Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Keçiören'de Yaşamak. YARDIM LÜTFEN..

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2008
    Şehir
    Çengelköy/İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    Arkadaşlar merhaba,
    Ortalama 1 ay kadar sonra hatunla beraber Ankara’ya yerleşiyoruz. Tayinler % 99 ayarlandı. Hatunun ailesi Çubuk’ta yaşadığı için yakın olmak istiyoruz onlara. Dolayısıyla Keçiören’i düşündük oturmak için. Lakin çok fazla fikrimiz yok Keçiören hakkında, geçen gün netten bir motosiklet kullanıcısıyla irtibat kurdum motorcunun yardımına motorcu koşar diyerek, sağolsun çok yardımcı oldu. Birde burada konu açayım, farklı görüşler alayım dedim. Merak ettiklerimi maddelemek gerekirse

    1)Ulaşım nasıldır? Hatun memur ve çok büyük bir olasılıkla Ankara Üniversitesi’ne atanacak gibi. Ola ki servis olmazsa toplu ulaşım kullanacak. Ankara’nın merkezi yerlerine günün her saati otobüs vs. var mı?
    2)Hangi mahallelerden ev bakmalıyız? Kimi mahalleler merkeze çok uzakmış, otobüs geçmez, dağın başı deniliyor. Memur ailesi olarak düşünüldüğünde hangi mahalleleri ön plana alıp, hangilerini elemeliyiz?
    3)İnsanı nasıldır? Dışarıdan gelenleri sevmemek, dışlamak gibi yaklaşımlar var mı?
    4)Ekonomik anlamda nasıldır? Bir markete gittiğimizde çok pahalıya mı çıkarız, ortalama mı çıkarız yoksa daha uygun mudur İstanbul'a göre.
    5)İlçede asayiş sorunu var mı? Özellikle çoluk çocuğa karıştığımızda daha huzurlu bir hayat yaşamak adına tercih ediyoruz İstanbul'dan ayrılmayı. Bunun için doğru bir tercih mi yapıyoruz?
    6)İnternette yüzlerce toki evleri var kiralık olarak. Bir çoğu da lüx yapılı ve kiralar gayet uygun. Peki nasıldır tokiler? Merkeze çok uzak mıdır, market, bankamatik vs var mıdır, önünden otobüs geçer mi?
    7)Araştırdığım kadarıyla Keçiören'in bir çok yerinde varmış toki. Örneğin; 8. etap batısında kalırken, 10. etap doğu tarafında kalıyormuş. Bunların hangisi daha cazipdir (ulaşım, insan profili, sosyallik vs.)
    8)Toki üzerinde durmamın sebebi site içerisinde yaşamak istememizden kaynaklanıyor. En basitinden motosiklet kullanıcısı olmamız ve önceden motosiklet çaldırmam sebebiyle daha güvenli olacağını düşünüyorum ama sizlerin de tavsiye edeceği başka site var mıdır? İlla toki olsun diye düşünmüyoruz.
    9)Kiralık evlere bakıyoruz internetten ama hatunun geçmişte Keçiören'de yaşamış bir arkadaşı ''genelde oranın halkı emlakçı vasıtasıyla kiralamaycaksa nete de koymaz, camına ilan asmakla yetinir'' diye bir yorumda bulundu. Aynı zamanda bu kişiler genelde nette bulunan ilanlara kıyasla daha uygun fiyatlı kira politikası izlediği söylendi. Sizce öncesinde 2-3 gün Keçiören'e gelip, sokak sokak gezip ev bakmak doğru bir adım mı olur?

    Şimdilik aklıma bu kadar geliyor. Gözümüzü kararttık geliyoruz Ankara'ya. Bakalım bizi neler bekliyor. Heyecanlıyız, meraklıyız, herşeyin çok güzel olacağını düşünüyoruz. Allah hayırlı eyler inşallah.

    Zaman ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
    hakanens ve Oldjack bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    serseric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Nisan 2012
    Abicim ozelden konusalim ben bulamadim mesaj atarsan yardimci olayim

  3. #3
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Kecioren kadar trafigi berbat az muhit vardir, genelde apache ler saygisiz suruculer anlamsiz hiz yaparlar, mesai saatlerinde baglanti kopruleri istanbul trafigini aratmaz.. Aydinlikevleri tavsiye ederim daha nezihtir.
    mterayes26 ve muhammetcon bunu beğendiler.

  4. #4

    Üyelik
    09 Eylül 2014
    Şehir
    ankara
    Ankara. Diğer adıyla Gökçekgrad, Grişehir, Betonkent, Memurland yahut genel kullanımı ile ‘Ağbi orada deniz yok yeaa’(ankaralılar bu soruya balıkmıyız biz la sözüyle cevap verirler :D). bu arada hoş gelirsiniz inşallah ankarayı tanımak için:http://onedio.com/haber/turkiye-nin-en-hatali-sehri-ankara-iste-ankara-nin-en-acayip-33-bug-i-235663

    otobüs genelde keçiörende oha ve ota larla sık olarak yapılmakta diye biliyorum. yakın zamanda (umarım ) metro açılcak. hatları metroya entegre ederler. genel olarak kalabalık bi yer keçiöen yani bana öyle geliyo. ben daha çok eryamanı seviyorum. sakinlik, nezihlik ve genellikle siteleşme ve düzgün plandan dolayı. ama biraz uzak şehir merkezine. arabayla 15-20 dakka. otobüsle 40-45 dk metroylada 35-40 dakka sürmekte.(forumdaki ybr severler gibi başlamıcam tamam :D) genel olarak keçiören biraz istanbula göre uygundur. ama ankaranın biçok esnafı soğuktur. malum ;gri şehir ankara. lakin gayet sıcak kanlıları vardır. umarım istediğiniz evi bulursunuz. her şey güzel olucak emin olun.

    sokaklar pek motor dolu değildir ama haberiniz olsun :D
    mterayes26 bunu beğendi.

  5. #5

    Üyelik
    01 Şubat 2015
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Hiç tavsiye etmem pişman olursun .. Eğer taşınırsan emin ol ki aklına bu yorum gelecek ..

  6. #6
    arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2008
    Şehir
    Çengelköy/İstanbul
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    neden peki? sizce olumsuz yönleri nelerdir?
    CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?

  7. #7
    06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara / Çubuk
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Hocam ben Çubuk'ta oturuyorum. Çubuk Ankara arası 45 km sabah 6.00 akşam 11.00 5dk bir midibüs 20dk bir EGO ile ulaşım sağlanır. Keçiörene gelince çok dağlık bir bölge tepeleri çok bana göre yaşanılacak bir yer değil. Etlik tarafı biraz daha iyi düzlük. Ankara içi dolmuş ulaşım iyidir. Tokiden ev bakarsanız daha iyidir.

  8. #8
    metinkilic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Temmuz 2013
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Suzuki Bandit 650 S ABS
    Doğma büyüme Ankara'lıyım. Gerçi Ankara'dan bıktığımdan İzmir'e yerleştim. Kısaca bilgilendirme yapmak istiyorum. Keçiören; genelde muhafazakar, orta anadoludan göç almış, esnaf ağırıklı, orta ve alt gelir grubuna sahip Angaralı bıçkın yiğitlerin bol olduğu, ankara müziklerinin çok sevildiği bir ilçedir. Gayet de büyük bir ilçedir. Ulaşım konusunda merkez Kızılay baz alınarak yarım saatlik mesafededir. Dolmuşu, otobüsü boldur.
    Etlik semti, Aydınlıkevler nispeten daha tercih edilebilir semtleridir.
    Yenimahalle, Batıkent, Eryaman Keçiören'e alternatif olabilecek biraz daha yaşanabilir semtlerdendir.
    Verebileceğiniz kira miktarını bilmediğimden Bahçelievler, Emek, Dikmen, Esat, Çukuranbar tarafı daha yaşanabilir, sosyal yapısı daha iyi nezih semtlerdir. Ama kira fiyatları yüksektir. Kızılay'a çok yakınlardır.
    Ankara genel olarak düzenli bir şehirdir, memur ağırlıklı yapısı son yıllarda bozulmuş, çok göç almış, göç sonucu gelenekleri, yaşam kalitesi bozulmuş ve yozlaşmıştır. Trafiği sabah ve akşam saatlerinde çekilmez hale gelir. Kışı serttir. Yazı kısadır. Göreceli olarak yeme, içme, giyim pahalıdır.
    Bence Ankara'ya eşinizle giderek iyice gezip dolaşın, bakın, araştırın, ondan sonra tutacağınız semt ve eve karar verin.

  9. #9
    hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    CB125E
    Ben Keçiören in Aktepe ilçesinde ikamet ediyorum. Keçiören Ankara nın en kalabalık ve en büyük ilçelerinde biri ama bence güzel bir yer. İkinci olarak Çankaya geliyor. Çankaya konsolusluklar ve işyerleri bakımından zengin bir yer :D Eğlence yerlerine ayrıca şehir merkezi Kızılay a yakınlığından ötürü oldukça pahalı bir ilçe yani kira olarak uygun ev yok. Keçiören çok kapsamlı pahalıda var ucuzuda. Keçiören in bir sıkıntısı trafik. Yollarının biraz dar olması sebebiyle neredeyse günün her saati yoğun ama yine de saat 08:00 de işbaşı olan bir kişi için evden 06:45 de çıması yeterli.Tabi bu iki otobüs ile gidecek olan biri için geçerli.
    Bir garip yolcu

  10. #10

    Üyelik
    20 Eylül 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR250R Repsol/SATILDI
    Keçiören denmesinin sebebini bilmekte fayda var. Dik olan arazi eskiden keçi otlağı olarak kullanılmış. Yok artık dedirten rampaları var. Bazı saatlerde trafik çileye dönüşüyor. Melih başgan metro götürüyor ama umudu kestim ben, götürdümü götürüyor mu emin değilim, becerip bu yüzyıl götürürse trafiğe alternatif olur.

    Aydınlık, Subayevleri tarafı hem daha nezihtir hem daha merkezi. Ulaşımı da daha rahattır.

    Çubukta yaşayan biri olarak Çubuğa taşınmanızı önermem, geri kalmış, ,insanların sokaklara tükürdüğü, yolun ortasından yürüdüğü saçma sapan bir ilçe. Koskoca ovada kurulu ama bütün yolları da yamuk yumuk nedense.

    Velhasıl, Aydınlıkevler ve Subayevleri daha mantıklı tercihler olacaktır. Yok illa Keçiören derseniz, toplu taşıması oldukça gelişmiş merkezde, ancak mesai başlangıç ve bitiş saatlerinde trafik ilerleyemediğinden sizde otobüste rehin kalıyorsunuz. Melih başganın metrosu sağolsun, şantiyeye döndü yollar.

  11. #11
    hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Temmuz 2014
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    CB125E
    Alıntı arnold adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba,
    Ortalama 1 ay kadar sonra hatunla beraber Ankara’ya yerleşiyoruz. Tayinler % 99 ayarlandı. Hatunun ailesi Çubuk’ta yaşadığı için yakın olmak istiyoruz onlara. Dolayısıyla Keçiören’i düşündük oturmak için. Lakin çok fazla fikrimiz yok Keçiören hakkında, geçen gün netten bir motosiklet kullanıcısıyla irtibat kurdum motorcunun yardımına motorcu koşar diyerek, sağolsun çok yardımcı oldu. Birde burada konu açayım, farklı görüşler alayım dedim. Merak ettiklerimi maddelemek gerekirse

    1)Ulaşım nasıldır? Hatun memur ve çok büyük bir olasılıkla Ankara Üniversitesi’ne atanacak gibi. Ola ki servis olmazsa toplu ulaşım kullanacak. Ankara’nın merkezi yerlerine günün her saati otobüs vs. var mı?
    2)Hangi mahallelerden ev bakmalıyız? Kimi mahalleler merkeze çok uzakmış, otobüs geçmez, dağın başı deniliyor. Memur ailesi olarak düşünüldüğünde hangi mahalleleri ön plana alıp, hangilerini elemeliyiz?
    3)İnsanı nasıldır? Dışarıdan gelenleri sevmemek, dışlamak gibi yaklaşımlar var mı?
    4)Ekonomik anlamda nasıldır? Bir markete gittiğimizde çok pahalıya mı çıkarız, ortalama mı çıkarız yoksa daha uygun mudur İstanbul'a göre.
    5)İlçede asayiş sorunu var mı? Özellikle çoluk çocuğa karıştığımızda daha huzurlu bir hayat yaşamak adına tercih ediyoruz İstanbul'dan ayrılmayı. Bunun için doğru bir tercih mi yapıyoruz?
    6)İnternette yüzlerce toki evleri var kiralık olarak. Bir çoğu da lüx yapılı ve kiralar gayet uygun. Peki nasıldır tokiler? Merkeze çok uzak mıdır, market, bankamatik vs var mıdır, önünden otobüs geçer mi?
    7)Araştırdığım kadarıyla Keçiören'in bir çok yerinde varmış toki. Örneğin; 8. etap batısında kalırken, 10. etap doğu tarafında kalıyormuş. Bunların hangisi daha cazipdir (ulaşım, insan profili, sosyallik vs.)
    8)Toki üzerinde durmamın sebebi site içerisinde yaşamak istememizden kaynaklanıyor. En basitinden motosiklet kullanıcısı olmamız ve önceden motosiklet çaldırmam sebebiyle daha güvenli olacağını düşünüyorum ama sizlerin de tavsiye edeceği başka site var mıdır? İlla toki olsun diye düşünmüyoruz.
    9)Kiralık evlere bakıyoruz internetten ama hatunun geçmişte Keçiören'de yaşamış bir arkadaşı ''genelde oranın halkı emlakçı vasıtasıyla kiralamaycaksa nete de koymaz, camına ilan asmakla yetinir'' diye bir yorumda bulundu. Aynı zamanda bu kişiler genelde nette bulunan ilanlara kıyasla daha uygun fiyatlı kira politikası izlediği söylendi. Sizce öncesinde 2-3 gün Keçiören'e gelip, sokak sokak gezip ev bakmak doğru bir adım mı olur?

    Şimdilik aklıma bu kadar geliyor. Gözümüzü kararttık geliyoruz Ankara'ya. Bakalım bizi neler bekliyor. Heyecanlıyız, meraklıyız, herşeyin çok güzel olacağını düşünüyoruz. Allah hayırlı eyler inşallah.

    Zaman ayırdığınız için şimdiden çok teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
    Sorularının cevabını kısaca şöyle sıralayım;
    1.Ankara Üniversitesine Keçiören den tek otobüs ile gidebilir. Otobüs sıkıntısı yaşamazsınız ama otobüs güzergahları ya da cadde yakınlarını tercih edebilirsiniz.
    2.Subayevleri ya da Aydınlıkevler i düşünebilirsiniz (kiralar biraz yüksek olabilir). Etlik ve İncirli den bakabilirsiniz. Belediyenin olduğu yerlerden yani şelalelerin oradan düşünebilirsiniz (kiralar yüksek olabilir).
    3.Sizler gibi bizde bir insanız. Sonuçta herkes Ankara nın yerlisi değil. Otobüsler sabah yoğun olduğundan neredeyse her sabah gerginlik yaşanıyor tabi
    4.Marketlerin istanbuldan daha uygun olduğunu düşünüyorum. Oradan buraya geldiğinizde iyiki geldik diyeceğinizi umuyorum ama hafta sonları boğaza gidelim bi göfte ekmek yiyelim diye bir alternatifiniz yok. Sadece AVM de köfte ekmek yersiniz. Ankara AVM kentidir ve yeşil alanlar da piknik keyfidir olay bu.
    5.Ankara nın İstanbuldan daha güvenli olduğunu düşünüyorum. Asayiş tabiki var ama hırsızlık olayı çok yaşanıyor. Evlere siz yokken girebiliyorlar ya da arabanız kapının önünde olmuyor gibi. Ev tercihi yaparken de park yeri hususlarına ya da garaj yerlerine dikkat edin. Özellikle motorunuz varsa onu koyabilecek uygun bir yer olmasına gibi.
    6.Toki hakkında fazla bir bilgim yok ama bizim bu civarda Kuzey Kent konutları var kiraları 400-500 tl arasında oluyormuş hatta aslı varsa 350 ye bile veren oluyormuş. Sıkıntıları otopark sıkıntısı. Aracını 1.etabın oraya koyup 2.etaba yürüyebilirsin mesela. Böyle sıkıntılar olabilir ayrıca otobüs kısıtlı olacaktır.
    7.Toki ve etap konusu hakkında fazla bir bilgim yok açıkcası.
    8.Bence benim görüşüm tabi; Tokiler de öyle güvenlik falan yok ya da çevrilmiş bir duvarı falan yok. Ayrıca otopark sıkıntıları var yani Bırak motorunu koyacak uygun bir yeri, arabanı koyacak uygun bir yer bulamadağın kalabalık oluyor. Bence uygun bir binadan oataparklı falan bir daire bakman daha iyi olur gibime geliyor. Güvenlikli site olarak Batıkent e bakabilirsin ama oralarda merkeze biraz uzak ve bütcenize uygun olurmu bilmiyorum. Ayrıca aidatları yüksek olabilir.
    Keçören in sanatoryum, Ufuktepe, Esertepe ya da Bağlum semtlerinden uzak durmanı tavsiye ederim. Buralar hem keçiörenin uç kısısmları yani merkeze uzak ve ulaşımı zor yerler hem de hırsızlığın yaşandığı yerler ayrıca doğancı, şahincilerin çok olduğu yerlerdir
    9.Dediğim semtlerde şöyle bir gezinin, camlara bakın ilan varmı ya da boşa zamanınızı harcamadan bir emlakçıya girin ve onun vasıtasıyla hem oraları gezmiş, görmüş olun hem de tarifinizdeki evi ve sokağı görmüş olun. Ulaşım hakkında bilgi alın. Az çok gittiğiniz yeri durumuna, konumuna göre tahmin edersiniz diye düşünüyorum. Otopark sorunu olmasın birde önemli olan bu konuda var.
    Eminim ki herşey daha güzel olacak. Başarılar size. Kimbilir belki birgün denk düşeriz
    Bir garip yolcu

  12. #12
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Allah kurtarsın diyelim öncelikle.

    Ankara yobazlığın başkentiDir. Yolda kafa sallayarak gezen sahinlere, kaski kafasına şapka yaparak ağzında sigara ile gezen kuryelere, 5 şeritli yolda en solda elli km hız ile giden bilmem ne müdürünün yada mustesarinin salak karısına, kolları jiletli neydiun belirsiz tiplere, Passat yada c180 kullanan etik ve ahlaktan yoksun yalancı ve hırsız esnafa Merhaba de ☺

    Kampüsten dışarı çıktığımda kendimi amerikadan Meksikaya geçmiş gibi hissediyorum. Türkiyenin 7 vilayetinde ikamet etmiş biri olarak 8. Olan ankaradan tissskiniyorum. Sözde Ayyaş ve gavur izmirden bugüne kadar söylediğim hersey için özür diliyorum. Erzurum'un dadasindan, ispartalidan, burdurludan, antalyalidan, istanbullulardan bugüne kadar soylediklerim için özür diliyorum.

    Go to Hell angara diyerek sözlerime son veriyorum. ☺

    Sayet coluk çocuk olacaksa Cizre veya silopiye tain işte daha iyi. En azından adamların maksadı belli, burdakiler kilisede şarap içen karga misali ne mezhebe ait oldukları belli değil.

    Küfürler özelden kabul ediyorum.
    arnold, TEKNECI, krd ve 4 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #13

    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Honda Forza 250
    Sabah akşam sağlam trafik olur.Madem çubuk tarafına çok uzak kalmak istemiyorsunuz Aydınlıkevler tavsiye ederim.
    arnold bunu beğendi.

  14. #14
    emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ekim 2012
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    XJ6
    Alıntı Zuzuuw adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah kurtarsın diyelim öncelikle.

    Ankara yobazlığın başkentiDir. Yolda kafa sallayarak gezen sahinlere, kaski kafasına şapka yaparak ağzında sigara ile gezen kuryelere, 5 şeritli yolda en solda elli km hız ile giden bilmem ne müdürünün yada mustesarinin salak karısına, kolları jiletli neydiun belirsiz tiplere, Passat yada c180 kullanan etik ve ahlaktan yoksun yalancı ve hırsız esnafa Merhaba de ☺

    Kampüsten dışarı çıktığımda kendimi amerikadan Meksikaya geçmiş gibi hissediyorum. Türkiyenin 7 vilayetinde ikamet etmiş biri olarak 8. Olan ankaradan tissskiniyorum. Sözde Ayyaş ve gavur izmirden bugüne kadar söylediğim hersey için özür diliyorum. Erzurum'un dadasindan, ispartalidan, burdurludan, antalyalidan, istanbullulardan bugüne kadar soylediklerim için özür diliyorum.

    Go to Hell angara diyerek sözlerime son veriyorum. ☺

    Sayet coluk çocuk olacaksa Cizre veya silopiye tain işte daha iyi. En azından adamların maksadı belli, burdakiler kilisede şarap içen karga misali ne mezhebe ait oldukları belli değil.

    Küfürler özelden kabul ediyorum.
    kampüste yaşa o zaman kardeşim.Çinçinde falan yaşıyosun galiba.Senin dediğin olay bütün şehirlerde var sırf Ankara için geçerli değil.

    Ankara'da şöyle bir olay var.Merkezi Sıhhıye geyikleri ele alırsak Çankaya tarafına yani Ankara'nın en nezih tarafına giderken geyik sana yüzüne döner.Anlattığın olayların yaşandığı bölgeye giderken kıçını döner.Kampüsten çıktıktan sonra geyiği dikkate al pişman olmazsın.



    hakanens, Oldjack, arnold ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  15. #15
    valadeut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Altınızda ulaşım aracınız olduğu sürece çubuğa ulaşmak zor değil, toki düşünüryorsanız Aktepe toki denilen, yeni yapılan viyadük çevresinden bakarsanız iyi olur ilerde sosyal biryer olacak gibi. Bir kaç alternatif; havalanı yolu üzerinde altınpark, hasköy, çaldıran semtleri ulaşım açısından çok iyi, bir çok otobüs var. Subayevleri denilen bir yer daha var, otobüsleri çok sık olup hem keçiörene, hemde havalimanı yoluna yakın bir mevkidedir. Umarım işinize yarar.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:39 ----------

    Yukarıda bir arkadaş daha yazmış bende teyit etmiş olayım. keçiörende sanatoryum, atapark, ufuktepe, bağlum, esertepe, ovacık semtlerini tercih etme bense pursaklarda oturuyorum, burasıda bana göre iğrenç biryer aman deyim :D
    hakanens ve Zuzuuw bunu beğendiler.

  16. #16
    Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2014
    Alıntı emrb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kampüste yaşa o zaman kardeşim.Çinçinde falan yaşıyosun galiba.Senin dediğin olay bütün şehirlerde var sırf Ankara için geçerli değil.

    Ankara'da şöyle bir olay var.Merkezi Sıhhıye geyikleri ele alırsak Çankaya tarafına yani Ankara'nın en nezih tarafına giderken geyik sana yüzüne döner.Anlattığın olayların yaşandığı bölgeye giderken kıçını döner.Kampüsten çıktıktan sonra geyiği dikkate al pişman olmazsın.

    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...iye_Ankara.jpg

    https://b.geolocation.ws/img/019/900/327-F.jpg
    Anlattığım olayların yaşandığı yer geyiğin ne tarafına düşüyor pek çıkaramadım ama Üniversiteler Mahallesi lokasyonu galiba Çankaya'da bulunuyor ve ben bu at hırsızlarını hep buralarda görüyorum. Ulusta bulunan bir at heykeli var, orası benim psikolojik sınırım. Oradan daha yukarı, dışkapı hastahanesinin oralara, falan gideceksem biber gazı ve amerikan polis copu olmadan gitmiyorum
    arnold bunu beğendi.

  17. #17
    sezer0696 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Ocak 2015
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    tvs apache rtr 150
    keçioreni sevmemde gitmemde gevşek kaşar serefsiz cok orda kimin ne ayak oldugu belli degil

  18. #18
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    ankara da keçiören dışında bir semt bakın lütfen ve ulaşım problemi yoktur. Ankara-Batıkent te oturuyorum ve özelden ulaşırsanız daha ayrıntılı yardım edebilirim.
    arnold, valadeut ve codeprof bunu beğendiler.

  19. #19
    valadeut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Haziran 2013
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Mondial 150 MG KİNG
    Alıntı Oldjack adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ankara da keçiören dışında bir semt bakın lütfen ve ulaşım problemi yoktur. Ankara-Batıkent te oturuyorum ve özelden ulaşırsanız daha ayrıntılı yardım edebilirim.
    evet batıkentte olabilir ancak çubuğa uzak, batıkent asayiş konusunda iyidir, benim ankarada en çok sevdiğim semt.
    arnold bunu beğendi.

  20. #20
    Oldjack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Fz6 Fazer
    Alıntı valadeut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet batıkentte olabilir ancak çubuğa uzak, batıkent asayiş konusunda iyidir, benim ankarada en çok sevdiğim semt.
    ulaşım aracı olduktan sonra keçiören le arasında kaç km var kaç dk farkeder yani düşününce o kadar da uzak değil. İstanbuldaki kiralardan sonra ankara da kiraların çok ucuz gelmesi normal ankara piyasasına göre o kiralar yüksek onuda belirteyim .
    arnold bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)