpark çevresinde filan güzel yerler bulunabilir.
    arnold bunu beğendi.

  5. #25
    infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Aralık 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Versys
    Kaç tl ye kadar kira verebilirsin önemli olan bu

  6. #26
    arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2008
    Şehir
    Çengelköy/İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    Alıntı 06serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben Çubuk'ta oturuyorum. Çubuk Ankara arası 45 km sabah 6.00 akşam 11.00 5dk bir midibüs 20dk bir EGO ile ulaşım sağlanır. Keçiörene gelince çok dağlık bir bölge tepeleri çok bana göre yaşanılacak bir yer değil. Etlik tarafı biraz daha iyi düzlük. Ankara içi dolmuş ulaşım iyidir. Tokiden ev bakarsanız daha iyidir.
    merhabalar, aslında bizde ilk başta toki diye düşündük ama hem merkeze uzaklığı, hem ulaşım sorunu hemde aldığımız duyumlara göre bent deresi yıkıldıktan sonra fuhuş işlerinin tokilere kaymış. bu sebeplerden eledik gibi.
    Alıntı metinkilic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğma büyüme Ankara'lıyım. Gerçi Ankara'dan bıktığımdan İzmir'e yerleştim. Kısaca bilgilendirme yapmak istiyorum. Keçiören; genelde muhafazakar, orta anadoludan göç almış, esnaf ağırıklı, orta ve alt gelir grubuna sahip Angaralı bıçkın yiğitlerin bol olduğu, ankara müziklerinin çok sevildiği bir ilçedir. Gayet de büyük bir ilçedir. Ulaşım konusunda merkez Kızılay baz alınarak yarım saatlik mesafededir. Dolmuşu, otobüsü boldur.
    Etlik semti, Aydınlıkevler nispeten daha tercih edilebilir semtleridir.
    Yenimahalle, Batıkent, Eryaman Keçiören'e alternatif olabilecek biraz daha yaşanabilir semtlerdendir.
    Verebileceğiniz kira miktarını bilmediğimden Bahçelievler, Emek, Dikmen, Esat, Çukuranbar tarafı daha yaşanabilir, sosyal yapısı daha iyi nezih semtlerdir. Ama kira fiyatları yüksektir. Kızılay'a çok yakınlardır.
    Ankara genel olarak düzenli bir şehirdir, memur ağırlıklı yapısı son yıllarda bozulmuş, çok göç almış, göç sonucu gelenekleri, yaşam kalitesi bozulmuş ve yozlaşmıştır. Trafiği sabah ve akşam saatlerinde çekilmez hale gelir. Kışı serttir. Yazı kısadır. Göreceli olarak yeme, içme, giyim pahalıdır.
    Bence Ankara'ya eşinizle giderek iyice gezip dolaşın, bakın, araştırın, ondan sonra tutacağınız semt ve eve karar verin.
    bilgilendirme için çok teşekkür ederim
    Alıntı hakanens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Keçiören in Aktepe ilçesinde ikamet ediyorum. Keçiören Ankara nın en kalabalık ve en büyük ilçelerinde biri ama bence güzel bir yer. İkinci olarak Çankaya geliyor. Çankaya konsolusluklar ve işyerleri bakımından zengin bir yer :D Eğlence yerlerine ayrıca şehir merkezi Kızılay a yakınlığından ötürü oldukça pahalı bir ilçe yani kira olarak uygun ev yok. Keçiören çok kapsamlı pahalıda var ucuzuda. Keçiören in bir sıkıntısı trafik. Yollarının biraz dar olması sebebiyle neredeyse günün her saati yoğun ama yine de saat 08:00 de işbaşı olan bir kişi için evden 06:45 de çıması yeterli.Tabi bu iki otobüs ile gidecek olan biri için geçerli.
    bize de aktepe taraflarını tavsiye ediyorlar. kiralar nasıldır orada? evler yeni mi? yardımcı olursanız çok makbule geçer
    Alıntı efendy06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keçiören denmesinin sebebini bilmekte fayda var. Dik olan arazi eskiden keçi otlağı olarak kullanılmış. Yok artık dedirten rampaları var. Bazı saatlerde trafik çileye dönüşüyor. Melih başgan metro götürüyor ama umudu kestim ben, götürdümü götürüyor mu emin değilim, becerip bu yüzyıl götürürse trafiğe alternatif olur.

    Aydınlık, Subayevleri tarafı hem daha nezihtir hem daha merkezi. Ulaşımı da daha rahattır.

    Çubukta yaşayan biri olarak Çubuğa taşınmanızı önermem, geri kalmış, ,insanların sokaklara tükürdüğü, yolun ortasından yürüdüğü saçma sapan bir ilçe. Koskoca ovada kurulu ama bütün yolları da yamuk yumuk nedense.

    Velhasıl, Aydınlıkevler ve Subayevleri daha mantıklı tercihler olacaktır. Yok illa Keçiören derseniz, toplu taşıması oldukça gelişmiş merkezde, ancak mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde trafik ilerleyemediğinden sizde otobüste rehin kalıyorsunuz. Melih başganın metrosu sağolsun, şantiyeye döndü yollar.
    hocam çubuk'a sık sık gitmek durumunda kalıyoruz. internetten de takip ettiğim kadarıyla suç oranı her geçen gün biraz daha artıyor. çubuk'a yerleşmek bir yana, biz ankara'ya geldikten sonra ailemizi çubuk'tan başka yere taşımak olacak önceliğimiz ama ilk önce bizim gelip bi yerleşmemiz gerek tabi. söylediğiniz semtleri de not aldım. çok teşekkür ederim.
    Alıntı hakanens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorularının cevabını kısaca şöyle sıralayım;
    1.Ankara Üniversitesine Keçiören den tek otobüs ile gidebilir. Otobüs sıkıntısı yaşamazsınız ama otobüs güzergahları ya da cadde yakınlarını tercih edebilirsiniz.
    2.Subayevleri ya da Aydınlıkevler i düşünebilirsiniz (kiralar biraz yüksek olabilir). Etlik ve İncirli den bakabilirsiniz. Belediyenin olduğu yerlerden yani şelalelerin oradan düşünebilirsiniz (kiralar yüksek olabilir).
    3.Sizler gibi bizde bir insanız. Sonuçta herkes Ankara nın yerlisi değil. Otobüsler sabah yoğun olduğundan neredeyse her sabah gerginlik yaşanıyor tabi
    4.Marketlerin istanbuldan daha uygun olduğunu düşünüyorum. Oradan buraya geldiğinizde iyiki geldik diyeceğinizi umuyorum ama hafta sonları boğaza gidelim bi göfte ekmek yiyelim diye bir alternatifiniz yok. Sadece AVM de köfte ekmek yersiniz. Ankara AVM kentidir ve yeşil alanlar da piknik keyfidir olay bu.
    5.Ankara nın İstanbuldan daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Asayiş tabiki var ama hırsızlık olayı çok yaşanıyor. Evlere siz yokken girebiliyorlar ya da arabanız kapının önünde olmuyor gibi. Ev tercihi yaparken de park yeri hususlarına ya da garaj yerlerine dikkat edin. Özellikle motorunuz varsa onu koyabilecek uygun bir yer olmasına gibi.
    6.Toki hakkında fazla bir bilgim yok ama bizim bu civarda Kuzey Kent konutları var kiraları 400-500 tl arasında oluyormuş hatta aslı varsa 350 ye bile veren oluyormuş. Sıkıntıları otopark sıkıntısı. Aracını 1.etabın oraya koyup 2.etaba yürüyebilirsin mesela. Böyle sıkıntılar olabilir ayrıca otobüs kısıtlı olacaktır.
    7.Toki ve etap konusu hakkında fazla bir bilgim yok açıkcası.
    8.Bence benim görüşüm tabi; Tokiler de öyle güvenlik falan yok ya da çevrilmiş bir duvarı falan yok. Ayrıca otopark sıkıntıları var yani Bırak motorunu koyacak uygun bir yeri, arabanı koyacak uygun bir yer bulamadağın kalabalık oluyor. Bence uygun bir binadan oataparklı falan bir daire bakman daha iyi olur gibime geliyor. Güvenlikli site olarak Batıkent e bakabilirsin ama oralarda merkeze biraz uzak ve bütcenize uygun olurmu bilmiyorum. Ayrıca aidatları yüksek olabilir.
    Keçören in sanatoryum, Ufuktepe, Esertepe ya da Bağlum semtlerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Buralar hem keçiörenin uç kısısmları yani merkeze uzak ve ulaşımı zor yerler hem de hırsızlığın yaşandığı yerler ayrıca doğancı, şahincilerin çok olduğu yerlerdir
    9.Dediğim semtlerde şöyle bir gezinin, camlara bakın ilan varmı ya da boşa zamanınızı harcamadan bir emlakçıya girin ve onun vasıtasıyla hem oraları gezmiş, görmüş olun hem de tarifinizdeki evi ve sokağı görmüş olun. Ulaşım hakkında bilgi alın. Az çok gittiğiniz yeri durumuna, konumuna göre tahmin edersiniz diye düşünüyorum. Otopark sorunu olmasın birde önemli olan bu konuda var.
    Eminim ki herşey daha güzel olacak. Başarılar size. Kimbilir belki birgün denk düşeriz
    hocam sizin mesajınız da toki seçeneğini elememizde çok etkili oldu, eksik olmayın. önümüzdeki hafta 2 günlüğüne gelip ev bakmayı planlıyoruz. bu iş netten çözülmeyecek gibi. denk düşmeyi de cidden çok isterim, hatta mutlaka görüşelim iyi dilekleriniz için de çk teşekkür ederim.
    Alıntı valadeut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altınızda ulaşım aracınız olduğu sürece çubuğa ulaşmak zor değil, toki düşünüryorsanız Aktepe toki denilen, yeni yapılan viyadük çevresinden bakarsanız iyi olur ilerde sosyal biryer olacak gibi. Bir kaç alternatif; havalanı yolu üzerinde altınpark, hasköy, çaldıran semtleri ulaşım açısından çok iyi, bir çok otobüs var. Subayevleri denilen bir yer daha var, otobüsleri çok sık olup hem keçiörene, hemde havalimanı yoluna yakın bir mevkidedir. Umarım işinize yarar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

    Yukarıda bir arkadaş daha yazmış bende teyit etmiş olayım. keçiörende sanatoryum, atapark, ufuktepe, bağlum, esertepe, ovacık semtlerini tercih etme bense pursaklarda oturuyorum, burasıda bana göre iğrenç biryer aman deyim :D
    hocam pursaklar'da ayyıldız mahallesi için çok iyi diyorlar. ayyıldız sitesinde de ev bakıyoruz. genelde göçmenler oturuyormuş diye duyduk ve pursaklar'dan kalkan her otobüs önenden geçiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? oturduğumuz alanda çok sosyal olmasak da olur. huzurlu, güvenli olsun yeter
    Alıntı codeprof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam trafiği olmasın, Etrafımdaki insanların ortalaması "nispeten" daha görgülü(burası tartışılır. Selam vermezler ama bulaşan da olmaz genelde) olsun diyorsan Eryaman taraflarına da bir göz at. Metro/otobüs güzergahlarını gözden geçir.

    Batıkent'de olabilir. Zaten arabaya bindikten sonra Çevreyolu/otobahn'a çıktıktan sonra trafik olmadığı için çok daha hızlı yol alırsın. Ankarada mesafe değil trafik işkencesi yolu uzatır ve ya kısaltır.

    http://map.ego.gov.tr:8080/ego/index.aspx
    eryaman çok uzak kalıyor hocam. zaman zaman hatun tek başına ve toplu ulaşımla gitmek durumunda kalacak. o yüzden biraz daha yakın yerler bakıyoruz açıkçası
    Alıntı Darkcity2000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abicim adam cubuk yakini diyor siz eryaman batikent diyorsunuz, nezih temiz yer olsun yakin olsun diyorsa Aydinlikevler, Turkis Bloklari ki 30 yil yasadim memur semtidir, yada Subayevleri..
    hocam özelden mesaj atıyorum. geri dönüş yaparsanız çok makbule geçer.
    Alıntı infernox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaç tl ye kadar kira verebilirsin önemli olan bu
    kira istanbul'da çok daha fazlasını veriyoruz ama ankara için 400-500 arası düşünüyoruz. şartlara göre rakam artabilir tabi ama ankara'ya yerleşmek istememizin sebeplerinden biri de daha fazla birikim yapabilmek bi yerde.

    genel olarak kafamızda bin tane soru var. mesaj yazarken bazı yerlerde kendimle çelişiyor bile olabilirim ama çok fazla parametre var düşündüğümüz. ankara'ya önceden defalarca gittim ama orada yaşamak çok bambaşka bir fikir. kaç gündür stresten helak olduk, cevapsız sorular sıkıntı yaratıyor ister istemez bünyemizde. sabrınız ve yardımlarınız için tekrar tekrar teşekkür ediyorum

  7. #27
    infernox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Aralık 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Versys
    400-500 e nezih yer keçiören de yok. 750 civarında belki. Ama pursaklarda o fiyatlara var. Birde esertepe var o fiyatlara. Merket alışveriş istanbula göre uygun olur. Bende istanbulda yaşayıp keçiörene geldim. Keçiörenden dikmene gidişte iş saatleri trafik çok yoğun olur. Fatih köprüsü sıkışır yada etlik tarafından geliyorsan gata tarafı sıkışır. İş yerine motorla 25 dakika otobüsle 1 saat 15 dakika sürüyor. Etlik ayvalı trafları nezihtir ama fiyat fazladır. Evi tutmadan mutlaka motoru koyacağın güvenli biryerin olduğundan emin ol yoksa tutma.

    Pursaklar şehirden uzak daha sakin yerlerdir. Yüzde 90 mutaassıp ailele oturur.
    Subayevleri filan da iyidir.

  8. #28

    Üyelik
    09 Eylül 2014
    Şehir
    ankara
    Cubuk eryaman batikent tarafindan uzak duser ama otobanlar ve cevre yollari sayesinde en az 120 stabil gidebilirsiniz. Polis amacalara soylemeyin ama 150 bile stabil gidilebiliyo cevre yolunda yani istanbul gibi trafikte bekleme derdi olmaz hergun gitmicekseniz cubuga

  9. #29
    valadeut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Alıntı arnold adlı üyeden alıntı Mesajı göster


    hocam pursaklar'da ayyıldız mahallesi için çok iyi diyorlar. ayyıldız sitesinde de ev bakıyoruz. genelde göçmenler oturuyormuş diye duyduk ve pursaklar'dan kalkan her otobüs önenden geçiyormuş. siz ne düşünüyorsunuz? oturduğumuz alanda çok sosyal olmasak da olur. huzurlu, güvenli olsun yeter


    Ayyıldız mahallesinden 2 otobüs geçer, ---1. otobüs kızılay bakanlıklara gider, sabahları 12 dk da bir, normal saatlerde 24 dk bir otobüs kalkar. sabahları sık kalksa bile göçmen blokları durağından binmek çok zor, genelde ayakta yolculuk edersiniz. ---2. otobüs benim oturduğum mahalleyi dolaşıp gelir saatte 1 tane kalkar ve genelde bizim mahallede dolar ve ayyıldızdan yolcu alamaz.

    2 adet dolmuş hattı vardır pik saatlerinde onlarda tıkabasa olur.

    Hangi yolla ulaşım sağlarsanız sağlayın sabahları 7:30-9:30 saatlerinde kızılay merkeze, 17 km ye yakın bir mesafeyi ayakta ve 50 dk dan önce gitme imkanı yoktur.

    Evlere gelince göçmen blokları genellikle 2+1 olup 2 oda salona bağımlıdır. Tuvalet banyo birlikte. Mutfak küçüktür. 1 balkonu vardır genelde mutfağa katarlar onuda, tahminim 60 metre kareyi geçmeyen evlerdir. Kiralar yapılı olmasına göre değişir 275 tl ye de var 350 tlye de.

    400-500 civarı göçmen bloklarında olmayıp etrafındaki binalardan tutabiliceğiniz 3+1 evler mevcuttur ve geneli büyüktür. Ayyıldız sakin bir mahalledir ben pek bir sıkıntı yaşandığını duymadım, havası temizdir. Kışı çetindir Ankarada nerede ev tutursanız tutun ısı yalıtımı yapılmış olsun ki doğalgaz az gelsin. Hele pursaklarda, ev tutacaksanız ısı yalıtımı olmayan binalar asla ve asla tutmayın, ısınma konforunu sağlamak çok zor biz donuyoruz genelde :D


    Kısacası ben pek sevmem pursakları ama siz bilirsiniz, benim önerim hasköy çeşme diye geçen yer var çubuk yolunun üstü, evlerin çoğu yeni, ulaşımda sıkıntı yok, altınparka yürüme mesafesi, kızılay merkeze 7-8 km. kiralar 500-700 civarı seyreder

  10. #30
    hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    CB125E
    Selamlar.
    Aktepe de kiralar genelde 550 liradan başlar ve 800 liraya kadar çıkar. Merkeze doğru yani belediyenin o taraflara doğru bu rakam 1000 lirayı bulur. Aktepe semt olarak güzeldir. Eski binalar vardır ama yeni bina daha fazladır. Aktepe Yeşiltepe semti ile bitişiktir. Yeşiltepeyide de Aktepe semtindenden fazla uzak kalmamak kaydıyla düşünebilirsiniz. Caddeye yakin yerler seçmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Ben Aktepe son durakta oturuyorum bu bakımdan ulaşım konusunda sıkıntım yok ama genelde motorla işe gidip geliyorum.
    Mesela geçenlerde bizim binada bir daireyi 600 liradan ev sahibi kiraya verdi. Şu an boşluk yok sanırım binamızda ama civarda kiralık daireler çok. Avantajımız son durak, pazar yeri, marketler, futbol sahası, belediye spor salonu, yüzme havuzu, okul ve çocuk parkı gibi yerlerin dibinde olmamızdır.
    Kuzeykent Toki nin Yeşiltepe camiine yakın olan yerlerini tercih edebilirsiniz belki. Burası en azından caddeye ve Aktepe semtine yakındır ama daha içlerine girmemenizi tavsiye ederim.
    Bencede buraya bi gelin şöyle canlı canlı bir görün.
    Bir garip yolcu

  11. #31
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    batıkentte harbişlere bakın derim ulaşım kolaydır suç falan da olmaz bildiğin emekli semti. kiralarda uygundur.

  12. #32
    arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2008
    Şehir
    Çengelköy/İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    Alıntı hakanens adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar.
    Aktepe de kiralar genelde 550 liradan başlar ve 800 liraya kadar çıkar. Merkeze doğru yani belediyenin o taraflara doğru bu rakam 1000 lirayı bulur. Aktepe semt olarak güzeldir. Eski binalar vardır ama yeni bina daha fazladır. Aktepe Yeşiltepe semti ile bitişiktir. Yeşiltepeyide de Aktepe semtindenden fazla uzak kalmamak kaydıyla düşünebilirsiniz. Caddeye yakin yerler seçmeniz sizin açınızdan daha iyi olacaktır. Ben Aktepe son durakta oturuyorum bu bakımdan ulaşım konusunda sıkıntım yok ama genelde motorla işe gidip geliyorum.
    Mesela geçenlerde bizim binada bir daireyi 600 liradan ev sahibi kiraya verdi. Şu an boşluk yok sanırım binamızda ama civarda kiralık daireler çok. Avantajımız son durak, pazar yeri, marketler, futbol sahası, belediye spor salonu, yüzme havuzu, okul ve çocuk parkı gibi yerlerin dibinde olmamızdır.
    Kuzeykent Toki nin Yeşiltepe camiine yakın olan yerlerini tercih edebilirsiniz belki. Burası en azından caddeye ve Aktepe semtine yakındır ama daha içlerine girmemenizi tavsiye ederim.
    Bencede buraya bi gelin şöyle canlı canlı bir görün.
    Sahibinden'de 209633713 numarali ilana bakmanizi rica etsem sizden. Siz zaten bolgede oturdugunuz icin fotograflara bakarak yorum yapabilirsiniz sanirim bildiginiz bir yer ise

  13. #33

    Üyelik
    01 Eylül 2014
    Şehir
    ankara / washington dc
    Motosikleti
    MT07ABS / FZ09
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kurtarsın diyelim öncelikle.

    Ankara yobazlığın başkentiDir. Yolda kafa sallayarak gezen sahinlere, kaski kafasına şapka yaparak ağzında sigara ile gezen kuryelere, 5 şeritli yolda en solda elli km hız ile giden bilmem ne müdürünün yada mustesarinin salak karısına, kolları jiletli neydiun belirsiz tiplere, Passat yada c180 kullanan etik ve ahlaktan yoksun yalancı ve hırsız esnafa Merhaba de ☺

    Kampüsten dışarı çıktığımda kendimi amerikadan Meksikaya geçmiş gibi hissediyorum. Türkiyenin 7 vilayetinde ikamet etmiş biri olarak 8. Olan ankaradan tissskiniyorum. Sözde Ayyaş ve gavur izmirden bugüne kadar söylediğim hersey için özür diliyorum. Erzurum'un dadasindan, ispartalidan, burdurludan, antalyalidan, istanbullulardan bugüne kadar soylediklerim için özür diliyorum.

    Go to Hell angara diyerek sözlerime son veriyorum. ☺

    Sayet coluk çocuk olacaksa Cizre veya silopiye tain işte daha iyi. En azından adamların maksadı belli, burdakiler kilisede şarap içen karga misali ne mezhebe ait oldukları belli değil.

    Küfürler özelden kabul ediyorum.

    kaderin cilvesi, felegin sillesi ile donup dolasip istemeye istemeye,
    ayaklarim geri geri gide gide,
    2-3 kez MECBUREN ankaraya geri donmus biri olarak ben bile bu kadar sertini dusunmemistim,
    bukadar sertini yazamazdim.

    katiliyorum!!!!
    Zuzuuw bunu beğendi.

  14. #34
    xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Mart 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Kuzey Ankara TOKİ'yi tavsiye ederim. İlanda bulduğun ev de orada zaten.

    Hangi TOKİ'lerde ahlaksız şeyler dönüyor bilmiyorum ancak Kuzey Ankara olmadığı kesin. Gültepe'deki TOKİ'de olmadığın sürece sorun yaşamazsın.

    Geçen yıl Mayıs ayında 4+1 evlerin kirası 350 TL'ydi Kuzey Ankara'da. 1 yılda hem konut sahiplerinin hem de kiracıların yerleşimi arttı. Toplu taşıma araçları, market, eczane vs. sosyal yapılar açıldı.

    Kuzey Ankara, belediyenin deyimiyle bir rekreasyon bölgesi. Bu yüzden etrafında bir sürü sosyal tesis var. Geçen sene parklar tamamlanmamıştı ancak bu yıl parklar tamamlanmış ve Ankara'nın tüm parklarında olduğu gibi burada da özel güvenlik görevlileri var.

    Ben de ev satın alacağım bu ara. Her yeri gezdim neredeyse. Keçiören'de büyük bir emlak balonu var. Dandik bir mahallede dandik bir sokakta yeni yapılmış apartman dubleksine 500 Bin TL para istiyorlar. (Ben o binada kot 3'deki dairenin fiyatını sormuştum, o da 180.000 TL!) O daracık yollarına, lanet trafiğine rağmen Kalaba'da Keçiören'e girerken sağda kalan tepedeki evler için 1 trilyon istiyorlar.

    Kiralık evlerde de durum benzerdir muhtemelen.

    Bu yüzden Kuzey Ankara sizin için ideal. Ancak taşınmadan önce 1 haftanızı ayırıp her yeri gezmenizi tavsiye ederim.

    Kesinlikle önceden gidip görmediğiniz bir yer için peşin karar vermeyin.

    Şu ara ev arıyorum ve nelerle karşılaştığımı tahmin bile edemezsin. Yazacak çok şey var ama tek yönlü çok zor oluyor. Ankara'ya geldiğinizde görüşmek isterseniz yardımcı oluruz. (Bu arada ben Kocaeli / Gölcük'ten geldim Ankara'ya. Eylül 2013'ten beri Keçiören'de yaşıyorum.)

  15. #35
    hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    CB125E
    Arkadaşlar işler eğer bu durumu şart koşuyorsa o da o şartlara uymak zorunda kalıyor. Keyfinden gelmiyor sonuçta ama bence İstanbul a göre Ankara daha rahat. Ulaşım olsun, trafik olsun, ev kiraları olsun, alışveriş olsun. Tabi bu benim fikrim.
    209633713 nolu ilana baktım. Bu dediğim gibi cadde kenarında olan toki konutu. Yeşiltepe ye bağlı ama Aktepeye yakın. Girişi önden. Park yeri sıkınıtısı şöyle olur; Ön tarafta bir cep var ve buraya 15-20 tane araç giriyor kalanlar ise yol kenarında kalıyor. Motor için uygun bir yer yok gibi yani kapalı otopark gibi bir durum yok.
    Buradan sadece tek otobüs geçiyor. Bu da Yeşiltepe otobüsü. Her 15 dk bir geçer. Bence bi gelin görün ama apartman dairesi daha makbul olacaktır. Otopark olayını göz ardı etmeyin. Aktepe merkeze de bi bakarsınız gelince.
    Bir garip yolcu

  16. #36
    arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2008
    Şehir
    Çengelköy/İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    arkadaşlar herkese değerli yorumları için teşekkür ederim. konu açıp kaçmış gibi oldum ama bazı problemler meydana geldi ve cevap yazamadım. şuan bu durum benim için çözüme ulaştı, zaman ayıran herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Ankara yollarında görüşmek üzere
    hakanens bunu beğendi.

  17. #37
    hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    CB125E
    Hayırlı olsun. Hangi civardan ayarladınız?
    Oldjack ve arnold bunu beğendiler.
    Bir garip yolcu

  18. #38
    arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2008
    Şehir
    Çengelköy/İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    pursaklar ayyıldız mahallesi. gerek merkeze biraz mesafeli oluşu, gerek konutların hepsinin yeni yapılardan oluşması ve sakinliği sebebiyle pursaklar'ın ayyıldız mahallesinde karar kıldık. içimize sindi, bakalım yaşarken nasıl olacak
    Oldjack ve hakanens bunu beğendiler.

  19. #39
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı arnold adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pursaklar ayyıldız mahallesi. gerek merkeze biraz mesafeli oluşu, gerek konutların hepsinin yeni yapılardan oluşması ve sakinliği sebebiyle pursaklar'ın ayyıldız mahallesinde karar kıldık. içimize sindi, bakalım yaşarken nasıl olacak
    hayırlı uğurlu olsun .
    arnold bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)