Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Seni Önce Döverim Sonra Youtube'a Koyarım Çocuk !

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    whitedeamon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Eylül 2013
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    MTT Y2K
    Şu ülkede böyle şerefsizler oldukça tabi ailelerimizin yüreği ağzında olur biz motor üstündeyken. Bazen gerçekten görmez dalgındır vs. Eyvallah ama böyleside ayıp


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    son 2-3 yildir millet birbirini s ye yer ariyo

    ama 18-23 yaş arasi veletler asiri saygisiz. bunlarin bi dayak yiyip isin ciddiyetini anlamasi gerekiyor.
    redlion999 bunu beğendi.

  3. #43
    Onurhan D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2014
    Şehir
    İzmir
    Motorcu haklı bende sinirli biriyim belki bende o tepkiyi verirdim şayet tek olsaydı arabada yanında bi bayan var onu görünce tepkisini azaltsaymış keşke.

  4. #44

    Üyelik
    07 Mart 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 650F (2016)
    Ben anlamıyorum hala bu şekilde nasıl sakin kalıyorsunuz?

    burada keşke sakin olsaydı , ya silah olsaydı diyen herkes o anda sinirlenip adamın yaptığını yapardı.

    Ben daha fenasını yapardım.. Görmedim abi diyor çocuk , o zaman kullanmayacaksın o arabayı kardeşim.. 2 metre daha gelse bir kişi ölecek kocaman bir aile üzülece ve yine motorun çok tehlikeli bir "şeytan icadı" olduğu ortaya çıkacak.. Ama o salak ehliyetini yeni almış kör nokta dolu araba kullanan çocuk konuşulmayacak..

    Bize zarar veren şeylere eyvallah çekmekten alışkanlık oldu bize ben onu görüyorum yorumlardan.
    abeciMotoru bunu beğendi.

  5. #45
    RAMİREZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    KTM duke 125-- BMW F650 CS
    Garibime giden şey; Ne kadar haksız olursam olayım, "seni önce döverim,sonra yutuba koyarım" diyen adamı ÖNCE DÖVERİM ki arabada en az iki kişiler, sonra o kamerasınada "KUSURA BAKMAYIN EŞŞEKLİK ETTİM, AMA BU ..NE DE KAŞINDI" derim. Özrümü diler devam ederim.

    Evet motorcu abimiz sağlam atar yapmış haklı çünkü. Minibüsteki kavat bilerek kırıyor önüne. Ammaaa el yumruğu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış... kimdir nedir bilmediğin adama böyle atarlanmaya devam ederse birgün sağlam ezerler.

  6. #46
    Sj's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Haziran 2006
    Şehir
    istanbul
    Bu video 24 saatte fenomen oldu da, ilk izledigim andan beri fikrim ayni. Ya dedigini yapacaksin, ya da horozlanip yurumeyeceksin efendi olacaksin (cocuk denyo da olsa yaninda bayan var ben o cocuk olsam haksiz da olsam o adama dalardim).

    Ayrica istanbul trafigi manyak dolu, sen o aracin ustune kirdigini gore gore neden gaz kesmiyorsun veya tepki vermekte gecikiyorsun? "Niye gaz kessin ki hakli olan o" kafasi da var o zaman iyice yardirip minibus altina girerek beynini o minibusun altinda akittiktan sonra "hakli adamdi, haydi Fatiha" mi diyelim?

    Ne kufurler dondu o minibusu kullanan cocuk uzerine. Ben basindan beri hep soyluyorum, Istanbul ya da okuzun bol oldugu her yerde sen de 2 tekere biniyorsan okuzu analiz edip sakin kalmakla mesulsun. Yok sakin kalmayacaksan da geregini yapacaksin o muhtemel kazadan kurtuldugun vakit.

    Ben emniyet seridinde bir minibus aniden ustume kirip sonra ona son anda durup dokunarak elcik korumalarimi kirdiktan sonra orta seride kacan bir araca yaklastim. kornayla "bak elcik korumami kirdin sonra da kactin" demeye getirdim. Cami indirdi, "neden kaciyosun?" dedim. Bir yandan gidiyoruz, bir yandan sohbet ediyoruz, nolur affet dedi anlayisim yuzunden tesekkur etti ve bence bir 4 teker surucusunu daha bilinclendirdim.

    Ornek sinyal vermeden ustume kiran araclara kufur etmek yerine ben ona sinyal ogretiyorum veya ayna. onlerine gecip vermedigi sinyali yakip bunu kullan diyorum, tesekkur ediyorlar. Bu cok mu zor?
    oznkrçm ve tinerci bunu beğendiler.

  7. #47
    GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Şubat 2008
    kilit noktalardan biri motorcunun gaza basarak yanında kalmakta ısrar etmesi çünkü gaza basmasa münübüs rahat geçecek.

    Tranporter sürücüsünün gaza ilk asıldığı anda zaten motorun sağından geçip sıkıştırmadan sollayacak bir koridor var. çocuğun sıkıştırmak gibi bir niyeti yok.

    Yanında kalacak kadar gaza basmakta motosikletlinin inatlaşması, gaza basıp ön çaprazına girip kendini görülebilecek açıya getirse geçtirmez di zaten

    Motorcu verdiği tepkiyi abartmış ama bazen gerçekten sıkıştırdığın 1-2 yerde la havle çekiyorsun ve 3. sünde böyle yerli yersiz patlıyorsun
    akbird bunu beğendi.

  8. #48
    xcom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Nc 750s
    görmedim mi ? oha oha reflektörlü belediye işçisi gibi mont var motorcuda..

    param olsa da seni görmedim diyenlere yapsam keşke :D

    https://www.youtube.com/watch?v=OGOPRBrC5e4
    redlion999 ve Thracian bunu beğendiler.

  9. #49
    jrbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Kasım 2014
    Şehir
    Izmir
    görmediği net yalan. motosiklet sürücüsü sarı yelek giyiyor ve o minibüs arkadan geliyor, önünü nasıl görmez bir şöför?

    Burada motorcuya saydıranlar, haksız diyenler, umarım aynı şey bir gün sizin başınıza da gelir, gidip bir de özür dilersiniz sizi sıkıştırandan. Yok yanında bayan varmış, yok arabada çocuk varmış. İsterse sülalesi olsun, ne farkeder? Allahına kitabına mı küfretmiş?

    Zaten başımıza ne geliyorsa böyle her şeyi sindirenlerin yüzünden geliyor. Az sesiniz çıksın, pısmayın.

  10. #50
    telike - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Ağustos 2012
    Şehir
    İzmir/Bornova
    Motosikleti
    KTM 450 EXC-F
    Alıntı y.akan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkçe konusunda dikkatli olmanız çok sevindirici. Hatalı bir kullanım olduğunun farkındayım. Fakat a'ya şapka koyamadım. A sesini uzatmak için yağ yazdım. Hatalı olduğumun farkındayım yani.
    İroni diyince sözlüklerde seni örnek göstermek gerekiyor. Bir vesikalığı ı koymak lazım. Kardeşim kusura bakma ama hem türkçe diyosun hem türkçe saçmalıyorsun. Sonunda ğ varsa uzat ne demek ya. Allahın yarattığı şu dağlara sen daa mı diyosun. Ayrıca madem o kadar biliyorsun şapka kullanımı kalktı bunu neden bilmiyorsun. Başka doğum kontrol yöntemleri kullanmak lazım HAHAHAHAHA yok dövsünmüş de izleyelimmiş. Konuşmak kolaymış. Kusura bakma dostum böyle sosyal paylaşım siteleri ve forumları da klavye delikanlısı çok. Yani siz adam öldürmeyi sinek öldürmek givi bişey mi sanıyosunuz??

    Konuya geleceğim. Türkçe öğretmenin eminim iyi bir insandır ama sana hiçbişey katamamış. Şu satırlarını görse utanırdı. Ayrıca atarlı atarlı konuşmanı da hiç tasvip etmiyorum. Deveden büyük fil var. Yok yemiyosa sövmicek falan. Bu ne ya kaç yaşında adamlarsınız. Yakışıyo mu?

    Bu arada dağ diye yazılır dağ diye okunur da: diye veya daaaaa diye okunmaz

    Toprağı hatmeden asfalta hükmeder
    Twitter/instagram @ywitcan
    Yiğit Can

  11. #51
    phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Mart 2012
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    F650GS
    doğada güçlü olan değil aklını kullanan hayatta kalır.

    motosikletin kaportası biziz, ama o kaportanın altındaki beyni de kullanmakla yükümlüyüz. o adam o lafı ettiğinde minibüs sürücüsü direksiyonu sola kırıp motosikletliyi altına alsa o lafı ettiğinize değecek miydi?

    adam hatalı, zaten hatasında da ısrar etmiyor. daha ilk lafında döverim ne? eşkiya mısınız siz?

    bu videoyu izleyen otomobil sürücüleri de içlerinden geçiriyorlardır bi tanesi de bana böyle atar yapsa da ağzını burnunu kırsam...





    öfkeyle kalkan zararla oturur. dedeleriniz bu işi yüzyıllar önce çözmüş...

  12. #52

    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı y.akan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne demek şöyle yaparım böyle yaparım. Eşkıya mısın, zaptiye misin.
    Üç gün sonra bu adamı vururlar trafikte. Yazık vuran adam boş yere elini kana bulayacak.
    İşte o vuranı alıp İran'daki gibi vince asacaksın bak başka vuran çıkıyor mu ? Ne demek eşkiya mısın ? Sen adamın üzerine çık, adam sesini çıkarmasın sonra bir başka motorcu görünce yine üzerine çık. Onunki eşkiyalık değil mi ? Zaten siyah camlı Transporter'ların bana göre direk aranması ve şüpheli muamelesi yapılması gerekir, bir de üzerine hiç laf etmeyeceğiz öyle mi ? Bu cahil pisliklerden bu memleketin arındırılması gerekiyor. Her ne şekilde olursa olsun.

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 09:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:09 ----------

    Şu eşkiya diyen arkadaşlar bir söylesinler yapılması gerekeni de bilelim. Plakayı alıp polise vermek diyorsanız onu bir geçeceksiniz. Anlamıyor musunuz ? Bu adam cinsine anlayacağı dilden konuşmazsan geri adım atmaz. Belki bu arkadaşın verdiği tepki yüzünden bir daha bu hareketi yapmayacak. Polise verseniz umurunda bile olmaz, öder cezasını, hatasının ne olduğunu bile anlamadan yoluna devam eder. Siz hala bunları insandan sayıp ona göre düşünüyorsunuz ama karşınızdaki sizin gibi medeni değil.
    abeciMotoru ve tekoklava bunu beğendiler.

  13. #53
    yasdal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Şubat 2010
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Triumph 1200 Jawa Classic /1971 ve E-bike sukutır
    Alıntı ayzek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla ne diyeyim bugun dolmuş geldi arkadan dokundurdu trafikte gidiyoruz duruyoruz yavru ördek gibi peşimde dibime kadar geliyor uyardım sonra geldi dokundu cat diye bir ses geldi yan sehpaya aldım indim motordan baktım çamurluk falan sapa sağlam oda dolmuşcuda indi aşa adamın tampon kırılmış bu arada baya sağlammış pulsarın arka çamurluğu onuda görmüş olduk sonra ben tabi gerildim haliyle ama biliyorum uyardıktan sonra bilerek geldi dokundurdu öyle böyle derken bir iki giriştim ben buna yolcular falan derken polis geldi ayırdı uyuz olduğum nokta o kadar pişkin olmaları dur bakalım sonumuz ne olacak
    Bu çamurlukla minibüsün ön tamponunu kıran arkadaşa bir alkış gelsin.

    tekoklava ve motorcu48 bunu beğendiler.
    Gökhan YAŞDAL

  14. #54
    aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ekim 2012
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Adamı göre göre önüne kırmış motosiklet sürücü kızmakta haklı fakat

    Aracın arka camlar filmli şoföre ağzını burnunu kırarım derken arka taraftan 10 kişi inseler o artislik neye yarar.. Ne şehit ne gazi b.k yoluna gitti Niyazi.

  15. #55
    ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Mart 2015
    Şehir
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı yasdal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu çamurlukla minibüsün ön tamponunu kıran arkadaşa bir alkış gelsin.

    http://i.hizliresim.com/0VaX0W.jpg
    Arkadasim kimseye yalan borcum yok ayrica ben kirmadim. Adam geldi vurdu ayrica o beyni sebeklik yapmak yerine ihtimalleride dusunerek kullanabilirsin camurluk esneyerek lastikten destek almisolamazmi? Yada tampon catlakti carpinca temelli gitti ? Beni burda yalanci cikartma girisimlerine girene kadar o kucuk beynini kullanmayi dene
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

  16. #56
    darknife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2014
    Motosikleti
    Atala Bike
    Uyarı biraz sert ama uyarması kesinlikle gerekiyor. Bazıları malesef bu dilden anlıyor bu memlekette. Bu da bir gerçek.
    Motosikleti hiçe sayıp yol boşmuş gibi davranmak. En sinir bozucu sey.

  17. #57
    akbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mart 2013
    Şehir
    ANTALYA
    Motosikleti
    Z one 180 - MT 07
    1. mibibüs şoförü %100 hatalı zaten ...
    2. bende motosiklet kullanıyorsum kardeşim, önünü arkanı sağını solunu her zaman iyi bi şekilde takip edeceksin. Hani diyoruz ya kaportamız yok, evet yok o zaman ona göre kullanacaksın. malum ülkemizin trafik şartları belli, tedbirini elden bırakmayacaksın.
    3. yolda çalışma var, motosikletli arkadaş sol şeritte gidiyor ve çalışmanın bittiği yerden itibaren sola doğru açılıyor ve farkındaysanız hız kesiyor (yavaşlıyor, gazı kapatıyor) ve minibüs açılan orta şeritten bunu geçip sola çıkacağı sırada motorcu arkadaş gazı açmaya başlıyor ( gaz veriyor , hızını yükseltiyor ) ve bulunduğu konum itibariyle minibüsün onu görme şansı yok, aynadan görünmez ordaki motorda olsa, arabada olsa, kamyonda olsa kör noktada kaldı. mibinüs önü sola açılı bi şekildeyken soldakini aynada göremezsin. KÖR NOKTA !!!!
    4. mibinüsün önüne kırdığını gördüğü halde motorcu arkadaş yavaşlamak yerine, hızını koruuyp araya sıkışmaya çalışarak kornaya basıyor. Adam girmiş zaten '' ya sabır diyeceksin hafif yavaşlayıp bırakacaksın mibibüsü gitsin ''. bilinçli bi kullanıcı olsaydı kör noktada kaldığını farketmesi lazımdı orda, ona göre tedbir alması gekirdi. Motosiklet eğitimlerinde hep öğretilen şeydir yol okuma, değişen yol şartlarına karşı kendini konumlama...
    5. çocuk zaten görmedğini söylüyor, sebebi aynaya bakması değil, kör noktada kaldı motorcu.

    6. güvenli sürüş eğitimi alması lazım o motorcunun kesinlikle..

    MİNİBÜS KULLANAN COCUĞU SAVUNMUYORUM KESİNLİKLE..... ÜLKEMİZDE MALESEF TRAFİK ŞARTLARI BU..... YOL BENİM HAKKIM DİYİP ADAMIN ÜSTÜNE ÜSTÜNE SÜRERSENİZ ÖLÜ VE HAKLI VEYA YARALI VE HAKLI OLABİLİRSİNİZ. BU DA NE SİZE NEDE KARŞIDAKİNE Bİ YARAR SAĞLAMAZ... TRAFİKTE HER ZAMAN DİKKAT VE SAKİN KALMAK LAZIM.

  18. #58

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    peki ya araç sürücüsü motorcuya aynısını yapsa idi yine hak verecek miydiniz?

  19. #59
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2014
    Şehir
    İST/SANCAKTEPE
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    Arkadaş an itibari ile haberlere çıktı

  20. #60
    DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ocak 2013
    motorcu dediğin çiçek dağıtır, çöpleri toplar, parkları süpürür, topları okul bahçesine geri yollar, arabaların aynalarını açar, kaza durumunda önce şöförü sakinleştirir, hatalı park edenleri kınar, kendisine küfür edenleri olgunlukla karşılar diye diye eski motorcuları unutturup milleti tepemize çıkardılar. filmleri izledikten sonra oluşan milletin motorculara karşı önyargılarını yıkıcaz bilmem ne. şimdi bugün kibarca birinden yol istesen %90 s....r g.t l.n der. park edeceğin sıra biri gelir şuraya koy orasıda olmadı buraya koy vazgeçtim kapalı otopark bul koy der. benzinliğe girersin köpek muamelesi görürsün. birileri zevk için sağ şeritte önüne kırar. kask elindeyken biyere girersin durduk yere hadi canım bu da erkek mi ? erkeklik motora binmekle olmaz diye adını bilmediğin herif yanındaki kıza gereksiz yorumlar yapar. koca adamı görmemezlikten gelip sağ şeritte sıkıştırır ben bekliyorum sende bekle der. sende lütfen bizi fark edin bize acıyın diye dolaşırsın
    ayzek bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)