Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Altın Elbiseli Adam - Hırsızlık Dosyası

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum sen devam et bu kafa ile şakşaklamaya. Aman sakın ola ki kimseyi de eleştireyim deme tamammı. Eleştiri yaptığın zaman aklına eleştri yapanlara notebook karşısında göbek kaşıma lafın aklına gelsin. tamammı.

    Ben birini eleştiriyosam ve bu eleştirdiğim kişi kamuya açık bir olay yapıyorsa eleştiririm buna ne biri karışır nede laf söyliyebilir bunu da biryerlere not edin isterseniz. Benim mesaj historime de bir bakın barkına karşı ne kadar güzel laflar da etmişim onları da görün. Ama yok barkın birtane sen doğrusunu bilirsin sen çin iyi de biz çini satın alalım barkınım. Yürü be koçum kim tutar seni.

    Adam bir motoru reklam yoken yersin reklam aldıktan sonra muadilini övsün.
    Başka bir karşılaştırma diye iki kamera karşılaştırsın ama sürekli bir kamerayı övsün öbür kamera hakkında hep kötülesin. Çünkü iyi dediği kamera sponsor oldu.
    Kask konusu desin sürekli bir kask markasını övsün. 300 km ile adam kaza yapsın bu kaskı taktığı için ertesi gün yürüyerek hayatına devam etsin.
    çıksın bir kilit için hiç kesilmiyor desin başka bir tarafsız yorumcu aynı kilidi granit kaplı olanı 25 saniyede kessin.
    Sen agğasın paşasın AEA senden büyüğü yok sen ne dersen dorudur. Aynen devam sponsorun ve seni dinleyenlerin çok olsun. MÜstehaktır. Hayırlı işler
    Sizden rica etsem, Reklam yapmadan , bir kilit videosu çekip youtube da yayınlayarak motorumun çalinmamasi için bana ve diger arkadaslara yardımcı olur musunuz?
    Murat.K. bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sizden rica etsem, Reklam yapmadan , bir kilit videosu çekip youtube da yayınlayarak motorumun çalinmamasi için bana ve diger arkadaslara yardımcı olur musunuz?
    Bakın ben hiç reklam yapmadan bildiğim konularda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu yaşımdan sonra buralarda durmamın tek sebebi bildiğim ve paylaşıcak şeylerim varsa bunları paylaşmaktır.
    Bazı arakdaşlar her videosunu izliyor yazıyor ki ben zaten kendim yazdım ben her videosunu sırf destek olsun diye izlemesem bile tıklarım.

    Yazdıklarım içinde ne yazdım tabiki reklam olacak para kazanıcak. Programında ürün adını kullanıcak bu ürün var iyecek. Bunlar başım üstüne. Ama kişi ben test ettim çok sağlam lafını sadece reklam uğruna söylerse bu ona inanan kişilere hem saygısızlıktır hemde o kişilerin güvenini kullanmaktır. Yine söylüyorum eğer yanlış bulduğumuz konuları eleştirmezsek koyundan ne farkımız kalır. Hep 3 işi doğru yapan kişilerin bundan sonra her işi yanlış yaptığında sesimizi mi çıarmıyacağız.

    Ben bana doğru gelenleri söylerim. Çocukça o zaman sen yap ile alakalı değil. Eğer bunu birileri söylüyorsa o kişinin hayatında hiçbirşeyi, hiçkimseyi eleştirmemesi gerekir. Yada eleştirdiği kişinin işinin aynısını yapması gerekir. Böyle bir mantık olabilirmi sizce.

    Bence olamaz ve olmamalı.

    Ben neyi savunuyorum ve olmasını istiyorum. Yapılan videolarda reklam alınsa bile eksik yönlerinin söylenebilmesini istiyorum. Çünkü size inanan insanlar var ve bu güveni kullanmamalı insanlar.
    KaanD, ellaksakir ve sardokar bunu beğendiler.
    BETTER SWEAT THAN BLEED ( KAN AKMASINDANSA TER AKMASI ÇOK DAHA İYİDİR)
    BİLMEDİĞİNİ BİLMEMEK EN İYİSİDİR: BİLMEYİP DE BİLDİĞİNİ SANMAK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.

  3. #63
    baran.altun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2014
    Motosikleti
    Yamaha X City , Suzuki V storm 650
    Video Çok başarılı. Ancak Kimse ne gündüz nede gece elimde 1 metrelik makasla bahçe bahçe sokak sokak gezmez. Abus video sponsoru o yüzden abus kilitler işlenmiş aynı segmentte, Masterlock ve Onguard kilitlerde var. Hele ki onguardın testi baya efsane. Ancak bu ürünler bir şekilde kesilip biçilip üretiliyor. Spiral taşlama ile peynir gibi kesiliyor hepsi. Yok granitmiş sulu çelikmiş vb. anında hikaye oluyor. En güzeli kaskonuz olsun sonra böyle bir kilidiniz olsun...

  4. #64
    atillatopal9 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2014
    Şehir
    İST/SANCAKTEPE
    Motosikleti
    Suzuki V-Strom DL650
    konu bayağı bir baltalanmış. moderatörler kitleyecektir eminim.
    geçende benim konumuda kilitlediler hemde " haber verme" gereği bile duyulmamış.

  5. #65
    Bune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Nisan 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha Fazer 8
    Alıntı atillatopal9 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    konu bayağı bir baltalanmış. moderatörler kitleyecektir eminim.
    geçende benim konumuda kilitlediler hemde " haber verme" gereği bile duyulmamış.
    Yok bazı konuları temizliyorlar kötü mesajları silip öyle yaparlarsa iyi olur zira ben bu videonun faydalı olduğunu düşünüyorum kilitlenip tozlu raflara kalkması kötü olur.

  6. #66
    ufukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2010
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    kymco venox
    konuyu komple okumadım yazıldı mı bilmiyorum fakat, motoru bayan parka bırakıyor, hırsız rolündeki arkadaş göstere göstere sağını solunu kurcalayarak götürüyor oradaki iki adam film seyreder gibi izliyor yazık
    kendi mallarına bir şey olsa insanları sağduyulu olmaya çağırırlar heralde

  7. #67
    maxiscooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2013
    Şehir
    K.K.T.C.
    Videoyu baştan sona izledim. Sanırım 2 aydır falan hırsızlık dosyası yapacaz çok ayrıntılı olacak dedikleri buysa kusura bakmasınlar becerememişler.Küçük bi motoplus ve abus reklamı derlerse fena sayılmaz. Programı sunan hanımefendiye bi çok kişi gibi bende pek ısınamadım. Sorduğu sorular bazen mantık dışı yada akışla alakasız gibi kalıyor. Hem canlı yayında değil yeniden çekip düzeltme imkanları varken neden bu kadar amatör iş çıkmış anlamış değilim.

    Video konusuna gelirsek maalesef ki hiç ama hiç ayrıntılı değil. Hadi diyelim maddi imkan yoktu bi çok şeyi test edemediniz bari bi kaç farklı marka kilit deneseydinizde en azından markanın reklamı bu kadar açık kalmasaydı.Şahsen en az 4-5 marka kilit,disk kilidi vb testi haricinde araç takip firmalarıyla görüşülüp denemeli bi kaç video olsaydı daha iyi olurdu. Bi kaç kişi yaptırdı bazen çalıştı bazen çalışmadı demeyi biz burdan da yapıyoruz. Kapsamlı hırsızlık dosyası dediğiniz bu ise olmamış.

    Hatta olayı dahada ilerletirsek eğer Altın Elbiseli Adam sektörden sponsor bulmaya devam ederse o ilk sezonda sıkça bahsettiği istediği gibi konuşma olayını hiç yapamaz hale gelecek. İngilterede top gear nasıl dalga geçe geçe testler yapıp dimdik durabiliyosa ve aynı mantığı yürüttüğünü iddia eden aea da böyle yapmalı. Çok zor belki ama imkansız değil farklı sektörden sponsor bulması.
    ellaksakir bunu beğendi.

  8. #68
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Bu arada konuyu inceleyen ve mesajları tarafsızca okuyup bilgi almak isteyen diğer bütün arkadaşlardan özür dilerim mesaj kirliliği yarattığım için.

  9. #69

    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar 650 ve Honda Shadow 600
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz yazınca hakaret oluyor. Siz oturduğunuz yerden göbek kaşıyarak yazınca iltifat oluyor değilmi. Siz benim direk şahsımı eleştirmenize karşın ben sizin şahsınıza bir tane bile eleştiride bulunmadım. bir yazılarımızı karşılaştır bakalım kim daha fazla hakaret içerici kelime kullanmış ve konuşmuş.
    Biraz da ben senin için hakaret içerici yorum yapayım bakalım nasıl bir şey oluyormuş.
    Sen daha kendi yazılarındaki yaptığın gafları, hakaretleri göremeyen aciz adam, Bir hiç uğruna belkide barkının tayfasından olma ihtimali olan kişi. Para mı aldın da bu kadar savunuyosun . Sen kim olduğunu sanıyorsunda görgüden bahsediyorsun. Sen insanları zevzekçe eleştirince iyi oluyorda insanlar eleştirince mi kötü ouyor. Sen kendini ne sanıyorsunda bu şekilde konuşuyorsun ve sonra çok terbiyeli çocuk edası ile köşene çekiliyosun. Önce adam ol ondan sonra gel karşıma konuşalım tamam mı
    Şimdi bunların altına yaziyim birde masum masum. Siz neden kötü konuşuyorsunuz bay Şahin K. pardon murat K sizi edebe ve adaba davet ederim.
    Bunlar boş şeyler. Yazdığım gibi isteyen istediğine istediği şekilde inansın arkadaşlar benim ne derdim ne de tasam. benim bildiğim doğrular zaten bana yetiyor. Ben doğru gördüğümü alkışlarım yanlış gördüğümü dü eleştiririm. bu kadar basit

    Hadsizliğinizin yanına zevzeklikte eklemişsiniz tebrik ederim. kimsenin göbeği benim konum olmadı. başkasının yazdığını benimle karıştırmakla kalmamışsınız birde bunu hakaret sebebi olarak kullanmışsnız. yuh diyorum! Bunun yanında sizin şahsınızda benim konum değil. sanırım yine ayunı kişi ile karıştırmışsınız beni. lakin buda sizin hakaretleriniz için sizi haklı göstermez. Bu nasıl bir terbiyesizlik şeklidir efendi! başkasının klavyesinden dökülenler için bana neye istinaden hakaret edebilme cüretini gösterirsin.

    Ben kim olduğumu gayet iyi biliyorum. Aldığım terbiyeyi ve adabıda! Bu sebeple hakaret etmekten çekinmeyen bir adama GÖRGÜ den EDEP ten ADAP tan bahsedebilecek kapasiteye, bilgiye ve davranış şekline sahip biri olarak bahsederim! Sizin edebiniz ve adabınız ise yazdığınız hakaret dolu mesajlarınız ile ortadadır! Tekrar Hatırlatıyorum başkasının mesajları ile benim mesajlarımı karıştırarak bana hakaret etme terbiyesizliğini siz gösterdiniz!

    Gaflarımdan bahsetmişiniz! Hangileri olduğunu çok merak ettim doğrusu. Sizin bu yaptığınız da hakaretin yanına birde iftira suçunu ekler! Bu yine sizin görgü ve adabınıza dalalet eder!

    Para mı alıyorsun diye bir soru sormak nasıl bir densizliktir! Reklamcıyım diye mesaj atmayı becermişsiniz ama insanım diyerek yazı yazmayı beceremiyorsunuz maşallah. Barkın beyin ekibi veya tayfasına girme gibi bir idealim olmadı. Ne yazık ki iş hayatım o tür bir hobiyi kaldıramaz. Hali hazırda onlarca hobimin yanına bir de onu eklemek gibi bir niyetim zaten yok. Kaldı ki bu yaştan sonra o tür hobiler benden ziyade genç arkadaşlarımız için zevkli olurdu sanırım.

    Daha karşınızdaki insanı tahlil etmekten o kadar uzaksınız ki.... "Barkının tayfası" yazış biçiminiz bile aslında zihniyetiniz veya karakteriniz hakkında fikir veriyor bana. Ne kadar ucuz tanımlamalar. Genelde ucuz insanların yaptığı hatalar.... Tekrar belirteyim: Sizin Değersizliğiniz seçtiğiniz kelimelerin yanı sıra aslında kimin ne yazdığını takip etmeden gelişine hakaret etmenizden belli.

    insanları asla zevzekçe eleştirmek gibi edepsizlik benim şahsım tarafından yapılacak bir davranış değildir. bugüne kadar yazdığım bütün mesajlara çok rahat ulaşabilir herkes. kimseye (konu vatana ihanet olmadıkça) asla ve kata adaba aykırı mesaj yazmam. helede benim kadar SAYGI kelimesine ve bu kelimenin anlamına bu kadar da takık iken hatta! Sizinle tanışma fırsatımız olmadı lakin tanışsa idik bu hususta ne kadar takıntılı bir adam olduğuma şahsen tanıklık ederdiniz.

    "Terbiyeli çocuk" kusura bakmayın ama akıl yaşım veya fizyolojik yaşım çocuk olmaya pek müsait değil.

    Şahin K benzetmenize gelince... birini bir pornocuya benzetebildiğinize göre ahlak, görgü ve edep yapınız pornografiden pek öteye gitmiyor olsa gerek. Sizde haklısınız... kişiyi nasıl bilirsiniz kendiniz gibi. Lakin ben bu konuda sizin ayarınızda ne yazık ki değilim. Ben kendi karakterimi sizin gibi pornografik göremiyorum.


    Vel hasıl kelam.. üslubunuza ve mesajınıza bakınca karakteriniz, edebiniz, adabınız ortadadır.


    Başkalarının mesajlarını okuyup bana hakaret etmeniz ise hafızanız ve zeka durumunuz alakalıdır. Bütün yazılarınızı tekrar baştan sona okuyunca sizin hakkınızda elle tutulur en ufak bir husus bulamadım.


    Karakteriniz gereği herkesin önünde en gevşek şekilde hakaretlerinizi sıralamakta özgürsünüz. ancak bu dakikadan sonra sizin kadar karaktersiz biri benim muhatabım değildir. daha kimin mesajını okuyup kime hakaret ettiğinizden bile haberiniz yokken sizinle neyi niye tartışayım ki????? Neyse en azından size cevap verirken ben sizden farklı olarak sizin mesajlarınızı okuduğuma eminim! İlk olarak ben reklamcıyım yazdığınızda zaten bu tür bir son bekliyordum... Ben Bir Şeyim! evet bir şeymiş siniz lakin ne olduğunuzu bu kadar açıktan yazarsam, değmezin biri uğruna ilk defa forum kurallarını prensiplerime aykırı olarak çiğnemiş olurum.



    Dip Not: Yukarıda alıntısını yaptığım kişiye belki bu kadar ağır bir yazı yazmazdım ancak alıntısını yaptığım kişi başkalarının kendisine yazdıkları ile beni karıştırınca olmayan haddini biraz daha aşma gafletine düşmüş. Çok önemli biri saydığı içinde kendisini beni kendince küçük görmeye çalışmış. Bu EDEPSİZ kişi (edep sahibi olsa idi zaten hakaretleri ile bu kadar üstüne çekmez idi beni) bu satırları okurken öfkesine yenik düşeceği için tekrar tekrar "bak arkadaş beni başkası ile karıştırdın haddini aştın, bende sana senin anladığın dilden konuştum" dememe rağmen bunu anlamayacak! o yüzden bu konuyu uzatmak maksadı ile yine aynı edepsiz üslubu ile cevap yazacak... Yazsın, merak etmeyiniz ben bunu kişisel bir kavgaya çevirip cevap vermeyeceğim. Beni başkası ile karıştırdığını güzellikle anlatsa idim bir şey değişir miydi? hayır değişmez idi. Zaten bunu fark edebilecek zeka pırıltısına sahip olsa idi 3-5 adım sonrasını düşünerek hakaret ede ede mesaj yazmaz idi. Bu kadar hakaret ederek konuya giren bir adam genelde hayatı boyunca satranç oynamamış ve sosyal hayatında aynen satranç gibi 3-5 hamle sonrası düşünülerek tertip edildiğini bilmeyen adamdır. bu sebeple kendisine anladığı gibi edep, görgü, haya ve adap gibi kavramları barındırmayan zehir zemberek bir mesaj yazılmıştır. Ruh kösele olunca ne değişecek diye soracaksın... sende haklısın.

  10. #70
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Sen boşver beni. ben seni niye bu kadar gerdim sen bana onu söyle. tanışık olduğun barkına eleştiri yaptığım için kendine vazife mi bildin. Aferin sana korumaya devam et ne diyim ben sana. Motorunu da vermişsin Barkına test etsin diye tamam aferin seni tebrik ederim. Sen devam et Barkına takılmaya bende devam ediyim doğrularımı söylemeye

    Burda diğer insanların haklarını engellmemek için bu konuda daha fazla yorum yapıp hakkınızı almak istemiyorum.
    tinerci bunu beğendi.

  11. #71
    MD.Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Temmuz 2013
    Şehir
    İzmir / Sakarya
    Motosikleti
    yok
    @CHaTaN nickli arkadaş çok doğru bir noktaya parmak basmış.
    siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

    reklam almak veya almamak mesele değil.
    ama aea ürünleri objektif incelediği için itimat kazanmış bir kişi.
    tv de bir reklamda oynayan aktörün bunu yapmak için para aldığını ve konuyla alakası dahi olmadığını bilirsiniz değil mi? ne itimat iddaası olur ne de sizi bağlayan bir durum olur.

    burda barkın reklamı sağa sola heryere koysun kimsenin bir şey dediği yok.
    ama 25 saniyede kesilen bir kilidi , kesemedim diye video yapıp , bir de üstüne firmadan para alıyorsa? bence burası sorun demektir.
    burda güveni kötüye kullanma var demektir.

    eğer şartlar aea yı buna zorluyorsa ki olabilir , bence de arkadaş haklı , demek ki vadesi buraya kadarmış.
    böyle videolar görmeye devam ettikçe , tv reklamındaki aktöre nasıl hiç güvenmiyorsak aea ya da güvenemeyiz.
    bu da onun sonu olur.
    ellaksakir ve tinerci bunu beğendiler.

  12. #72
    maxiscooter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Kasım 2013
    Şehir
    K.K.T.C.
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @CHaTaN nickli arkadaş çok doğru bir noktaya parmak basmış.
    siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

    reklam almak veya almamak mesele değil.
    ama aea ürünleri objektif incelediği için itimat kazanmış bir kişi.
    tv de bir reklamda oynayan aktörün bunu yapmak için para aldığını ve konuyla alakası dahi olmadığını bilirsiniz değil mi? ne itimat iddaası olur ne de sizi bağlayan bir durum olur.

    burda barkın reklamı sağa sola heryere koysun kimsenin bir şey dediği yok.
    ama 25 saniyede kesilen bir kilidi , kesemedim diye video yapıp , bir de üstüne firmadan para alıyorsa? bence burası sorun demektir.
    burda güveni kötüye kullanma var demektir.

    eğer şartlar aea yı buna zorluyorsa ki olabilir , bence de arkadaş haklı , demek ki vadesi buraya kadarmış.
    böyle videolar görmeye devam ettikçe , tv reklamındaki aktöre nasıl hiç güvenmiyorsak aea ya da güvenemeyiz.
    bu da onun sonu olur.


    Hem sizin hem de daha üst satırlarda kendi yazdığıma ek olarak. AEA kanallarda rahat bir şekilde program yapamadığından ve onlar ne istersen onu söylemesi gerektiğinden ve bunun kendisini rahatsız edip bağımsız olarak youtube kanalından yayına bağladığından onlarca kez söz etti. Şimdi yaptığı işler ise tüm dedikleriyle tezat duruyor. Eğer yine sponsorun dediği olacak ise bence bi kanal ile anlaşmalı hem izleyen sayısı artar hem sponsor imkanı daha artar ve belki bütçe daha fazla olur ve daha fazla motor test eder.

  13. #73
    Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Aralık 2014
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Alıntı MD.Murat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @CHaTaN nickli arkadaş çok doğru bir noktaya parmak basmış.
    siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz.

    reklam almak veya almamak mesele değil.
    ama aea ürünleri objektif incelediği için itimat kazanmış bir kişi.
    tv de bir reklamda oynayan aktörün bunu yapmak için para aldığını ve konuyla alakası dahi olmadığını bilirsiniz değil mi? ne itimat iddaası olur ne de sizi bağlayan bir durum olur.

    burda barkın reklamı sağa sola heryere koysun kimsenin bir şey dediği yok.
    ama 25 saniyede kesilen bir kilidi , kesemedim diye video yapıp , bir de üstüne firmadan para alıyorsa? bence burası sorun demektir.
    burda güveni kötüye kullanma var demektir.

    eğer şartlar aea yı buna zorluyorsa ki olabilir , bence de arkadaş haklı , demek ki vadesi buraya kadarmış.
    böyle videolar görmeye devam ettikçe , tv reklamındaki aktöre nasıl hiç güvenmiyorsak aea ya da güvenemeyiz.
    bu da onun sonu olur.
    aynen hocam bal reklamı gibi olmuş şimdi diyecekler sen çek o zaman tamam çekemem ama çekenlerde düzgun çeksin

    @ChaTaN çok doğru söyluyor eğer videolar aynı bal reklamı gibi çekilecekse çekilmesin daha iyi.
    Afedersinizde barkın abi babanızın oğlumu neden herkes at gözlüğü takmış
    burda neden herkes birisini eleştirmeye izin vermiyor neden herkes bir şeyi bir kimseyi savunma çabalarına girip burada birbirinin kalbini kırıyor.

    burada AEA çektiği bu video test altında değişik şeyler anlatıyor abusu bu kadar abartıyor ki şöyle deseydi abus diğer kilitlere göre çok sağlamdır ama kırılmaz diye birşey yok.
    bu kadar tepki gelmezdi

  14. #74
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Desteği sponsordan alıyorsa orda reklam vardır bunun kaçarı yok

  15. #75

    Üyelik
    12 Ağustos 2014
    Alıntı CHaTaN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakın ben hiç reklam yapmadan bildiğim konularda insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu yaşımdan sonra buralarda durmamın tek sebebi bildiğim ve paylaşıcak şeylerim varsa bunları paylaşmaktır.
    Bazı arakdaşlar her videosunu izliyor yazıyor ki ben zaten kendim yazdım ben her videosunu sırf destek olsun diye izlemesem bile tıklarım.

    Yazdıklarım içinde ne yazdım tabiki reklam olacak para kazanıcak. Programında ürün adını kullanıcak bu ürün var iyecek. Bunlar başım üstüne. Ama kişi ben test ettim çok sağlam lafını sadece reklam uğruna söylerse bu ona inanan kişilere hem saygısızlıktır hemde o kişilerin güvenini kullanmaktır. Yine söylüyorum eğer yanlış bulduğumuz konuları eleştirmezsek koyundan ne farkımız kalır. Hep 3 işi doğru yapan kişilerin bundan sonra her işi yanlış yaptığında sesimizi mi çıarmıyacağız.

    Ben bana doğru gelenleri söylerim. Çocukça o zaman sen yap ile alakalı değil. Eğer bunu birileri söylüyorsa o kişinin hayatında hiçbirşeyi, hiçkimseyi eleştirmemesi gerekir. Yada eleştirdiği kişinin işinin aynısını yapması gerekir. Böyle bir mantık olabilirmi sizce.

    Bence olamaz ve olmamalı.

    Ben neyi savunuyorum ve olmasını istiyorum. Yapılan videolarda reklam alınsa bile eksik yönlerinin söylenebilmesini istiyorum. Çünkü size inanan insanlar var ve bu güveni kullanmamalı insanlar.
    tamam abicim, eyvallah. ben cevabımı aldım, sadece eleştirilerin dozunda olması gerektiğini düşünüyorum.

    saygılar.

  16. #76
    CHaTaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Eylül 2012
    Şehir
    İstanbul/Bahçeşehir
    Motosikleti
    Harley Davidson electra glide ultra classic
    Atışmalardan sonra biraz çalınma konusu ile alakalı yazı yazmak istiyorum. Bence motosiklet çalındıktan sonra ne yapmalı değil çalınmadan önce neler yapmalıyız bunları düşünmek gerekir.

    Motosiklet hırsızlıkları nasıl oluyor? Profesyonel hırsızlar zaten olaya hazırlıklı geliyorlar, keşif yapıyorlar ve gerekli alet edevatı oluyor.
    Genel olarak 2-3 yöntem kullanılıyor.
    -Kapalı yada açık kasa motosikletin sığabileceği bir araçla yanına yaklaşıp 2-3 kişi ile aracın içine konulıuyor. Bu işlem 1 dakikadan kısa sürüyor. Motosikletinize disk freni takmanız yada en sağlam kilidi biryere bağlamadan takmanızın hiçbir faydası olmuyor. en tehlikeli hırsızlıklardır. Kilitleri kesecek ekipmanları, kesemediklerinde tekerleri sökebilecek ekipmanları mevcuttur.
    -Motosikletin direksiyon kilidi kırılıyor ve başka koruması yoksa iterek bölgeden uzaklaştırılıyor ve tenha biryerde motosiklet çalıştırılıp gidiliyor.
    -Olay yerine başka bir motor ile geliniyor. Artçı motora biniyor ve direksiyon kilidini kırıyor. Sanki motor arızalıymış gibi 1 motordaki kişi ayağı ile çalınacak motora destekleyip ittirmek suretiyle motosikletinizi götürüyor.

    Birde ülkemizde en çok çalınan motosiklet modellerinden bahsediyim. İstatistiksel olarak en çok tercih edilen modeller Süper sport modeller. Sebebi ise çalınan motosikletin anadoluda çok çabuk satılabilmesi ve parçalandığında parçaların çabuk ve iyi ücretlere satılıyor olması. Profesyonel hırsızların supersportları tercih etmesinin bir diğer sebebi de bu motorların diğerlerine oranla daha fazla kaza yapmaları ve parça ihtiyacının daha fazla olması
    en çok çalınan modeller şu şekilde
    1. Suzuki GSX-R Serisi
    2. Yamaha YZF Serisi
    3. Honda CBR Serisi
    4. Suzuki Hayabusa
    5. Kawasaki Ninja Serisi

    Şimdi en güçlü kilidi de alsanız sonuçta motoru biyere bağlıyacaksınız. peki bu motosikletinizi bağlıyacağınız yer ne kadar kuvvetli olacak?
    Benim birçok arkadaşımın motoru kendi açık garajlarından çalınmıştır. Bu yüzden insanın garajının bile ne kadar güvenli olduğunu bilemiyorum.
    Sonuçta hırsıza kilit dayanmıyor.
    Motosikleti tabiki biraz da olsa caydırıcılık olsun diye kilitlemek gerekli. kilitleme olayı bence risk durumuna göre sayısı bile arttırılabilir.
    Alarm takılmalı veya alarmlı kilitler ile desteklenmeli.
    Mümkünse kamera ile görünen noktalara konulmalı. Bazı yerlerde sahte kamera gibi fikirler var ama unutmayın ki hırsız sizden çok daha profesyonel ve onlar sahte kameraları bizlerden daha iyi biliyorlar.
    Mümkünse karanlık çok hareketsiz noktallara konulmamalı. apartman arkalarındaki otoparklarda hedef olabilen yerlerdir.
    takip cihazları takılmalı ama birşekilde kendini besliyebilen bir model seçilebilirse daha iyi olur çünkü hırsızlar bu riski azaltmak için akü bağlantılarını sökeceklerdir.
    Kısa süreli biyerlere gidilecekse ya ücretli otopark yada esnafların olduğu yere bırakıp, buraya bıraktığınızı da haber verip motorunuzu bırakın ki başkası motorunuzu almaya çalışırsa o kişi,yi motosikletin sahibi sanmasınlar.
    kilit olarak Multi Lock ve Kryptonite kilitleri bütçenize daha uygun dayanıklılık olarak ta hırsız için belki 5 saniye artı eksi fark eder kesmesi. Tabi olay sadece kesmek değil o kilidi açmak ta usta bir hırsız için çok kısa saniyeler alıyor bunu da unutmayın.

    Bu konu ile ilgili benim aklıma gelenler şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe birşeyler eklerim artık
    mazixxx, zapalka ve Sokollu bunu beğendiler.

  17. #77
    12680 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Temmuz 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Pcx 125
    Gördüğüm kadarıyla bu sefer aea kendi topuğuna sıkmış. Zaten pek sevmiyordum kendisini artık videoları eğitici videolardan çok reklam kuşağına benzemeye başladı...

  18. #78
    atoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2014
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Piaggio Beverly 350 ST
    Ben 0 yakın tecrübemle video o yu izledikten sonra şunları anladım....

    1- Motor çok kolayca çalınabilen, kafaya kask takmak gibi park ettikten sonra kilitlemek gereken bir araç

    2- abus iyi bir marka ve demir kesiciyi kullanmayı bilmeyen bir hırsız için imkansıza yakan bir kesilmezlik sağlıyor. İnşaat işcisi ya da arkadaşların oaylşaştıgı video daki gibi usta kişiler için ise 30sn-1dk lık bir konu... Evet reklam olmuş ama arkadaşalar, AEA nın reklama ihtiyacıda var, biraz empati yapalım. Tüm ekibi sevabına çalışmıyor ..

    3- mantık olarak alarmlı disk kilitleri en azından kamyonete atılmayan teşebbüsler için en etkili yöntem... Disk kırılsa veya ön takımı dağıtsalar bile ciddi bir uyarıcı etkisi olacaktır.

    4- kanunlar tırt... Motor çalmak ve motoru sahibine satmak çok revaşta ve kolay... Kesinlikle emniyet güçlerinin birşeyler yapması lazım... Konu bence ciddi anlamda ilerlemiş.. Otomobil hırsızlıgının yerinimi alıyor diye düşünmedim değil...

    ... Bence video belirli bir algı oluşturup, farkındalık beriyor.... Keşke AeA Abus konusunda biraz daha araştırma yapsaydı....

    Bu arada Abus ve benzerlerini dağıtan adamlar bu zincire dokunamıyorlar

    https://m.youtube.com/watch?v=ozppzywsLsk

    Video üreticinin videosu lakin bana pek Reklam işi gibi gelmiyor..
    Almax isimli bir firma...

  19. #79
    BlackGhost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ocak 2015
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Kuba SL200 - Honda BlackWidow 2001 (Chaos MC)
    Alıntı atoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 0 yakın tecrübemle video o yu izledikten sonra şunları anladım....

    1- Motor çok kolayca çalınabilen, kafaya kask takmak gibi park ettikten sonra kilitlemek gereken bir araç

    2- abus iyi bir marka ve demir kesiciyi kullanmayı bilmeyen bir hırsız için imkansıza yakan bir kesilmezlik sağlıyor. İnşaat işcisi ya da arkadaşların oaylşaştıgı video daki gibi usta kişiler için ise 30sn-1dk lık bir konu... Evet reklam olmuş ama arkadaşalar, AEA nın reklama ihtiyacıda var, biraz empati yapalım. Tüm ekibi sevabına çalışmıyor ..

    3- mantık olarak alarmlı disk kilitleri en azından kamyonete atılmayan teşebbüsler için en etkili yöntem... Disk kırılsa veya ön takımı dağıtsalar bile ciddi bir uyarıcı etkisi olacaktır.

    4- kanunlar tırt... Motor çalmak ve motoru sahibine satmak çok revaşta ve kolay... Kesinlikle emniyet güçlerinin birşeyler yapması lazım... Konu bence ciddi anlamda ilerlemiş.. Otomobil hırsızlıgının yerinimi alıyor diye düşünmedim değil...

    ... Bence video belirli bir algı oluşturup, farkındalık beriyor.... Keşke AeA Abus konusunda biraz daha araştırma yapsaydı....

    Bu arada Abus ve benzerlerini dağıtan adamlar bu zincire dokunamıyorlar

    https://m.youtube.com/watch?v=ozppzywsLsk

    Video üreticinin videosu lakin bana pek Reklam işi gibi gelmiyor..
    Almax isimli bir firma...

    almax gördüğüm en iyi zincir kilit markası...kesilemez değil tabi ama çok caydırılıcı var,makas filan zor kesmesi,değişik bir materyel kullanmışlar cidden.

  20. #80
    Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2012
    Motosikleti
    Var
    Hazırlayan sunan İpek Süleymanoğlu halk düşmanı ise aea ilan ediliyor

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 02:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:01 ----------

    Alıntı atoprak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben 0 yakın tecrübemle video o yu izledikten sonra şunları anladım....

    1- Motor çok kolayca çalınabilen, kafaya kask takmak gibi park ettikten sonra kilitlemek gereken bir araç

    2- abus iyi bir marka ve demir kesiciyi kullanmayı bilmeyen bir hırsız için imkansıza yakan bir kesilmezlik sağlıyor. İnşaat işcisi ya da arkadaşların oaylşaştıgı video daki gibi usta kişiler için ise 30sn-1dk lık bir konu... Evet reklam olmuş ama arkadaşalar, AEA nın reklama ihtiyacıda var, biraz empati yapalım. Tüm ekibi sevabına çalışmıyor ..

    3- mantık olarak alarmlı disk kilitleri en azından kamyonete atılmayan teşebbüsler için en etkili yöntem... Disk kırılsa veya ön takımı dağıtsalar bile ciddi bir uyarıcı etkisi olacaktır.

    4- kanunlar tırt... Motor çalmak ve motoru sahibine satmak çok revaşta ve kolay... Kesinlikle emniyet güçlerinin birşeyler yapması lazım... Konu bence ciddi anlamda ilerlemiş.. Otomobil hırsızlıgının yerinimi alıyor diye düşünmedim değil...

    ... Bence video belirli bir algı oluşturup, farkındalık beriyor.... Keşke AeA Abus konusunda biraz daha araştırma yapsaydı....

    Bu arada Abus ve benzerlerini dağıtan adamlar bu zincire dokunamıyorlar

    https://m.youtube.com/watch?v=ozppzywsLsk

    Video üreticinin videosu lakin bana pek Reklam işi gibi gelmiyor..
    Almax isimli bir firma...
    Fiyatları nedirki bunların abusa 400 lira vermeyen adam buna nasıl para versin


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)