Fuara gidiyorum. ( Yoldayım )
-
Arkadaşlar fazla davetiyesi olan varmı beylikdüzünden yola cıkktım fuara gidiyorum. Davetiye fazladan bulamazsam kadıköye gidip ordan davetiye alıp dönmem lazım ve cok uzakta kalıyor bana yardımcı olurmusunuz
Reklamlar
-
gişeye 20 tl ver biletini al
-
dental_land adlı üyeden alıntı
gişeye 20 tl ver biletini al
Öğrenciyim usta o benim haftalık harclığım :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
Kimse yokmu hocam bizden fuarda ?? Şuanda HALL 11 in önündeyim
-
10 tl ye satanlar var yolda
-
Yarın fuara motosikletimle gitmeyi planlıyorum. Motosiklet sıkıntı olur mu orada ? Motosikletlere otopark parası alıyorlar mı ? Kilitleyecek yer var mı ?
-
g3rilla adlı üyeden alıntı
Yarın fuara motosikletimle gitmeyi planlıyorum. Motosiklet sıkıntı olur mu orada ? Motosikletlere otopark parası alıyorlar mı ? Kilitleyecek yer var mı ?
Otopark var sıkıntı yok zaten gelenlerin yarısından fazlası kendi makinalarıyla gelmiş
-
Otoparka motorlar için para alıyorlar mı ?
-
hayır parasız açık otopark
-
g3rilla adlı üyeden alıntı
Otoparka motorlar için para alıyorlar mı ?
Almıyorlar diye biliyorum
-
Motoruna park yeri bulursan tabikide motorunla git full olur bugun yarin
-
Dışarıda ayrı bir fuar açabilecek kadar çok motor var. (park halinde) :D
Bana oradan bir abi verdi davetiyeleri çalışandı sanırım. Biz konuşurken duymuş olmalı buradaysa Allah razı olsun.
-
Berkay* adlı üyeden alıntı
Dışarıda ayrı bir fuar açabilecek kadar çok motor var. (park halinde) :D
Bana oradan bir abi verdi davetiyeleri çalışandı sanırım. Biz konuşurken duymuş olmalı buradaysa Allah razı olsun.
fuar dışında bu kadar çok motor varken hiç çalıntı haberi gelmedi ? istanbul gibi hırsızlık olaylarının hergün yaşandığı bir yerde düşündürücü bir durum değil mi ?
-
DKN adlı üyeden alıntı
fuar dışında bu kadar çok motor varken hiç çalıntı haberi gelmedi ? istanbul gibi hırsızlık olaylarının hergün yaşandığı bir yerde düşündürücü bir durum değil mi ?
Orda biraz zor.Ölüm riski var çünkü çalanı görürlerse acımazlar orda infaz ederler.Hırsız adamın omurgası yoktur gerçi dener fakat risk yüksek.
Bu arada niyeyse fuar hiç güzel değildi beğenmedim bu sene.Herkesin gezmeye görmeye hakkı var eyvallahta bebek arabasıyla fuar gezen insan mı dersin,sanki pazardan karpuz alırmış gibi motor inceleyen mi dersin her tip model vardı.Motorların canını almışlar.Ducati gibi pahalı motorlarda bile birsürü çizik oluşmuş...
-
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Orda biraz zor.Ölüm riski var çünkü çalanı görürlerse acımazlar orda infaz ederler.Hırsız adamın omurgası yoktur gerçi dener fakat risk yüksek.
Bu arada niyeyse fuar hiç güzel değildi beğenmedim bu sene.Herkesin gezmeye görmeye hakkı var eyvallahta bebek arabasıyla fuar gezen insan mı dersin,sanki pazardan karpuz alırmış gibi motor inceleyen mi dersin her tip model vardı.Motorların canını almışlar.Ducati gibi pahalı motorlarda bile birsürü çizik oluşmuş...
Bu sene ben de fuarı pek beğenmedim ama sebep bulamıyorum. Galiba fiyatlar yükselince çoğu motora bakamadım. :D
-
ha 10 TL ha 20 TL ne farkeder yılda birkere ondada indirim aramayın bea ayıp
-
Ne yaptın girebildinmi içeri ?
-
Fuara giriş ne kadar arkadaşlar ?
-
Ömer Güllü adlı üyeden alıntı
Fuara giriş ne kadar arkadaşlar ?
Kaç kere yazılacak arkadaş onuda geçtim koskoca fuar sitesi var araştırın 25 lira 25.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)