Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Herkese İyi Forumlar

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    26 Şubat 2016
    Uzun zamandır misafir olarak gezindiğim foruma bugün üye olmaya karar verdim. İstanbul trafiğinden bıktığım için motosiklete yöneldim, bu site ve youtube aracılığıyla motosikletleri araştırmaya başladım ve o günden beri motosikletle yatıp motosikletle kalkıyorum daha sürmeden tutku yarattı.

    Bir scooter alarak başlamak istiyorum. Öğrenci olduğum için bütçem baya kısıtlı. Genelde yapacağım yol 7 km gidiş 7km geliş olacak o da haftada 2 veya 3 gün. Bunun haricinde çok nadiren 17 km gidiş 17 km dönüş bir yolum oluyor. Hız yapmayı sevmem çok canım isterse 70 km/h 'yi geçmem. Bu şartları kaldırabilcek beni 2 yıl taşıyabilecek ucuz scooter önerilenizi söylerseniz çok mutlu olurum. (Boy 1.70 Kilo 62)


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Pekbipicadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CB 600 Hornet ( Geçmiş : Piaggio X9 250 ,)
    http://www.yamaha-motor.eu/tr/produc...turestechspecs

    Bir arkadaşıma aldık geçtimiz sene kendisi çok memnun çok az yakıyor , 70-80 km de sürat yapabiliyor.
    Ben,keyfim ve kahya, her gün birimiz kullanıyoruz.

  3. #3

    Üyelik
    26 Şubat 2016
    Bu benimde hoşuma gidiyor hatta honda, yamaha, sym, kymco bu markaların scooterlarından herhangi birini alabilicek olsam düşünmeden alırım ama öyle bir durumum malesef yok. Çin malı scooterlar anlattığım şekilde kullanımlarda yani kısa mesafe kullanımda çok sık arıza çıkarır mı ? Boyasının dökülmesi falan hiç sorun değil anlatmak istediğim uzun yol yapmadıkça, ani fren, ani kalkış yapmadıkça ve bakımlarınıda aksatmadıkça Çin malı bir scooter yinede başımı ağrıtır mı acaba ? Birde scooty pep+ var aklımda ama ilk önceliğim en ucuz hangisiyse o olacak.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)